Beierholm Hurup

Rolighedsvej 7
DK-7760 Hurup
Kontortider:

Mandag-torsdag: 8:00-16:00
Fredag: 8:00-12:00

Dine lokale revisor i Hurup

I Beierholm Hurup er vi erfarne, lokale revisorer, der sætter en ære i at udvikle din forretning. Vi har indsigt i en række af områder, som gør sig gældende i dagens Danmark som virksomhed eller forretning – f.eks. bæredygtighed, skat, moms og afgifter, regnskab og bogføring


Først og fremmest er vi din lokale revisor i Hurup. Vi har godt kendskab til, hvad der rører sig i nærområdet, og hvilke specifikke udfordringer, der er for virksomheder i Hurup og omegn. Derfor er vi rustede til at tage hånd om dine udfordringer – ligegyldigt hvad det drejer sig om. Som en del af Beierholm har vi nemlig et stærkt bagland at trække på med specialister inden for flere områder. 

Vi hjælper bl.a. landmænd, håndværkere, fiskere og detailhandlen. Vi har en meget bred brancheindsigt, så også din virksomhed kan blive hjulpet og udviklet hos os.

Du finder os midt i Hurup på Rolighedsvej 7, hvor vi har vores daglige gang, og vi står klar til at hjælpe dig.

Vi er en del af noget større

Beierholm i Hurup er en afdeling i Danmarks foretrukne revisions- og rådgivningsvirksomhed for mindre og mellemstore virksomheder. Kontoret er en afdeling af sektion Thisted. Vi har kontorer rundt om i hele Danmark. Vores revisorer og rådgivere hjælper kunder til en mere enkel økonomisk administration, mens vi ligeledes støtter dem med sparring og rådgivning i forbindelse med udvikling af deres forretning.

Udover de kompetencer vi har på kontoret i Struer, kan vi trække på en lang række specialister inden for områder som digitalisering, finansiel rådgivning, corporate finance samt it-revision og sikkerhedsrådgivning

Derfor kan vi som sparringspartner møde dig, uanset hvor du er – og vi hjælper dig gerne med at blive endnu bedre.

Kontaktpartnere hos Beierholm Hurup

Tag fat i en af os. Vi står klar til at hjælpe.