Revisor Lemvig • Lokal revision og rådgivning

Andrupsgade 7
DK-7620 Lemvig
Kontortider:

Mandag-torsdag: 8:00-16:00
Fredag: 8:00-15:30

Kontakt os:
Udfyld gerne vores kontaktformular eller tag fat i vores kontaktpartnere.

Din lokale revisor i Lemvig og Vestjylland  

I Lemvig har vi et kontor med lokalkendte revisorer og rådgivere, som hjælper med revision og rådgiver virksomheder, private og erhvervsdrivende i Lemvig og omegn. 

Vi har mange kunder, som er mindre og mellemstore erhvervsdrivende, hvilket er kendetegnende for vores område, og vi er markedsledende i lokalområdet. Uanset branche er kysten klar for, at vi kan hjælpe dig med revision, regnskab og bogholderi. Vi rådgiver desuden i strategiudvikling, skatteforhold og budgettering, samt outsourcing.

Lemvig og det nære opland er kendt for at have en stærk tradition for foreningsidræt. Det er naturligvis en tradition, som vi bakker op om – og derfor støtter vi også det lokale foreningsliv gennem en række sponsorater. Ligeledes skubber vi på den lokale udvikling og engagerer os i erhvervslivet. 

En del af noget større

Beierholm i Lemvig er en afdeling i Danmarks foretrukne revisionsfirma og rådgivningsvirksomhed for mindre og mellemstore virksomheder. Vi har kontorer rundt om i hele Danmark. Vores revisorer og rådgivere hjælper kunder til en mere enkel økonomisk administration, mens vi ligeledes støtter dem med sparring og rådgivning i forbindelse med udvikling af deres forretning.

Udover de kompetencer vi huser som revisor i Lemvig, kan vi trække på en lang række specialister inden for skat, moms og afgifter samt områder som digitalisering, finansiel rådgivning, bæredygtighed, it-sikkerhed og persondata, it-revision samt pensionsrevision. Derfor kan vi som sparringspartner møde dig, uanset hvor du er – og vi hjælper dig gerne med at blive endnu bedre.

 

Statsautoriserede revisorer og kontaktpartnere hos Beierholm Lemvig

Tag fat i en af os. Vi står klar til at hjælpe.

 

Kontakt os

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Kontakt os og få en uforpligtende vurdering af, hvad vi kan gøre for dig eller din virksomhed. Måske har du allerede besluttet dig for at blive kunde i Beierholm?

Udfyld kontaktformularen, så kontakter vi dig snarest muligt.

Hvad kan vi hjælpe med?
13 + 0 =
Løs denne simple matematikopgave og indtast resultatet. Indtast f.eks. 4 hvis opgaven er 1+3.