Regnskab

Vi sikrer kvalitet og en effektiv proces for din årsrapport

Vi hjælper langt hovedparten af vores kunder med at udarbejde deres årsrapporter og har derfor opbygget betydelig erfaring. Vi benytter moderne og innovative værktøjer, hvilket direkte kan oversættes til ”virkelig meget kvalitet for pengene” til vores kunder. 

Årsregnskabsloven

Langt hovedparten af danske virksomheder aflægger årsrapport efter årsregnskabsloven. Det samme gør langt hovedparten af Beierholms kunder, og vi har derfor opbygget en betydelig erfaring med assistance med udarbejdelse af årsrapporter efter årsregnskabsloven samt rådgivning om mulighederne, som loven giver de danske virksomheder i jagten på det retvisende billede.

Læs mere om årsregnskabsloven
Beierholm kompensation af revisoromkostninger.jpg

XBRL

Årsrapporten for alle virksomheder i regnskabsklasse B, C og D skal indberettes til Erhvervsstyrelsen i digitalt format - XBRL. Beierholm kan hjælpe med indberetningen uanset regnskabsgrundlag og regnskabsklasse, og uanset om Beierholm eller andre udarbejder årsrapporten.

Beierholm - data i realtid.jpg

IFRS

Alle virksomheder i Danmark kan aflægge regnskab efter de internationale regnskabsstandarder (IFRS). 

 

Særligt virksomheder, der har – eller ønsker at få - udenlandske ejere, långivere eller dattervirksomheder kan med fordel overveje IFRS. Beierholm kan hjælpe med en overgang til IFRS eller en analyse af konsekvenserne

Læs mere om IFRS
Beierholm rådgivning og revision 53