Beierholm København • Find din lokale revisor hér

Knud Højgaards Vej 9
DK-2860 Søborg
Kontortider:

Mandag-torsdag: 8:30-16:30
Fredag: 8:30-16:00

Ugerne 28-31: Mandag-fredag: 8:30-15:30.

Dit revisionsfirma og rådgivningshus i København

Vores kontor i Søborg er Beierholms største afdeling, og herfra hjælper vi til dagligt private samt mindre og mellemstore virksomheder i hele Danmark. I afdelingen har vi kompetencer inden for alt fra revision og bogføring til risikoanalyser og udvikling af strategi – og vi kan derfor hjælpe med en bred vifte af revisions- og rådgivningsopgaver.

På grund af vores store afdeling med mange kompetente medarbejdere har vi et vidtfavnende kendskab til mange brancher, og vi har gennem mange år opbygget ekspertise i rådgivning henvendt til apoteker, boligforeninger, dagligvarebutikker, læger og tandlæger, kædeforretninger og franchisekoncepter. Desuden tilbyder vi rådgivning i persondataforordningen og yder værdiskabende offentlig revision.

En del af noget større

Beierholm København er en afdeling i Danmarks foretrukne revisionsfirma og rådgivningsvirksomhed for mindre og mellemstore virksomheder. Vi har kontorer rundt om i hele Danmark og hjælper kunder til en mere enkel økonomisk administration, mens vi ligeledes støtter dem med sparring og rådgivning i forbindelse med udvikling af deres forretning.

Udover de kompetencer vi huser i vores København-afdeling, kan vi trække på en lang række specialister inden for skat, moms og afgifter samt områder som digitalisering, finansiel rådgivning, bæredygtighed, it-sikkerhed og persondata, it-revision samt pensionsrevision. Derfor kan vi som sparringspartner møde dig, uanset hvor du er – og vi hjælper dig gerne med at blive endnu bedre.
 

Kontaktpartnere hos Beierholm København

Tag fat i en af os. Vi står klar til at hjælpe.