Beierholm Sæby • Find din lokale revisor hér

Henrik Nielsens Plads 4
DK-9300 Sæby
Kontortider:

Mandag-torsdag: 8:00-16:00
Fredag, januar-juni: 8:00-15:30
Fredag, juli-december: 8:00-12:00

Din lokale revisor i Sæby og Østvendsyssel

Beierholm er lokalt til stede i Sæby. Her har vi et kontor med engagerede revisorer og rådgivere, som hjælper mindre og mellemstore virksomheder med base i Sæby og resten af Østvendsyssel. Vi har et indgående kendskab til Vendsyssel gennem vores tætte samarbejde med kontorerne i Frederikshavn og Skagen.

Til dagligt hjælper vi mange forskellige typer af virksomheder lige fra den nyopstartede iværksættervirksomhed til mellemstore produktions- og handelsvirksomheder. Vores revisorer og rådgivere tager hånd om alt inden for regnskab, revision, bogføring og rådgivning, så vores kunder kan fokusere på deres kerneforretning.

Som en lokal virksomhed deltager vi aktivt i forskellige faglige erhvervsnetværk og er desuden medlem af Erhvervshus Nord. I erhvervshuset er vi desuden hovedsponsor af Vækst og Vilje erhvervsprisen, som hvert år gives til en virksomhed, person eller organisation for en ekstraordinær indsats for at fremme erhvervsudviklingen i lokalområdet.  

En del af noget større

Beierholm i Sæby er en afdeling i Danmarks foretrukne revisionsfirma og rådgivningsvirksomhed for mindre og mellemstore virksomheder. Vi har kontorer rundt om i hele Danmark og hjælper kunder til en mere enkel økonomisk administration, mens vi ligeledes støtter dem med sparring og rådgivning i forbindelse med udvikling af deres forretning.

Udover de kompetencer vi huser i Sæby, kan vi trække på en lang række specialister inden for skat, moms og afgifter samt områder som digitalisering, finansiel rådgivning, bæredygtighed, it-sikkerhed og persondata, it-revision samt pensionsrevision. Derfor kan vi som sparringspartner møde dig, uanset hvor du er – og vi hjælper dig gerne med at blive endnu bedre.
 

Statsautoriserede revisorer og kontaktpersoner hos Beierholm Sæby

Tag fat i en af os. Vi står klar til at hjælpe.