Beierholm Dronninglund

Slotsgade 33
DK-9330 Dronninglund
Kontortider:

Mandag-torsdag: 8:00-16:00
Fredag: 8:00-15:30

Vi er lokale i Dronninglund

Vores lokale kontor i Dronninglund er en mindre afdeling, som har et tæt samarbejde med kontoret i Hjørring. Vi har kunder inden for et bredt udsnit af det lokale erhvervsliv i Dronninglund og det nære opland som Hjallerup, Flauenskjold, Agersted og Asaa, som vi kender helt ind til benet. 

Uanset branche står vi klar til at hjælpe dig med regnskab, administration og lønservice, mens vi ligeledes har et bagland af rådgivere inden for specifikke revisionsområder. Rådgivere, som kan give dig sparring om udvikling af din forretning. 

En del af noget større

Beierholm i Dronninglund er en afdeling i Danmarks foretrukne revisions- og rådgivningsvirksomhed for mindre og mellemstore virksomheder. Vi har kontorer rundt om i hele Danmark og hjælper kunder til en mere enkel økonomisk administration, mens vi ligeledes støtter dem med sparring og rådgivning i forbindelse med udvikling af deres forretning.

Udover de kompetencer vi huser i Dronninglund, kan vi trække på en lang række specialister inden for skat, moms og afgifter samt områder som digitalisering, finansiel rådgivning, bæredygtighed, it-sikkerhed og persondata, it-revision samt pensionsrevision. Derfor kan vi som sparringspartner møde dig, uanset hvor du er – og vi hjælper dig gerne med at blive endnu bedre.
 

Kontaktpartner hos Beierholm Dronninglund

Tag fat i mig. Jeg står klar til at hjælpe.

Øvrige medarbejdere

Søger du en medarbejder fra vores team i Dronninglund, finder du os her.

NavnTelefonE-mail
Camilla Lynge Kragelund 96 39 19 03 ckr@beierholm.dk
Vivi Balle Christensen 96 39 19 06 vbc@beierholm.dk