360° kompetencer i øjenhøjde

Som den foretrukne corporate finance-rådgiver inden for en række forskellige M&A-services sætter vi en stor ære i at forstå vores kunders behov og sikre den bedst mulige løsning, lokalt såvel som globalt.

Vælger du os til corporate finance rådgivning, kan du vide dig sikker på, at vi rådgiver dig igennem hele processen. Vi har særligt fokus på mindre og mellemstore virksomheder: fra gazellevirksomheden, over etablerede virksomheder, der vil erobre nye markeder eller konsolidere deres position – til virksomhedsejeren, der overvejer salg eller står over for et generationsskifte. 

360 graders kompetencer i øjenhøjde

Oaklins

Beierholm Corporate Finance er en del af Oaklins, et globalt team af 800+ finansielle rådgivere i 40 lande, der leverer M&A, vækstkapital, ECM, gældsrådgivning og corporate finance-services. Vores erfaring fra 6.500 gennemførte transaktioner på globalt plan, heraf mere end 300 transaktioner i Danmark, giver unik adgang til mulige købere, sælgere og finansieringskilder. Igennem vores internationale samarbejde kombinerer vi vores erfaring inden for corporate finance-rådgivning på købs- og salgssiden med vores globale rådgiveres lokale indsigt og industriekspertise, til stor gavn for de danske virksomheder og deres ejere. 

Se eksempler på vores transaktionserfaring
Beierholm_guldholdet

Værdien af den gode rådgivning

Med kompetencerne i Beierholm Corporate Finance og Oaklins’ mere end 40 års specialiserede erfaring gør vi det muligt at møde vores kunder, der hvor de er, bringe verden tættere på de danske SMV’er og sikre de bedste og mest attraktive løsninger. Uanset type og størrelse af opgave, så tager rådgiverne i vores corporate finance-afdeling altid udgangspunkt i vores kunders behov gennem et tillidsfuldt, engageret og personligt samarbejde. Det er nemlig her, værdien af den gode rådgivning opstår.

Vil du vide mere om, hvordan en corporate finance-rådgiver hos Beierholm kan hjælpe dig, og hvilke muligheder for rådgivning og sparring vi tilbyder, står vi altid klar til en indledende snak om din situation og dine behov.

Kontakt os, så vi sammen kan drøfte markedet for transaktioner inden for din branche generelt og mulighederne for din virksomhed specifikt. Gå til kontaktformular.

Book et uforpligtende møde
Beierholm-Corporate-Finance-værdien-af-god-raadgivning.jpg

Vidste du, at...

6.500

gennemførte transaktioner globalt, giver unik adgang til mulige købere, sælgere og finansieringskilder.
 

800 +

finansielle rådgivere i 40 lande, sikrer den bedst mulige løsning, lokalt såvel som globalt.

40

års specialiseret erfaring, gør det muligt for os at bringe verden tættere på de danske SMV’er.

Services

SALG

Vi sikrer adgang til de mest attraktive købere

At sælge en virksomhed er en proces med mange overvejelser. Når tiden er inde, står vi ved vores kunders side, klar til at rådgive dem igennem hele processen. 

Vi optimerer mulighederne ved at eksekvere via vores lokale tilstedeværelse globalt. På den måde finder vi den helt rigtige køber og sikrer de bedste betingelser.

KØB

Vi identificerer de bedste købsmuligheder 

Vækst eller diversificering via opkøb kan sikre vores kunder adgang til nye markeder og strategiske konkurrencefordele.

Vores industriekspertise og globale tilstedeværelse giver adgang til et stort udvalg af targets til buy-and-build. Vi stiller skarpt på de bedste muligheder og forhandler den mest attraktive transaktion på plads.

VÆRDIANSÆTTELSE

Vi sørger for kortlægning af virksomhedens markedsværdi

Er der brug for kapitalfremskaffelse eller skal virksomheden sælges? Vi har stor erfaring med værdiansættelse af virksomheder.

Få rådgivning omkring, hvor meget virksomheden er værd, og hvilke faktorer, der har størst betydning for værdien fremover. Vi gennemgår både tal, markedsmuligheder, synergier, tiltag og konkurrenceforhold.

SALGSMODNING

Vi maksimerer virksomhedens exitværdi

At sælge en virksomhed kræver forberedelse, og det vil ikke være muligt at maksimere en virksomheds exitværdi uden forudgående salgsmodning.

Med udgangspunkt i vores mange års erfaring hjælper vi vores kunder med at optimere forudsætningerne for en god handel og sikrer et resultat, der afspejler den sande værdi.

KAPITALTILFØRSEL & ECM

Vi sikrer adgang til betroede finansielle partnere

Styrket kapitalgrundlag kan gøre en virksomheds ekstraordinære potentiale til en realitet.

Vores vækstkapital- og ECM-eksperter rådgiver objektivt om den mest attraktive kapitalstruktur samt fremskaffelse af vækstkapital.

GÆLDSRÅDGIVNING

Vi identificerer de rette finansieringspartnere

At finansiere nye initiativer via lån kan skabe momentum i opbygningen af virksomheden – uden at opgive egenkapital og ejerskab.

Vores gældsrådgivere vejleder uafhængigt og objektivt omkring strategi, identificering af de rette långivere samt forhandling af vilkår, så de understøtter vores kunders vision. 

 

DUE DILIGENCE SERVICE

Vi sørger for afklaring og vejledning

For at sikre en vellykket evaluering er det vigtigt at afdække og reducere risici ved virksomhedsoverdragelse.

Vi gennemfører due diligence, både fra køber- og sælgerperspektiv, så det endelige valg kan træffes på et så oplyst grundlag som overhovedet muligt. 

KØBESUMSOPGØRELSE

Vi sikrer korrekt opgørelse af købesummen 

I alle transaktioner vil købesumsopgørelsen være kompleks, og valg af den rigtige model vil have stor betydning. 

Vi bruger vores erfaring fra et meget stort antal transaktioner til at finde den rigtige løsning og herved maksimere værdien.

 

Sådan arbejder vi med køb og salg inden for corporate finance

 
 

Kontakt Beierholm Corporate Finance

Kontakt os - vi hjælper gerne.

Her kan du skrive en kort besked til os som indledning til mødet.