Få vores hjælp til regnskab 

Hos Beierholm er der hjælp at hente, når du søger ekspertise til at håndtere din virksomheds regnskab. 

For mange virksomheder kan bogholderi og regnskab være en kompleks opgave – og i kraft heraf er det måske ikke lige dette, der står øverst på listen over to-do’s. At få styr på regnskab kræver tid, hvilket ofte går ud over daglige driftsopgaver i virksomheden eller måske endda kvalitetstid med familien. Hvis du mangler tid eller kompetencer til at kunne sætte flueben ud for denne opgave, tilbyder Beierholm hjælp med moms- og skatteregnskab, så du kan fokusere på dine kernekompetencer.

Find den rådgiver, der passer til din virksomhed

Når du skal have hjælp til regnskab, er Beierholm her for dig. Vores erfarne team står klar til at assistere din virksomhed med professionel rådgivning og effektiv håndtering af økonomiske processer. Find din lokale revisor eller rådgiver her eller udfyld vores kontaktformular , så vi sammen kan sikre, at din virksomhed opnår optimal kvalitet og overholdelse af alle regnskabsmæssige krav. Vi ser frem til at høre fra dig.

Vi sikrer kvalitet og en effektiv proces for din årsrapport

Vi garanterer en høj standard af kvalitet og en effektiv proces for udarbejdelsen af din årsrapport. Hos Beierholm hjælper vi langt hovedparten af vores kunder med at udarbejde deres årsrapporter og har derfor opbygget betydelig erfaring hermed. Til dette benytter vi moderne og innovative værktøjer, hvilket direkte kan oversættes til ”virkelig meget kvalitet for pengene” til vores kunder. 

Årsregnskabsloven

Langt hovedparten af danske virksomheder aflægger årsrapport efter årsregnskabsloven. Det samme gør langt hovedparten af Beierholms kunder, og vi har derfor opbygget en betydelig erfaring med assistance med udarbejdelse af årsrapporter efter årsregnskabsloven samt rådgivning om mulighederne, som loven giver de danske virksomheder i jagten på det retvisende billede.

Læs mere om årsregnskabsloven
Beierholm kompensation af revisoromkostninger.jpg

XBRL

Årsrapporten for alle virksomheder i regnskabsklasse B, C og D skal indberettes til Erhvervsstyrelsen i digitalt format - også kendt som XBRL, der er en forkortelse for eXtensible Business Reporting Language. Dette format er det internationale digitale sprog som anvendes, når det handler om kommunikation vedrørende finansielle data.

Beierholm kan hjælpe med indberetningen uanset regnskabsgrundlag og regnskabsklasse, og uanset om Beierholm eller andre udarbejder årsrapporten.

Beierholm - data i realtid.jpg

IFRS

Alle virksomheder i Danmark kan aflægge regnskab efter de internationale regnskabsstandarder (IFRS). 

Særligt virksomheder, der har – eller ønsker at få – udenlandske ejere, långivere eller dattervirksomheder kan med fordel overveje IFRS. Beierholm kan hjælpe med en overgang til IFRS eller en analyse af konsekvenserne for virksomheden.

Læs mere om IFRS
Beierholm rådgivning og revision 53