Revisor Holstebro • Lokal revision og rådgivning

Sletten 45
DK-7500 Holstebro
Kontortider:

Mandag-torsdag: 8:00-16:00
Fredag: 8:00-15:00

Kontakt os:
Udfyld gerne vores kontaktformular eller tag fat i vores kontaktpartnere.

Beierholm Outsourcing

Kirkestræde 9
DK-7500 Holstebro
Telefon: +45 97 41 25 22

Læs mere om hjælp til lønadministration.

Dit lokale rådgivnings- og revisionsfirma i Holstebro

 

Hos Beierholm i Holstebro servicerer vores revisorer, rådgivere samt outsourcing-konsulenter en lang række mindre og mellemstore virksomheder i Midt- og Vestjylland. 

I samarbejde med kontorerne i Ringkøbing og Hvide Sande hjælper vi mere end 1.800 virksomheder med bogholderiregnskab, skatrevision samt proaktiv rådgivning og sparring om udvikling og optimering af deres forretninger. Vi dækker et bredt udsnit af brancher, og specielt inden for bioenergiforsyningsvirksomheder, dagligvarebutikker, ejendomssektoren, skoler samt botilbud og opholdssteder har vi gennem mange års erfaring opbygget en stor ekspertise.  

På vores kontor i Holstebro finder du også en stærk outsourcing-afdeling, som består af dedikerede medarbejdere, der er eksperter inden for bogføring og regnskabsmæssige processer. Derfor kan vi både hjælpe dig med hele eller dele af bogholderiet, og vi assisterer gerne ved en digital transformation af din virksomhed.

Hos os har vi fødderne solidt plantet i det midt- og vestjyske, hvor hovedparten af vores kunder har base. Derfor er det også vigtigt for os at skabe et godt økonomisk fundament for lokale initiativer. Af den grund støtter vi blandt andet TTH HolstebroHolstebro Håndbold og Musikteatret Holstebro. Herudover er vi aktive i Erhvervsforum Holstebro, som bidrager til at skabe et erhvervsvenligt område.

Revision i Holstebro med stort viden

Beierholm i Holstebro er en afdeling i Danmarks foretrukne revisions- og rådgivningsvirksomhed for mindre og mellemstore virksomheder. Vi har kontorer rundt om i hele Danmark. Vores revisorer og rådgivere hjælper kunder til en mere enkel økonomisk administration, mens vi ligeledes støtter dem med sparring og rådgivning i forbindelse med udvikling af deres forretning.

Udover de kompetencer vi huser i Holstebro, kan vi trække på en lang række specialister inden for skat, moms og afgifter samt områder som digitalisering, finansiel rådgivning, bæredygtighed, IT-revision og IT-sikkerhedsrådgivning samt pensionsrevision. Derfor kan vi som sparringspartner møde dig, uanset hvor du er – og vi hjælper dig gerne med at blive endnu bedre.

 

Vil du have hjælp til din lønadministration? 

Løn er vigtigt! Dine medarbejdere skal have deres løn korrekt og til tiden – hver gang. Samtidig er lønadministration virkelig kompleks. Det kræver fuld koncentration og indsigt i love, regler og overenskomster.

Ved at overlade din lønadministrationen til lønspecialisterne i vores outsourcingteam, tilbydes du en driftsikker løsning, som sikrer korrekt og rettidig løn til dine medarbejdere. Ledelsen i din virksomhed skal blot sørge for at videregive relevante oplysninger og godkende den klargjorte lønkørsel hver måned. 

Har du kun behov for sparring ved særlige tvivlsspørgsmål? Så kan vi også hjælpe dig.

Kontakt vores outsourcingchef Lone Stie Dam for at høre mere om, hvilke løsninger vi kan tilbyde dig inden for lønadministration. Du kan også udfylde kontaktformularen herunder. Skriv venligst "Lønadministration" i feltet "Din besked", tak. Så tager Lone fat i dig.

 

Statsautoriserede revisorer og kontaktpartnere hos Beierholm Holstebro

Tag fat i en af os. Vi står klar til at hjælpe.

 

Kontakt os

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Kontakt os og få en uforpligtende vurdering af, hvad vi kan gøre for dig eller din virksomhed. Måske har du allerede besluttet dig for at blive kunde i Beierholm?

Udfyld kontaktformularen, så kontakter vi dig snarest muligt.

Hvad kan vi hjælpe med?
8 + 8 =
Løs denne simple matematikopgave og indtast resultatet. Indtast f.eks. 4 hvis opgaven er 1+3.