Revisor Nykøbing Falster • Lokal revision og rådgivning

Herningvej 34
DK-4800 Nykøbing Falster
Kontortider:

Mandag-torsdag: 8:00-16:00
Fredag: 8:00-15:30

Kontakt os:
Udfyld gerne vores kontaktformular eller tag fat i vores kontaktpartnere.

Din lokale revisor i Nykøbing Falster

På kontoret i Nykøbing Falster kender vi lokalområdets erhvervsliv, der er præget af toneangivende brancher som turisme, byggeri og landbrug, ud og ind. Med vores rådgiveres indgående kendskab til lokalområdet hjælper vi mange af Lolland-Falsters førende virksomheder og brancher med rådgivning, revision og regnskabsassistance.

Vi betjener omkring 1.200 virksomheder på tværs af brancher, som tæller blandt andet uddannelsesinstitutioner, forsyningsvirksomheder, sundhedssektoren, byggebranchen, turistbranchen og landbrug. I det hele taget hjælper vi dem – ligesom vi kan hjælpe dig – med alt lige fra bogholderi og regnskaber til at lægge en velovervejet skattestrategi samt at organisere og skabe struktur på virksomheden.

Vores lokalområde er i rivende udvikling med udsigt til yderligere vækst i erhvervslivet som følge af udbygningen af infrastrukturen og den store interesse for områdets centrale placering mellem København, Hamburg og Berlin. Dertil kommer udviklingen af landsdelens ferieområder, en stigning i turismen og et veludviklet kulturliv. Dén udvikling af lokalområdet deltager vi aktivt i – ligesom vi gerne hjælper dig med udviklingen af din virksomhed.

Revision i Nykøbing Falster med solidt fundament

Beierholm i Nykøbing Falster er en afdeling i en af landets førende revisionsfirma og rådgivningsvirksomheder med lokale afdelinger fordelt over hele landet. Vi er størst på revision af regnskaber i Danmark og er særligt fokuseret på de mindre og mellemstore virksomheder.

Udover de kompetencer vi huser som revisor i Nykøbing Falster, kan vi trække på vores mere end 1.800 kolleger på vores 40+ kontorer samt specialistfunktioner inden for blandt andet skat, moms og afgifter, it, finansiering, investering og digitalisering. Derfor kan vi som sparringspartner møde dig, uanset hvor du er – og vi hjælper dig gerne med at blive endnu bedre.

 

Kontaktpartnere hos Beierholm Nykøbing Falster

Tag fat i en af os. Vi står klar til at hjælpe.

 

Kontakt os

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Kontakt os og få en uforpligtende vurdering af, hvad vi kan gøre for dig eller din virksomhed. Måske har du allerede besluttet dig for at blive kunde i Beierholm?

Udfyld kontaktformularen, så kontakter vi dig snarest muligt.

Hvad kan vi hjælpe med?
7 + 11 =
Løs denne simple matematikopgave og indtast resultatet. Indtast f.eks. 4 hvis opgaven er 1+3.