Revisor Skive • Lokal revision og rådgivning

Resenvej 81
DK-7800 Skive
Kontortider:

Mandag-torsdag: 8:00-16:00
Fredag: 8:00-15:30

Kontakt os:
Udfyld gerne vores kontaktformular eller tag fat i vores kontaktpartnere.

Din lokale revisor i Skive

I Skive er vi en større lokal afdeling bestående af revisorer og rådgivere, der har et indgående kendskab til lokalområdet og erhvervslivet i Skive, Salling og Mors. Herudover servicerer og rådgiver vi i afdelingen også mindre og mellemstore virksomheder i Viborg og Thisted samt andre nærliggende byer. 

I afdelingen har vores revisorer og rådgivere kunder i hele landet inden for udvalgte brancher som apoteker, forsyningsvirksomheder, ejendomsselskaber, andelsselskaber og større landbrug. I disse brancher har vi en særlig stor ekspertise og stærke, lokale kompetencer.

Vi rådgiver dog inden for mange forskellige brancher og erhverv, så vi står altid klar til at hjælpe dig med revision, regnskab, skat og bogholderi samt proaktiv rådgivning og sparring om udvikling og optimering af netop din forretning. 

Du finder på vores kontor i Skive desuden også en stærk outsourcing-afdeling, som består af dedikerede medarbejdere, der er eksperter inden for bogføring og regnskabsmæssige processer. Derfor kan vi både hjælpe dig med hele eller dele af bogholderiet, og vi assisterer gerne ved en digital transformation af din virksomhed.

Revision i Skive med fokus på kvalitet

Beierholm i Skive er en afdeling i Danmarks foretrukne revisionsfirma og rådgivningsvirksomhed for mindre og mellemstore virksomheder. Beierholm har kontorer rundt om i hele Danmark og hjælper kunder til en mere enkel økonomisk administration, mens vi ligeledes støtter dem med sparring og rådgivning i forbindelse med udvikling af deres forretning.

Udover de kompetencer vi har lokalt i Skive, kan vi trække på en lang række specialister inden for skat, moms og afgifter samt områder som digitalisering, finansiel rådgivning, bæredygtighed, it-sikkerhed samt it-revision. Derfor kan vi som din sparringspartner dække dine behov for rådgivning. 

 

Statsautoriserede revisorer og kontaktpartnere hos Beierholm Skive

Tag fat i en af os. Vi står klar til at hjælpe.

 

Kontakt os

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Kontakt os og få en uforpligtende vurdering af, hvad vi kan gøre for dig eller din virksomhed. Måske har du allerede besluttet dig for at blive kunde i Beierholm?

Udfyld kontaktformularen, så kontakter vi dig snarest muligt.

Hvad kan vi hjælpe med?
13 + 0 =
Løs denne simple matematikopgave og indtast resultatet. Indtast f.eks. 4 hvis opgaven er 1+3.