Revisor Aarhus • Statsautoriseret revision og rådgivning

Tangen 9
DK-8200 Aarhus N
Kontortider:

Mandag-torsdag: 8:00-16:00
Fredag: 8:00-15:30

Kontakt os:
Udfyld gerne vores kontaktformular eller tag fat i vores kontaktpartnere.

Revisor i Aarhus

Om du ejer en nystartet virksomhed, har en godt etableret mellemstor virksomhed eller en større organisation, der kræver en revisor i Aarhus, er Beierholm din ideelle partner for bogføring og revision af dit regnskab. Vores tilgang til revision og rådgivning er baseret på kompetence, nærhed og menneskelighed; vi er her for at realisere dit potentiale og styrke din virksomhed.

Rådgivning og revision i Aarhus

Beierholm er SMV-revisor af hjertet – også i Aarhus. Vi er bedst i de relationer, hvor vi arbejder tæt sammen med virksomhedens nøglemedarbejdere og beslutningstagere. Der, hvor vi er lige dele sparringspartner, økonomisk rådgiver og selvfølgelig revisor.

Aarhus er et hotspot for uddannelse og erhvervsfremme, innovation og iværksætteri, teknologi og handel, sport og kultur og meget mere. Derfor betjener vi i Aarhus-afdelingen en meget bred portefølje af virksomheder i alle brancher og alle udviklingsstadier. Vores revisorer og rådgivere er med, når iværksætterdrømmen sættes i drift, når vækstplaner bliver til gazellestatus, og når ejerlederen giver stafetten videre til næste generation

I Aarhus huser vi desuden Beierholm Outsourcing, som består af dedikerede medarbejdere, der er eksperter på bogføring, løn og regnskabsmæssige processer. Derfor kan vi hjælpe vores kunder med hele eller dele af bogholderiet og assistere med den digitale transformation.

Statsautoriseret revisor i Aarhus med lokalt engagement i iværksætteri, erhvervsliv og meget mere

Som statsautoriseret revisor og revisionsfirma i Aarhus er vores engagement ikke blot begrænset til revisions- og rådgivningsopgaver. Vi spiller en aktiv rolle i styrkelsen af det lokale erhvervsliv og iværksættermiljøet. Hos Beierholm er vi stolte af vores samarbejde med StartVækst, hvor vi leverer specialistrådgivning og afholder temaseminarer til gavn for fremtidige SMV'er. Vi deler vores ekspertise med de lokale iværksættere ved at bidrage med indlæg og viden til initiativer som The Kitchen og Startup Factory andre lokale indsatser i det aarhusianske iværksættermiljø.

Vi er også på skemaet hos de yngste iværksættere på Erhvervsakademi Aarhus med teori og praksis om virksomhedsdrift, forretningsudvikling og pitch. Desuden samarbejder vi med pengeinstitutter, advokater, Erhvervshus Midtjylland, Vækstfonden og andre relevante interessenter omkring SMV-segmentet.

Endvidere er vores medarbejdere lokalt engagerede i sporten, kulturlivet og erhvervslivets netværk, hvilket skal ses som en afspejling af vores ønske om at være en integreret og værdifuld del af det aarhusianske samfund.

 

Statsautoriserede revisorer og kontaktpartnere hos Beierholm Aarhus

Tag fat i én af os. Vi står klar til at hjælpe.

 

Kontakt os

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Kontakt os og få en uforpligtende vurdering af, hvad vi kan gøre for dig eller din virksomhed. Måske har du allerede besluttet dig for at blive kunde i Beierholm?

Udfyld kontaktformularen, så kontakter vi dig snarest muligt.

Hvad kan vi hjælpe med?
2 + 7 =
Løs denne simple matematikopgave og indtast resultatet. Indtast f.eks. 4 hvis opgaven er 1+3.