Beierholm Hadsund

Havnevej 11
DK-9560 Hadsund
Kontortider:

Mandag-torsdag: 8:00-16:00
Fredag: 8:00-15:30

Din revisor med fødderne solidt plantet i Himmerland

Vores lokale kontor i Hadsund finder du ved havnen et stenkast fra fjorden. Vi er en mindre afdeling – og som kunde vil du opleve en særlig tæt relation til det lokale kontor. Vores kunder er et bredt udsnit af det lokale erhvervsliv i Mariagerfjord Kommune og Himmerland, som vi kender helt ind til benet. Vi har derfor indsigt i mange brancher og er blandt andet specialister inden for webshops og iværksætteri.

Uanset branche står vi klar til at hjælpe med revisionsopgaver som bogholderi, regnskab og rådgivning – mens vi ligeledes har et bagland af specialister inden specifikke revisionsområder. Sammen med vores kunder udvikler vi desuden gerne digitaliseringsløsninger og automatisering af bogholderi. Så slipper kunderne for administration – og du får frigjort tid til kerneforretningen.

Hadsund med de naturrige omgivelser har gennem mange år skabt rammerne for megen iværksætteri. Vi bakker op om iværksætteri og det lokale erhvervsliv ved blandt andet at deltage aktivt i Mariagerfjord Erhvervsråd, handelsstandsforening Hadsund Handel og flere erhvervsnetværk. Som revisionshus skubber vi desuden på og tager ansvar for den lokale udvikling og støtter det lokale foreningsliv.

En del af noget større

Beierholm i Hadsund er en afdeling i Danmarks foretrukne revisionsfirma og rådgivningsvirksomhed for mindre og mellemstore virksomheder. Vi har kontorer rundt om i hele Danmark og hjælper kunder til en mere enkel økonomisk administration, mens vi ligeledes støtter dem med sparring og rådgivning i forbindelse med udvikling af deres forretning.

Udover de kompetencer vi huser i Hadsund, kan vi trække på en lang række specialister inden for skat, moms og afgifter samt områder som digitalisering, finansiel rådgivning, bæredygtighed, it-sikkerhed og persondata, it-revision samt pensionsrevision. Derfor kan vi som sparringspartner møde dig, uanset hvor du er – og vi hjælper dig gerne med at blive endnu bedre.

Revisor og kontaktpartner hos Beierholm Hadsund

Tag fat i mig. Jeg står klar til at hjælpe.

Øvrige medarbejdere

Søger du en medarbejder fra team Hadsund, finder du os her.

NavnTelefonE-mail
Annemette Fich Engelbreth 96 71 58 10 afe@beierholm.dk
Dorte Lundin 96 71 58 00 dlu@beierholm.dk
Grete Elgaard 96 71 58 03 gel@beierholm.dk
Jacob Harboe 96 71 58 11 jhb@beierholm.dk
Karina Vinther 96 71 58 08 kvi@beierholm.dk
Louise Breinholt Søndergaard 96 71 58 07 lbs@beierholm.dk
Mette Smed 96 71 58 05 msm@beierholm.dk
Nicklas Stenkilde 96 71 58 04 nis@beierholm.dk
Søren Ladefoged Hansen 96 71 58 01 slh@beierholm.dk
Trine Fruergaard 96 71 58 09 tfr@beierholm.dk