Revisor Sæby • Lokal revision og rådgivning

Henrik Nielsens Plads 4
DK-9300 Sæby
Kontortider:

Mandag-torsdag: 8:00-16:00
Fredag, januar-juni: 8:00-15:30
Fredag, juli-december: 8:00-12:00

Kontakt os:
Udfyld gerne vores kontaktformular eller tag fat i vores kontaktpartnere.

Din lokale revisor i Sæby og Østvendsyssel

Beierholm er lokalt til stede i Sæby. Her har vi et kontor med engagerede revisorer og rådgivere, som hjælper mindre og mellemstore virksomheder med base i Sæby og resten af Østvendsyssel. Vi har et indgående kendskab til Vendsyssel gennem vores tætte samarbejde med kontorerne i Frederikshavn og Skagen.

Til dagligt hjælper vi mange forskellige typer af virksomheder lige fra den nyopstartede iværksættervirksomhed til mellemstore produktions- og handelsvirksomheder. Vores revisorer og rådgivere tager hånd om alt inden for regnskab, revision, bogføring og rådgivning, så vores kunder kan fokusere på deres kerneforretning.

Som en lokal virksomhed deltager vi aktivt i forskellige faglige erhvervsnetværk og er desuden medlem af Erhvervshus Nord. I erhvervshuset er vi desuden hovedsponsor af Vækst og Vilje erhvervsprisen, som hvert år gives til en virksomhed, person eller organisation for en ekstraordinær indsats for at fremme erhvervsudviklingen i lokalområdet.  

En del af noget større

Beierholm i Sæby er en afdeling i Danmarks foretrukne revisionsfirma og rådgivningsvirksomhed for mindre og mellemstore virksomheder. Vi har kontorer rundt om i hele Danmark og hjælper kunder til en mere enkel økonomisk administration, mens vi ligeledes støtter dem med sparring og rådgivning i forbindelse med udvikling af deres forretning.

Udover de kompetencer vi huser som revisor i Sæby, kan vi trække på en lang række specialister inden for skat, moms og afgifter samt områder som digitalisering, finansiel rådgivning, bæredygtighed, it-sikkerhed og persondata, it-revision samt pensionsrevision. Derfor kan vi som sparringspartner møde dig, uanset hvor du er – og vi hjælper dig gerne med at blive endnu bedre.
 

 

Statsautoriserede revisorer og kontaktpersoner hos Beierholm Sæby

Tag fat i en af os. Vi står klar til at hjælpe.

 
 

Kontakt os

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Kontakt os og få en uforpligtende vurdering af, hvad vi kan gøre for dig eller din virksomhed. Måske har du allerede besluttet dig for at blive kunde i Beierholm?

Udfyld kontaktformularen, så kontakter vi dig snarest muligt.

Hvad kan vi hjælpe med?
4 + 1 =
Løs denne simple matematikopgave og indtast resultatet. Indtast f.eks. 4 hvis opgaven er 1+3.