Beierholm årsrapport 2022/23

I Beierholms årsrapport kan du blandet andet læse om, at vi er godt i gang med at udbygge vores rådgivningsområder og specialistkompetencer. Blandt andet har vi i år udvidet med både Beierholm Jura og Beierholm Corporate Finance, så vi kan hjælpe vores kunder med erhvervsjuridiske ydelser og med køb og salg af virksomheder.

Det er et led i vores 2026-strategi “Bedst til SMV”. Vi ønsker nemlig at være SMV’ernes betroede sparringspartner. Ikke alene på revision og regnskab, men hele vejen rundt om deres forretning - og skabe udvikling, forenkling og overblik. Med tætte relationer og lokalt engagement.

Derfor er vi stolte af, at vi både er den revisions-, rådgivnings- og outsouricingvirksomhed, der har flest kunder. Og at vi er dem, der har flest gazelle-virksomheder i vores kundekreds. Det gør det også naturligt, at vi er engageret som Børsen Gazelle-partner på 9. år.

Gennemsigtighedsrapport

Revisorloven kræver en specifik beskrivelse af revisionsselskabets juridiske struktur og ejerskab, kvalitetssikringssystemer og andre forhold, der har offentlighedens interesse.

Hent Beierholms gennemsigtighedsrapport.