Beierholm Frederikshavn • Find din lokale revisor hér

Parallelvej 10
DK-9900 Frederikshavn
Kontortider:

Mandag-torsdag: 8:00-16:00
Fredag, januar-juni: 8:00-15:30
Fredag, juli-december: 8:00-12:00

Din lokale revisor i Frederikshavn og Vendsyssel

I Frederikshavn har vi en lokal afdeling med revisorer og rådgivere, der har et indgående kendskab til erhvervslivet i Vendsyssel. Desuden har vi et tæt samarbejde med Beierholm-kontorerne i Skagen og Sæby.

Til dagligt hjælper vi en række mindre og mellemstore virksomheder inden for en bred vifte af brancher, mens vi desuden i afdelingen har specialister med stor ekspertise inden for rådgivning af apoteker. Vi tilbyder ydelser i revision og rådgivning – lige fra bogføring og løn til rådgivning i udvikling af virksomheden.

For os er det vigtigt at bidrage aktivt til lokalområdet i Frederikshavn. Derfor deltager vi i lokale erhvervsnetværk og er medlem af Erhvervshus Nord, der arbejder for at fremme erhvervslivet i Frederikshavn Kommune.

Vi er desuden hovedsponsor af prisen Vækst og Vilje erhvervsprisen, som hvert år gives til en virksomhed, person eller organisation for en ekstraordinær indsats for at styrke erhvervsudviklingen i kommunen. 

En del af noget større

Beierholm i Frederikshavn er en afdeling i Danmarks foretrukne revisionsfirma og rådgivningsvirksomhed for mindre og mellemstore virksomheder. Vi har kontorer rundt om i hele Danmark. Vores revisorer og rådgivere hjælper kunder til en mere enkel økonomisk administration, mens vi ligeledes støtter dem med sparring og rådgivning i forbindelse med udvikling af deres forretning.

Udover de kompetencer vi huser i Frederikshavn, kan vi trække på en lang række specialister inden for skat, moms og afgifter samt områder som digitalisering, finansiel rådgivning, bæredygtighed, it-sikkerhed og persondata, it-revision samt pensionsrevision. Derfor kan vi som sparringspartner møde dig, uanset hvor du er – og vi hjælper dig gerne med at blive endnu bedre.

Statsautoriserede revisorer og kontaktpartnere hos Beierholm Frederikshavn

Tag fat i en af os. Vi står klar til at hjælpe.