Fiskeri

Fiskeri er en branche, der i høj grad er præget af særlige regler omkring kvoter og rettigheder. Og de seneste års udvikling har medført, at der ofte forventes eller forlanges et meget højt finansieringsbehov især hos nye fiskere, når de skal etablere sig.

Hos Beierholm har vi flere års erfaring med og kendskab til fiskerierhvervet og ved derfor, hvor følsom industrien er over for både nationale som europæiske lovændringer. Det stiller krav til, at revisoren forstår, hvordan branchen fungerer, når der eksempelvis skal udarbejdes budgetter til brug for finansiering eller planlægges et generationsskifte.

Vi afholder arrangementer for vores kunder inden for fiskeriet med fokus på nyheder og særlige fokusområder.

Beierholm kan tilbyde dig rådgivning inden for:

  • En totalløsning med løbende bogføring
  • Bytning/afregning/lønkørsler
  • Årsregnskab og selvangivelser
  • Branchetilpassede budgetter
  • Generationsskifte eller omdannelse til selskab
  • Præcis og overskueligt materiale til både dig og til pengeinstituttet.

Ved at vælge Beierholm, er det de samme personer, som hjælper dig med alt vedrørende bogholderi, regnskab osv.

Beierholm rådgivning og revision 27

Services med særlig relevans for fiskeriet

Vores branchekendskab sikrer dig den bedste løsning

Udnyt vores branchespeciale og få hjælp til de administrative opgaver.

 
SERVICESBESKRIVELSEFORDELE for dig og din virksomhed
Totalløsning på bogholderi og regnskabVi kan tilbyde en totalløsning, hvor vi assisterer med alt omkring bogholderi, bytning, regnskab og skat. Du får faste kontaktpersoner, som kender dig og din virksomhed, og vi hjælper med at klare alt det praktiske, så du kan koncentrere dig om din virksomhed.
Bytning og lønkørslerVi assisterer med alt det praktiske vedrørende bytning, herunder beregning af hyre, opgørelse af skatter, indberetning til skattemyndighederne og bogføring.Vi sørger for alt det praktiske. Du skal bare aflevere afregningsbilagene løbende og give besked om, hvornår der skal byttes. Så klarer vi resten.
RegnskabOpstilling af årsrapport for virksomheden og personligt i overensstemmelse med gældende regler og oplysningskrav.Vores regnskabsmodel er i overensstemmelse med gældende regler og oplysningskrav og er opbygget på en god og overskuelig måde til glæde for både ejer og pengeinstitut.
Skattemæssig assistanceIndberetning af selvangivelse og øvrige opgørelser til skattevæsenet.Vi sørger for, at alle indberetninger til skattevæsenet bliver foretaget ordentligt og til tiden, så du kan koncentrere dig om din virksomhed.
Økonomisk rådgivning i øvrigtIndividuel rådgivning om pensionsindbetalinger, generationsskifte, ombygninger, budgetter, tilskud, finansiering m.v.Vi sørger for, at du får den rådgivning, der er relevant for dig, hvilket betyder, at du ikke behøver bekymre dig om at holde dig ajour med forskellige regler og muligheder, men samtidig tilpasser vi det, så du ikke får alle mulige oplysninger, som ikke er aktuelt for dig.

 

Kontakt os og book et møde

Det er vores erfaring, at vi kan spare dig for meget – også i forhold til, hvad vores ydelser koster. Så kontakt os og book et møde. Det betaler sig – og er helt uforpligtende. Vi glæder os til at møde dig.

Specialister