360° kompetencer i øjenhøjde

Når du overvejer et køb eller salg af en virksomhed, står du også over for en kompleks beslutning, som du måske kun møder én gang i livet. I den slags store beslutninger, er der meget, der tæller. Selv små detaljer kan blive afgørende for det endelige resultat. Derfor er det vigtigt med en betroet rådgiver ved din side, som har stor erfaring med transaktioner.

Hos Beierholm Corporate Finance forstår vi de udfordringer og spændende muligheder, som små og mellemstore virksomheder står overfor. Vi tager hånd om hele processen ved at sammensætte et skræddersyet team af erfarne specialister, der fører dig og din virksomhed trygt i mål. Vi har mere end 40 års erfaring med transaktionsrådgivning, herunder M&A og due diligence. 

Her er du i trygge hænder, når du skal træffe store beslutninger.

Beierholm_Corporate_Finance

Oaklins

Som en del af Oaklins, kan vi med et globalt team af 800+ rådgivere i 40 lande altid levere den bedst mulige løsning – både lokalt og globalt. Vores erfaring fra 6.500 gennemførte transaktioner på globalt plan, heraf mere end 300 transaktioner i Danmark, giver unik adgang til mulige købere, sælgere og finansieringskilder. 

Igennem vores internationale samarbejde kombinerer vi vores erfaring inden for transaktions-rådgivning på købs- og salgssiden med vores globale rådgiveres lokale indsigt og industriekspertise, til stor gavn for de danske virksomheder og deres ejere.

Transaktioner
Beierholm_Corporate_Finance

Værdien af den gode rådgivning

Vi har prøvet det meste før. Fra gazellevirksomheder, over etablerede virksomheder, der vil erobre nye markeder eller konsolidere deres position – til virksomhedsejere, der overvejer salg eller står over for et generationsskifte.

Vi kender strategierne, der leder uden om faldgruberne. Spørgsmålene, der skaber resultater ved forhandlingsbordet. Og indsigterne, der leder til det rette match for dig og din virksomhed.

Vil du vide mere om, hvordan en transaktions-rådgiver hos Beierholm kan hjælpe dig, og hvilke muligheder for rådgivning og sparring vi tilbyder? Så står vi altid klar til en indledende snak om din situation og dine behov. Kontakt os, så vi sammen kan drøfte markedet for transaktioner inden for din branche generelt og mulighederne for din virksomhed specifikt.

Book et møde
Beierholm_Corporate_Finance

Rådgivning om køb og salg af virksomhed

Vi identificerer de bedste købsmuligheder 

Vækst eller diversificering via opkøb kan sikre vores kunder adgang til nye markeder og strategiske konkurrencefordele.

Vores industriekspertise og globale tilstedeværelse giver adgang til et stort udvalg af targets til buy-and-build. Vi stiller skarpt på de bedste muligheder og forhandler den mest attraktive transaktion på plads.

Vi sørger for afklaring og vejledning

For at sikre en vellykket evaluering er det vigtigt at afdække og reducere risici ved virksomhedsoverdragelse.

Vi gennemfører due diligence, både fra køber- og sælgerperspektiv, så det endelige valg kan træffes på et så oplyst grundlag som overhovedet muligt. 

Vi sørger for kortlægning af virksomhedens markedsværdi

Er der brug for kapitalfremskaffelse eller skal virksomheden sælges? Vi har stor erfaring med værdiansættelse af virksomheder.

Få rådgivning omkring, hvor meget virksomheden er værd, og hvilke faktorer, der har størst betydning for værdien fremover. Vi gennemgår både tal, markedsmuligheder, synergier, tiltag og konkurrenceforhold.

Vi sikrer korrekt opgørelse af købesummen 

I alle transaktioner vil købesumsopgørelsen være kompleks, og valg af den rigtige model vil have stor betydning. 

Vi bruger vores erfaring fra et meget stort antal transaktioner til at finde den rigtige løsning og herved maksimere værdien.

Vi sikrer adgang til de mest attraktive købere

At sælge en virksomhed er en proces med mange overvejelser. Når tiden er inde, står vi ved vores kunders side, klar til at rådgive dem igennem hele processen. 

Vi optimerer mulighederne ved at eksekvere via vores lokale tilstedeværelse globalt. På den måde finder vi den helt rigtige køber og sikrer de bedste betingelser.

Vi maksimerer virksomhedens exitværdi

At sælge en virksomhed kræver forberedelse, og det vil ikke være muligt at maksimere en virksomheds exitværdi uden forudgående salgsmodning.

Med udgangspunkt i vores mange års erfaring hjælper vi vores kunder med at optimere forudsætningerne for en god handel og sikrer et resultat, der afspejler den sande værdi.

Vi sikrer adgang til betroede finansielle partnere

Styrket kapitalgrundlag kan gøre en virksomheds ekstraordinære potentiale til en realitet.

Vores vækstkapital- og ECM-eksperter rådgiver objektivt om den mest attraktive kapitalstruktur samt fremskaffelse af vækstkapital.

Vi identificerer de rette finansieringspartnere

At finansiere nye initiativer via lån kan skabe momentum i opbygningen af virksomheden – uden at opgive egenkapital og ejerskab.

Vores gældsrådgivere vejleder uafhængigt og objektivt omkring strategi, identificering af de rette långivere samt forhandling af vilkår, så de understøtter vores kunders vision. 

Her er du i trygge hænder, når du skal træffe store beslutninger

Vi sætter en stor ære i at forstå vores kunders behov og sikre den bedst mulige løsning, lokalt såvel som globalt. Bliv inspireret af vores kundecases, hvor vi identificerer muligheder ud over det sædvanlige og hjælper virksomheder med at indfri deres fulde potentiale.
 

Cases og inspiration
Beierholm_Corporate_Finance
 

Tilmeld dig Beierholms nyhedsmail om transaktionsrådgivning - køb og salg af virksomhed (M&A).

Bliv en del af vores eksklusive nyhedsbrev for Corporate Finance og hold dig opdateret om markedet for køb og salg af virksomheder (M&A). Vores nyhedsbrev er din direkte vej til de seneste trends, analyser og ekspertindsigt inden for transaktionsrådgivning. Ved at tilmelde dig får du adgang til artikler, cases og blogindlæg fra vores specialister, som har mere end 40 års erfaring med transaktionsrådgivning, herunder M&A og due diligence. 
 

Tilmeld nyhedsbrev
Beierholm_Corporate_Finance
 

Kontakt Beierholm Corporate Finance

Kontakt os - vi hjælper gerne.

Her kan du skrive en kort besked til os som indledning til mødet.

M&A & Valuation

Due Diligence & Support