Beierholm Dronninglund • Find din lokale revisor hér

Slotsgade 33
DK-9330 Dronninglund
Kontortider:

Mandag-torsdag: 8:00-16:00
Fredag: 8:00-15:30

Din lokale revisor i Dronninglund og nære opland

Vores lokale kontor i Dronninglund er en mindre afdeling, som har et tæt samarbejde med kontoret i Hjørring. Vores revisorer og rådgivere har kunder inden for et bredt udsnit af det lokale erhvervsliv i Dronninglund og det nære opland som Hjallerup, Flauenskjold, Agersted og Asaa, som vi kender helt ind til benet. 

Uanset branche står vi klar til at hjælpe dig med regnskab, administration og lønservice, mens vi ligeledes har et bagland af rådgivere inden for specifikke revisionsområder. Rådgivere, som kan give dig sparring om udvikling af din forretning

En del af noget større

Beierholm i Dronninglund er en afdeling i Danmarks foretrukne revisionsfirma og rådgivningsvirksomhed for mindre og mellemstore virksomheder. Vi har kontorer rundt om i hele Danmark og hjælper kunder til en mere enkel økonomisk administration, mens vi ligeledes støtter dem med sparring og rådgivning i forbindelse med udvikling af deres forretning.

Udover de kompetencer vi huser i Dronninglund, kan vi trække på en lang række specialister inden for skat, moms og afgifter samt områder som digitalisering, finansiel rådgivning, bæredygtighed, it-sikkerhed og persondata, it-revision samt pensionsrevision. Derfor kan vi som sparringspartner møde dig, uanset hvor du er – og vi hjælper dig gerne med at blive endnu bedre.

Statsautoriseret revisor og kontaktpartner hos Beierholm Dronninglund

Tag fat i mig. Jeg står klar til at hjælpe.