Revisor Frederikshavn • Lokal revision og rådgivning

Parallelvej 10
DK-9900 Frederikshavn
Kontortider:

Mandag-torsdag: 8:00-16:00
Fredag, januar-juni: 8:00-15:30
Fredag, juli-december: 8:00-12:00

Kontakt os:
Udfyld gerne vores kontaktformular eller tag fat i vores kontaktpartnere.

Din lokale revisor i Frederikshavn og Vendsyssel

I Frederikshavn har vi en lokal afdeling med revisorer og rådgivere, der har et indgående kendskab til erhvervslivet i Vendsyssel. Desuden har vi et tæt samarbejde med Beierholm-kontorerne i Skagen og Sæby.

Til dagligt hjælper vi en række mindre og mellemstore virksomheder inden for en bred vifte af brancher, mens vi desuden i afdelingen har specialister med stor ekspertise inden for rådgivning af apoteker. Vi tilbyder ydelser i revision og rådgivning – lige fra bogføring og løn til rådgivning i udvikling af virksomheden.

For os er det vigtigt at bidrage aktivt til lokalområdet i Frederikshavn. Derfor deltager vi i lokale erhvervsnetværk og er medlem af Erhvervshus Nord, der arbejder for at fremme erhvervslivet i Frederikshavn Kommune.

Vi er desuden hovedsponsor af prisen Vækst og Vilje erhvervsprisen, som hvert år gives til en virksomhed, person eller organisation for en ekstraordinær indsats for at styrke erhvervsudviklingen i kommunen. 

Revision i Frederikshavn med fokus på kvalitet

Beierholm i Frederikshavn er en afdeling i Danmarks foretrukne revisionsfirma og rådgivningsvirksomhed for mindre og mellemstore virksomheder. Vi har kontorer rundt om i hele Danmark. Vores revisorer og rådgivere hjælper kunder til en mere enkel økonomisk administration, mens vi ligeledes støtter dem med sparring og rådgivning i forbindelse med udvikling af deres forretning.

Udover de kompetencer vi huser som revisor i Frederikshavn, kan vi trække på en lang række specialister inden for skat, moms og afgifter samt områder som digitalisering, finansiel rådgivning, bæredygtighed, it-sikkerhed og persondata, it-revision samt pensionsrevision. Derfor kan vi som sparringspartner møde dig, uanset hvor du er – og vi hjælper dig gerne med at blive endnu bedre.

 

Statsautoriserede revisorer og kontaktpartnere hos Beierholm Frederikshavn

Tag fat i en af os. Vi står klar til at hjælpe.

 

Kontakt os

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Kontakt os og få en uforpligtende vurdering af, hvad vi kan gøre for dig eller din virksomhed. Måske har du allerede besluttet dig for at blive kunde i Beierholm?

Udfyld kontaktformularen, så kontakter vi dig snarest muligt.

Hvad kan vi hjælpe med?
13 + 7 =
Løs denne simple matematikopgave og indtast resultatet. Indtast f.eks. 4 hvis opgaven er 1+3.