Revisor Kolding • Lokal revision og rådgivning

Birkemose Allé 19
DK-6000 Kolding
Kontortider:

Mandag-torsdag: 8:00-16:00
Fredag: 8:00-14:00

Kontakt os:
Udfyld gerne vores kontaktformular eller tag fat i vores kontaktpartnere.

Dine lokale revisor i Kolding

 

Vi er dit lokale rådgivnings- og revisionsfirma i Kolding

I Kolding har vores lokale revisorer og rådgivere base på Birkemose Allé. Her huser vi mange kompetencer, som vi hver dag bruger i rollen som sparringspartner for lokale mindre og mellemstore virksomheder. Vores kunder arbejder typisk indenfor handel, håndværk og industri, der hovedsageligt har base i trekantområdet, mens vi også yder rådgivning til flere virksomheder, skoler, foreninger og fonde på tværs af landet.

Til dagligt hjælper vores revisorer og rådgivere virksomheder inden for et bredt spektrum af brancher med regnskabsrådgivning, revision, bogholderi, outsourcing, digitalisering og andre rådgivningsydelser. 

I Kolding har vi specialister inden for skat, moms og afgifter, investering, finansiering, outsourcing og digitalisering, samt medarbejdere der gennem mange år har opbygget ekspertise inden for brancher som skoler, dagligvarebutikker samt botilbud og opholdssteder.

På kontoret bakker vi op om lokalsamfundet og det lokale erhvervsliv. Vi støtter sporten, kulturliv og ungdommen, herunder golf, tennis, badminton og fodbold- og håndboldhold, Kolding Light Festival mfl., mens vi ligeledes deltager aktivt i erhvervsråd og -netværk

Revision i Kolding med stor ekspertise

Beierholm i Kolding er en afdeling i Danmarks foretrukne revisionsfirma og rådgivningsvirksomhed for mindre og mellemstore virksomheder. Vi har kontorer rundt om i hele Danmark. Vores revisorer og rådgivere hjælper kunder til en mere enkel økonomisk administration, mens vi ligeledes støtter dem med sparring og rådgivning i forbindelse med udvikling af deres forretning.

Udover de kompetencer vi huser som rådgiver og statsautoriseret revisor i Kolding, kan vi trække på en lang række specialister inden for skat, moms og afgifter samt områder som digitalisering, finansiel rådgivning, bæredygtighed, it-sikkerhed og persondata, it-revision samt pensionsrevision. Derfor kan vi som sparringspartner møde dig, uanset hvor du er – og vi hjælper dig gerne med at blive endnu bedre.
 

 

Statsautoriserede revisorer og kontaktpartnere hos Beierholm Kolding

Tag fat i en af os. Vi står klar til at hjælpe.

 

Kontakt os

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Kontakt os og få en uforpligtende vurdering af, hvad vi kan gøre for dig eller din virksomhed. Måske har du allerede besluttet dig for at blive kunde i Beierholm?

Udfyld kontaktformularen, så kontakter vi dig snarest muligt.

Hvad kan vi hjælpe med?
3 + 2 =
Løs denne simple matematikopgave og indtast resultatet. Indtast f.eks. 4 hvis opgaven er 1+3.