Beierholm Næstved • Find din lokale revisor hér

Handelsskolevej 1
DK-4700 Næstved
Kontortider:

Mandag-torsdag: 8:00-16:00
Fredag: 8:00-15:30

Din lokale revisor i Næstved

På vores kontor i Næstved er vi en lokalt funderet medarbejderstab med indgående kendskab til lokalområdet i Næstved og Sydsjælland, mens vi også servicerer og rådgiver kunder i andre dele af landet.

Vi rådgiver inden for mange forskellige brancher og erhverv - og på kontoret har vi desuden specialister, der gennem mange år har opbygget ekspertise inden for bl.a. iværksætteri, håndværk, produktion, liberale erhverv, serviceerhverv, landbrug og godser. Uanset branche står vi klar til at hjælpe dig med revision, regnskab, skat og bogholderi samt proaktiv rådgivning og sparring om udvikling og optimering af din forretning.

Den gamle købstad Næstved, grundlagt år 1135, og det nære opland byder på mange naturrige og skønne omgivelser. Vi vil gerne bidrage til de omgivelser, så lokalområdet fortsat kan være et attraktivt sted at bo og drive virksomhed. Derfor er vi aktive i erhvervsnetværk som Rotary, KENMAY og BNI Næstved, og vi bakker naturligvis trofast op om byens sportshold og foreninger.

En del af noget større

Beierholm i Næstved er en afdeling i Danmarks foretrukne revisionsfirma og rådgivningsvirksomhed for mindre og mellemstore virksomheder. Vi har kontorer rundt om i hele Danmark og hjælper kunder til en mere enkel økonomisk administration, mens vi ligeledes støtter dem med sparring og rådgivning i forbindelse med udvikling af deres forretning.

Udover de kompetencer vi huser i Næstved, kan vi trække på en lang række specialister inden for skat, moms og afgifter samt områder som digitalisering, finansiel rådgivning, bæredygtighed, it-sikkerhed og persondata, it-revision samt pensionsrevision. Derfor kan vi som sparringspartner møde dig, uanset hvor du er – og vi hjælper dig gerne med at blive endnu bedre.

Kontaktpartnere hos Beierholm Næstved

Tag fat i en af os. Vi står klar til at hjælpe.