Revisor Hadsund • Lokal revision og rådgivning

Havnevej 11
DK-9560 Hadsund
Kontortider:

Mandag-torsdag: 8:00-16:00
Fredag: 8:00-15:30

Kontoret holder lukket mellem jul og nytår.

Kontakt os:
Udfyld gerne vores kontaktformular eller tag fat i vores kontaktpartner.

Din revisor i Hadsund med fødderne solidt plantet i Himmerland

Vores lokale kontor i Hadsund finder du ved havnen et stenkast fra fjorden. Vi er en mindre afdeling – og som kunde vil du opleve en særlig tæt relation til det lokale kontor. Vores kunder er et bredt udsnit af det lokale erhvervsliv i Mariagerfjord Kommune og Himmerland, som vi kender helt ind til benet. Vores revisorer og rådgivere har derfor indsigt i mange brancher og er blandt andet specialister inden for webshops og iværksætteri.

Uanset branche står vi klar til at hjælpe med revisionsopgaver som bogholderi, regnskab og rådgivning – mens vi ligeledes har et bagland af specialister inden specifikke revisionsområder. Sammen med vores kunder udvikler vi desuden gerne digitaliseringsløsninger og automatisering af bogholderi. Så slipper kunderne for administration – og du får frigjort tid til kerneforretningen.

Hadsund med de naturrige omgivelser har gennem mange år skabt rammerne for megen iværksætteri. Vi bakker op om iværksætteri og det lokale erhvervsliv ved blandt andet at deltage aktivt i Mariagerfjord Erhvervsråd, handelsstandsforening Hadsund Handel og flere erhvervsnetværk. Som revisionshus skubber vi desuden på og tager ansvar for den lokale udvikling og støtter det lokale foreningsliv.

En del af noget større

Beierholm i Hadsund er en afdeling i Danmarks foretrukne revisionsfirma og rådgivningsvirksomhed for mindre og mellemstore virksomheder. Vi har kontorer rundt om i hele Danmark og hjælper kunder til en mere enkel økonomisk administration, mens vi ligeledes støtter dem med sparring og rådgivning i forbindelse med udvikling af deres forretning.

Udover de kompetencer vi huser som revisor i Hadsund, kan vi trække på en lang række specialister inden for skat, moms og afgifter samt områder som digitalisering, finansiel rådgivning, bæredygtighed, it-sikkerhed og persondata, it-revision samt pensionsrevision. Derfor kan vi som sparringspartner møde dig, uanset hvor du er – og vi hjælper dig gerne med at blive endnu bedre.

 

Statsautoriseret revisor og kontaktpartner hos Beierholm Hadsund

Tag fat i mig. Jeg står klar til at hjælpe.

 

Kontakt os

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Kontakt os og få en uforpligtende vurdering af, hvad vi kan gøre for dig eller din virksomhed. Måske har du allerede besluttet dig for at blive kunde i Beierholm?

Udfyld kontaktformularen, så kontakter vi dig snarest muligt.

Hvad kan vi hjælpe med?
9 + 9 =
Løs denne simple matematikopgave og indtast resultatet. Indtast f.eks. 4 hvis opgaven er 1+3.