Beierholm Aarhus • Find din lokale revisor hér

Tangen 9
DK-8200 Aarhus N
Kontortider:

Mandag-torsdag: 8:00-16:00
Fredag: 8:00-15:30

Dit revisionsfirma og rådgivningshus i Aarhus

Beierholm er SMV-revisor af hjertet – også i Aarhus. Vi er bedst i de relationer, hvor vi arbejder tæt sammen med virksomhedens nøglemedarbejdere og beslutningstagere. Der, hvor vi er lige dele sparringspartner, økonomisk rådgiver og selvfølgelig revisor.

Aarhus er et hotspot for uddannelse og erhvervsfremme, innovation og iværksætteri, teknologi og handel, sport og kultur og meget mere. Derfor betjener vi i Aarhus-afdelingen en meget bred portefølje af virksomheder i alle brancher og alle udviklingsstadier. Vores revisorer og rådgivere er med, når iværksætterdrømmen sættes i drift, når vækstplaner bliver til gazellestatus, og når ejerlederen giver stafetten videre til næste generation

I Aarhus huser vi desuden Beierholm Outsourcing, som består af dedikerede medarbejdere, der er eksperter på bogføring, løn og regnskabsmæssige processer. Derfor kan vi hjælpe vores kunder med hele eller dele af bogholderiet og assistere med den digitale transformation.

Lokalt engagement i iværksætteri, erhvervsliv og meget mere

Vi bidrager til morgendagens SMV-segment med fast specialistrådgivning og temaseminarer hos StartVækst, jævnlige indlæg hos The Kitchen, Startup Factory og andre lokale indsatser i det aarhusianske iværksættermiljø. Vi er også på skemaet hos de yngste iværksættere på Erhvervsakademi Aarhus med teori og praksis om virksomhedsdrift, forretningsudvikling og pitch. 

Desuden samarbejder vi med pengeinstitutter, advokater, Erhvervshus Midtjylland, Vækstfonden og andre relevante interessenter omkring SMV-segmentet. Vores medarbejdere er også lokalt engagerede i sporten, kulturlivet og erhvervslivets netværk.
 

Statsautoriserede revisorer og kontaktpartnere hos Beierholm Aarhus

Tag fat i én af os. Vi står klar til at hjælpe.