Revisor Næstved • Lokal revision og rådgivning

Handelsskolevej 1
DK-4700 Næstved
Kontortider:

Mandag-torsdag: 8:00-16:00
Fredag: 8:00-15:30

Kontakt os:
Udfyld gerne vores kontaktformular eller tag fat i vores kontaktpartnere.

Revisor i Næstved

Som revisionsfirma i Næstved har vi et kontor med en lokalt funderet medarbejderstab, som har indgående kendskab til lokalområdet i Næstved og Sydsjælland, mens vi også servicerer og rådgiver kunder i andre dele af landet.

Vi rådgiver indenfor mange forskellige brancher og erhverv - og på kontoret har vi desuden specialister, der gennem mange år har opbygget ekspertise inden for bl.a. iværksætteri, håndværk, produktion, liberale erhverv, serviceerhverv, landbrug og godser. Med dette in mente stå vi - uanset din branche - klar til at hjælpe dig med revision, regnskab, skat og bogholderi samt proaktiv rådgivning og sparring om udvikling og optimering af din forretning.

Vi støtter Næstveds lokalmiljø

Beierholm i Næstved er mere end bare en revisor og rådgiver for virksomheder i området. Vi er en integreret del af det lokale samfund og er glade for at kunne bidrage til Næstveds fortsatte attraktive position som et skønt sted at bo og drive forretning. Derfor er vi som revisionsfirma i Næstved aktive i erhvervsnetværk som Rotary, KENMAY og BNI Næstved, og vi bakker naturligvis trofast op om byens sportshold og foreninger. Hos Beierholm handler det således ikke kun om tal og regnskaber – men også om at have en positiv indvirkning på vores nærmiljø.

Lad os hjælpe med rådgivning og revision i Næstved

Når det kommer til revision i Næstved, er Beierholm dit lokale revisionsfirma, der tilbyder en bred vifte af ekspertise og specialister inden for en lang række områder. 

Vores team i Næstved-afdelingen besidder omfattende kompetencer inden for skat, moms og afgifter, og vi er altid opdateret med den seneste lovgivning for at sikre, at din virksomhed er i fuld overensstemmelse med gældende regler. Derudover tilbyder vi rådgivning inden for områder som digitalisering, finansiel rådgivning og bæredygtighed, ligesom vi har specialister inden for it-sikkerhed og persondata. Vi kan også hjælpe dig med it-revision og rådgivning omkring pensionsordninger for både dig og dine medarbejdere. Vores mål er at være din pålidelige sparringspartner, der kan guide dig gennem alle aspekter af din virksomheds økonomi og udvikling. Derfor kan vi som sparringspartner møde dig, uanset hvor du er – og vi hjælper dig gerne med at blive endnu bedre.

 

Kontaktpartnere hos Beierholm Næstved

Tag fat i en af os. Vi står klar til at hjælpe.

 

Kontakt os

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Kontakt os og få en uforpligtende vurdering af, hvad vi kan gøre for dig eller din virksomhed. Måske har du allerede besluttet dig for at blive kunde i Beierholm?

Udfyld kontaktformularen, så kontakter vi dig snarest muligt.

Hvad kan vi hjælpe med?
2 + 5 =
Løs denne simple matematikopgave og indtast resultatet. Indtast f.eks. 4 hvis opgaven er 1+3.