TIVOLI FRIHEDEN

Hjulene drejer rundt i Tivoli Friheden med revision fra Beierholm

I 25 år har Tivoli Friheden og Beierholm stået hinanden bi. Relationen er stærk og tillidsfuld og bygger på hjælp til selvhjælp.

Siden 1988 hvor Frihedens Automathaller A/S overtog spillehallen med en-armede tyveknægte i Tivoli Friheden har Beierholm været med som revisor. I dag har statsautoriseret revisor Carl Verner Christiansen fra Beierholm Aarhus og hans team derfor en omfattende viden om forlystelseshaven:

Beierholm er gode til at sætte sig i vores sted. De forstår vores dagligdag, vores udfordringer og vores forretning – og det er en kæmpe fordel for os.


vurderer adm. direktør i Tivoli Friheden, Henrik Ragborg Olesen.

 

Kompetenceudvikling inden for revision

Det lange samarbejde har givet en uformel tone mellem parterne, hvor Beierholm råt for usødet fortæller, hvad de mener og omvendt, ligesom vi hjælper med at udvikle medarbejdernes kompetencer inden for revision:

"Vi har gensidig tillid til hinanden og går efter bolden sammen. Vi oplever f.eks. af og til, at Beierholm beder os om at lave et første udkast selv på en opgave, inden de ser på det. Det er hjælp til selvhjælp og er med til at bygge vores interne kompetencer op," fortæller Henrik Ragborg Olesen og pointerer, at den model også er med til at gøre Tivoli Frihedens revision billigere.

Det sker bl.a. hver gang Tivoli Friheden skal opdatere deres anlægskartotek, hvor nedskrivningsværdien på forlystelser, som f.eks. pariserhjulet, skal opdateres og fastsættes. 

Læs mere her om vores ydelser inden for revision.

 

Økonomisk rådgivning er afgørende ved udbud

Over årene har Beierholm været involveret i forhold til revision og økonomisk rådgivning hver gang Tivoli Friheden har foretaget nye store investeringer og tjekket årsregnskaber, budgetter og prospekter. Ligesom de spillede en stor rolle i 2000, da Aarhus Kommune satte Tivoli Friheden i udbud, og Frihedens Automathaller bød ind som forpagter:

Beierholm var med til at vurdere, om det ville være rentabelt for os og bistod med flere af beregningerne i forbindelse med udbuddet,


siger Henrik Ragborg Olesen.

 

"Vi ringer, når vi har noget, vi gerne vil vende, og revisor Carl Verner eller en af de andre revisorer er altid meget hurtige til at mødes med os og give feedback. De er tæt på, og det er bestemt en fordel" fortsætter Henrik Ragborg Olsesen.

Læs mere her om vores ydelser inden for økonomisk rådgivning.

Andre relevante kundecases:

 

 

Find en revisor nær dig

Find revisor

in
Share
f
Share
Share