Beierholm Kalundborg • Find din lokale revisor hér

Bredgade 39
DK-4400 Kalundborg
Kontortider:

Mandag-torsdag: 8:00-16:00
Fredag: 8:00-15:30

Din lokale revisor i Kalundborg og Vestsjælland

 

Lokal revision og rådgivning i Kalundborg

I Kalundborg har vi et kontor med engagerede medarbejdere, som hver dag hjælper SMV’er med revision og rådgivning – fortrinsvis i Vestsjælland, men også i andre dele af landet. Vores revisorer og rådgivere går op i at være vores kunder nær – både geografisk og i relationen – for det er netop i de tætte og langvarige relationer, at vi kan hjælpe vores kunder hele vejen rundt som revisor, uvildig økonomisk rådgiver og sparringspartner.

Vi dækker bredt set inden for mange forskellige brancher – lige fra andelsboliger og ejendomme til byggeri og servicefag. Uanset branche kan vi som revisions- og rådgivningshus hjælpe dig med hele spektret af ydelser inden for revision og rådgivning. Herudover tilbyder vi erhvervsservice, hvor du kan outsource blandt andet bogholderi, lønadministration og økonomistyring til os. På den måde kan vi skabe værdi, hvor du får frigivet tid, så du kan koncentrere dig om din forretning.

Vi er lokale i Kalundborg. Derfor vil du opleve at møde os på din vej og på lægterne til sportsarrangementer, mens vi ligeledes deltager aktivt i og arbejder for at fremme det lokale erhvervsliv. Det gør vi blandt andet ved at tilbyde vores sparring og ekspertise til iværksættere gennem Kalundborgegnens Erhvervsråd.

En del af noget større

Beierholm i Kalundborg er en afdeling i Danmarks foretrukne revisionsfirma og rådgivningsvirksomhed for mindre og mellemstore virksomheder. Vi har kontorer rundt om i hele Danmark. Vores revisorer og rådgivere hjælper kunder til en mere enkel økonomisk administration, mens vi ligeledes støtter dem med sparring og rådgivning i forbindelse med udvikling af deres forretning.

Udover de kompetencer vi huser i Kalundborg, kan vi trække på en lang række specialister inden for skat, moms og afgifter samt områder som digitalisering, bæredygtighed, i/node/2098, forretningsudvikling og finansiel rådgivning. Derfor kan vi som sparringspartner møde dig, uanset hvor du er – og vi hjælper dig gerne med at blive endnu bedre.
 

Statsautoriserede revisorer og kontaktpartnere hos Beierholm Kalundborg

Tag fat i mig. Jeg står klar til at hjælpe.