Revisor København • Statsautoriseret revision & rådgivning

Knud Højgaards Vej 9
DK-2860 Søborg
Kontortider:

Mandag-torsdag: 8:30-16:30
Fredag: 8:30-16:00

Ugerne 28-31: Mandag-fredag: 8:30-15:30.

Kontakt os:
Udfyld gerne vores kontaktformular eller tag fat i vores kontaktpartnere.

Statsautoriseret revisor i København 

Leder du efter en erfaren og kompetent revisor i hjertet af København? Hos Beierholm har vi dedikeret os til at være din foretrukne revisionspartner i hovedstaden. Vi forstår, at hver virksomhed er unik, og vores lokale revisorer er klar til at skræddersy løsninger, der passer til dine specifikke behov.

 

Få professionel revision i København med Beierholm

Som en af Danmarks førende revisions- og rådgivningsvirksomheder bringer Beierholm ekspertise og erfaring til bordet. Vores team består af specialister inden for skat, investering, finansiering, digitalisering og automatisering, der er parat til at hjælpe med at optimere din virksomheds økonomi og udvikling.

Vi tror på en nærværende tilgang, hvor vi møder vores kunder i øjenhøjde og taler et sprog, alle kan forstå. Vores mål er at være din professionelle sparringspartner, der forstår din virksomhed, som om det var vores egen.

Uanset om du er en nystartet iværksætter, en etableret virksomhed, der ønsker at erobre nye markeder, eller en større virksomhed med komplekse behov, så kan Beierholm som statsautoriseret revisor i København hjælpe dig med revision, regnskab, skat og meget mere. Vi er også førende inden for områder som digitalisering, IT-sikkerhed og bæredygtighed.

 

Dit rådgivningshus og revisionsfirma i København

Vores kontor i Søborg er Beierholms største afdeling, og herfra hjælper vi til dagligt private samt mindre og mellemstore virksomheder i hele Danmark. I afdelingen har vi kompetencer inden for alt fra revision og bogføring til risikoanalyser og udvikling af strategi – og vi kan derfor hjælpe med en bred vifte af revisions- og rådgivningsopgaver.

På grund af vores store afdeling med mange kompetente medarbejdere har vi et vidtfavnende kendskab til mange brancher, og vi har gennem mange år opbygget ekspertise i rådgivning henvendt til apoteker, boligforeninger, dagligvarebutikker, læger og tandlæger, kædeforretninger og franchisekoncepter. Desuden tilbyder vi rådgivning i persondataforordningen og yder værdiskabende offentlig revision i København.

En del af noget større

Beierholm København er en afdeling i Danmarks foretrukne revisionsfirma og rådgivningsvirksomhed for mindre og mellemstore virksomheder. Vi har kontorer rundt om i hele Danmark og hjælper kunder til en mere enkel økonomisk administration, mens vi ligeledes bistår dem med sparring og rådgivning i forbindelse med udvikling af deres forretning.

Udover de kompetencer vi huser i vores København-afdeling, kan vi trække på en lang række specialister inden for skat, moms og afgifter samt områder som digitalisering, finansiel rådgivning, bæredygtighed og CSRit-rådgivning og -strategi, automatisering og kontorrobotter, corporate finance mm. Derfor kan vi som sparringspartner møde dig, uanset hvor du er – og vi hjælper dig gerne med at blive endnu bedre.

 

Kontaktpartnere hos Beierholm København

Tag fat i en af os. Vi står klar til at hjælpe.

 

Kontakt os

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Kontakt os og få en uforpligtende vurdering af, hvad vi kan gøre for dig eller din virksomhed. Måske har du allerede besluttet dig for at blive kunde i Beierholm?

Udfyld kontaktformularen, så kontakter vi dig snarest muligt.

Hvad kan vi hjælpe med?
8 + 9 =
Løs denne simple matematikopgave og indtast resultatet. Indtast f.eks. 4 hvis opgaven er 1+3.