Beierholm Ringsted • Find din lokale revisor hér

Søndervang 2
DK-4100 Ringsted
Kontortider:

Mandag-torsdag: 8:00-16:00

Fredag:
01.01-30.06: 8:00-15:30
01.07-31.12: 8:00-13:00

Din lokale revisor i Ringsted og Midtsjælland

Vi er dit lokale revisions- og rådgivningshus

Vores afdeling i Ringsted er et lokalforankret kontor med engagerede medarbejdere, som udfører revision og rådgiver for et bredt udsnit af SMV’er i det lokale erhvervsliv og på tværs af Sjælland. Vi er bedst i de tætte og langvarige relationer, hvor vi kan hjælpe dig hele vejen rundt som revisor, uvildig økonomisk rådgiver og sparringspartner.

Til dagligt har vi berøring med virksomheder, der er beskæftiget med mange forskellige brancher og erhverv. Derfor vil vi uanset branche også kunne hjælpe dig med en bred portefølje af ydelser som revision, bogføring, regnskab og rådgivning i blandt andet skat og moms. Vi er også med, når du vil sætte skub på vækstplanerne, og når du skal sikre et succesfuldt generationsskifte eller realisere en iværksætterdrøm.

Som et lokalt revisions- og rådgivningshus hjælper vi gerne iværksættere i Ringsted og omegn på vej. Derfor tilbyder vi rådgivning og sparring til morgendagens SMV’er gennem et samarbejde med Ringsted Erhvervsforum. Herudover deltager vi aktivt i erhvervsnetværk, mens vi desuden støtter lokale foreninger og klubber som TMS Ringsted.

En del af noget større

Beierholm i Ringsted er en afdeling i Danmarks foretrukne revisionsfirma og rådgivningsvirksomhed for mindre og mellemstore virksomheder. Vi har kontorer rundt om i hele Danmark og hjælper kunder til en mere enkel økonomisk administration, mens vi ligeledes støtter dem med sparring og rådgivning i forbindelse med udvikling af deres forretning. Udover de kompetencer vi huser i Ringsted, kan vi trække på en lang række specialister inden for skat, moms og afgifter samt områder som digitalisering, bæredygtighed, it-sikkerhed, forretningsudvikling og finansiel rådgivning. Derfor kan vi som sparringspartner møde dig, uanset hvor du er – og vi hjælper dig gerne med at blive endnu bedre.

Kontaktpartnere hos Beierholm Ringsted

Tag fat i en af os. Vi står klar til at hjælpe.