Her er plads til både store ambitioner og et familieliv i balance

2 Column ansat Lise - 977x550.png
BeierholmAalborg_HR

Hvordan er vi anderledes?

I Beierholm giver vi de faglige og de menneskelige rammer, som gør det muligt at udvikle sig. Ikke to mennesker er ens, og vi skal alle finde hver vores karrierevej. Derfor har vi altid individet i centrum, og vi tager vores medarbejderes ønsker og behov seriøst.

Vi giver de bedste rammer

I Beierholm giver vi vores medarbejdere de rigtige forudsætninger for et arbejdsliv i balance. Menneskeligt og professionelt. Vi giver plads til udvikling og rum til at vokse – og vi giver trygheden til at turde og tænke nyt. For os er det et helt naturligt rammevilkår i ethvert ansættelsesforhold og en del af vores vision om at være bedst til mennesker.

Vi skaber gode oplevelser

På alle vores kontorer - fra Skagen til Nykøbing Falster - har vi aktive personaleforeninger, som sørger for at skabe oplevelser, der styrker det sociale sammenhold på arbejdspladsen. Det kan fx være vinsmagning om fredagen, indendørs fodbold om vinteren eller en fælles teatertur. Vi har prøvet stort set det hele – og vi har det som oftest rigtig sjovt.

Vi giver frihed under ansvar

Lad os bare være ærlige, der er stor forskel på, hvad unge og ældre er på udkig efter. Men uanset, hvor du er i dit arbejdsliv, er det vigtigt for os at tilbyde et arbejdsmiljø, hvor du kan udvikle dig, både som professionelt og som menneske. For os er det lig med både frihed under ansvar og en god balance mellem arbejde og fritid. Vi mener nemlig, at høj faglighed og menneskelighed skal gå hånd i hånd.

Jeg har frihed til selv at bestemme og professionelle rammer

2 Column ansat Jakob - 977x550 - 2.png

Ansat i Beierholm

Som ansat i Beierholm bliver du automatisk omfattet af trygge rammer og en række attraktive personalegoder, som giver overskud til at skabe et godt arbejdsliv i balance.
 

  • Betalt efter-/videreuddannelse
  • 6 ugers ferie
  • Betalt barsel og barns 1.-3. sygedag
  • Omfattende forsikringsordninger til sundhedssikring, kritisk sygdom, tab af erhvervsevne, heltidsulykke og dødsfaldsdækning
  • Fleksibel pensionsordning, hvor du selv vælger din opsparingsandel
  • Adgang til leje af feriehuse
  • Personalearrangementer og -fester
  • Lokale ordninger ift. avis, frokost, frugt, drikkevarer, massage, fitness m.m.

Et liv i balance

Hos Beierholm har vi en vision om at være bedst til mennesker. For at lykkes med det, vil vi bidrage til at skabe den bedst mulige balance i de ansattes liv. For vi ved godt, det kan være svært at få alt til at gå op i en højere enhed, når det kommer til at finde balancen mellem privat- og arbejdsliv. Derfor har vi et mål om skabe de bedste og mest fleksible rammer for alle i Beierholm, uanset hvor i livet man befinder sig.

Læs mere om et liv i balance
Beierholm-et-liv-i-balance-81023-22.png

#Fedtduerher

Hos Beierholm påskønner og værdsætter vi hinanden. Vi siger ’godt gået’, ’tak’ og giver high-fives. Det tror vi på betyder mere, end man umiddelbart antager. Kolleger imellem, men også kollega og chef imellem.
Derfor har vi en løbende intern kampagne på tværs af kontorer og sektioner, hvor vi husker at hylde hinanden med det helt enkle budskab: #Fedtduerher.

fedtduerherløb
#fedtduerherblomster_HR
#fedtduerher_HR