Finansiel rådgivning for dig og din formue

Uvildig finansiel rådgivning er vejen til de rette finansielle beslutninger

Som dedikerede rådgivere er vores fornemmeste opgave at hjælpe vores kunder til at træffe de rigtige finansielle beslutninger. Det gør vi bl.a. ved at gøre det komplekse enkelt og ved at skabe fuld gennemsigtighed i vores arbejde, så du altid er sikret den bedst mulige indsigt i dine økonomiske forhold.

Hvad end du ønsker finansiel sparring som almindelig privat husstand, som formuehavende eller som ejerleder, der ønsker hjælp til at optimere samspillet mellem privat - og virksomhedsøkonomi, så kan vi hjælpe dig.

Få en finansiel rådgiver, som står ved din side på tværs af hele din økonomi

Hos Beierholm Finansiel Rådgivning tager vi udgangspunkt i dine interesser og vil som din sparringspartner stå ved din side, så længe og så ofte, du har brug for os - uanset om det drejer sig om investering, finansiering, pension eller anden økonomisk optimering.

Det kan vi, fordi vi som helhedsrådgivere altid ser tingene oppefra, inden vi rådgiver i øjenhøjde. Sådan forstår vi hurtigst dine behov og sådan kan vi bedst indfri dem.

Som rådgivere er vi løbende i kontakt med dig som kunde og med afsæt i dine ønsker nu og i fremtiden sikrer vi, at din økonomi optimeres, så du bliver klogere på dine muligheder og får mest muligt ud af dine penge.

Det gør vi gennem grundig analyse af din situation, de rette strategiske valg, omkostningseffektivisering og adgang til de bedste produkter. Vi skræddersyer altid vores løsninger for at sikre, at ydelse og pris passer sammen - og at du får den rådgivning netop du har brug for.
 

Investering

Vi sørger for at dine penge arbejder for dig

Med de rette strategiske valg, omkostningseffektivisering og adgang til de bedste produkter optimerer vi dine investeringer. 

Sammen med dig lægger vi en investeringsstrategi, der er tilpasset din risikotolerance og som skaber et stabilt afkast på din samlede formue – og med løbende optimering.

Finansiering

Vi sikrer dig de bedste betingelser på dine lån

Vi gør det komplekse enkelt og med udgangspunkt i dine behov hjælper vi dig med en klar finansieringsstrategi med markedets bedste og billigste finansiering. 

Gennem aktiv gældspleje tilbyder vi også at sikre dine finansieringsløsninger forbliver optimale - også når markedet eller din situation ændrer sig.

Pension

Sammen planlægger vi en god økonomi gennem hele livet

Vi hjælper dig  med at tegne et billede af din fremtidige økonomi og lægge en klar strategi for din opsparing.

Vi rådgiver både om selve opsparingen, og hvordan den plejes bedst, og om udbetalingen, hvor vi giver dig en fuldstændig plan for, hvornår hvilke dele af pensionen og resten af formuen bør aktiveres.

 

Vores uvildighed er din fordel

Hos Beierholm Finansiel Rådgivning tror vi på de bedste resultater skabes i stærke relationer i form af et tæt og tillidsfuldt samarbejde med vores kunder. Derfor har vi altid fuldt fokus på dig som kunde. Vi yder 100 pct. uvildig rådgivning og det betyder, at du undgår interessekonflikter og opnår optimale løsninger

Det er et ufravigeligt princip i vores forretningsgrundlag at være uafhængige af udbydere af finansielle ydelser. Det gælder pengeinstitutter, realkreditselskaber og andre sælgere af finansielle produkter. Vi tror nemlig på værdien af at kunne vælge frit og dermed levere en skræddersyet løsning til netop dig som kunde hos os.

Specialister i øjenhøjde

Vores uvildighed gør det dog ikke alene. Den er kombineret med et højt fagligt niveau båret af en organisation med stor faglig og praktisk erfaring fra den finansielle verden. Det betyder også, at vi altid er på forkant med den nyeste viden. Det sikrer, at den rådgivning vi står for, er i takt med tiden, loven og alt andet, der skaber tryghed i din hverdag. Vi er specialister i øjenhøjde og vi er altid åbne om, hvor du har os, når du har brug for os.

 

Klik dig klogere i værdifuld viden

Du kan også hente gode råd til optimering af din økonomi i vores artikler, hvor vi med jævne mellemrum behandler og forklarer forskellige finansielle emner, og sætter fokus på dine muligheder.

Du kan også få vores artikler direkte i din indbakke.

 

Beierholm Finansiel-Rådgivning_nyheder

Seneste artikler

Lyt til vores kunder, det gør vi

Vi servicerer alle slags kunder og uanset om du virksomheden, holdingselskabet, ejerlederen, den formuende, den private husstand, andelsboligforeningen etc. eller noget helt andet, er vi aldrig tilfredse, før vores kunder er det. Vi tror på, at tillid og det gode overblik er vejen til den sunde investering, den gode pension og den rette finansiering.

I en række kundecases giver vores kunder dig indblik i deres oplevelse af vores rådgivning og den værdi, den giver dig som kunde.

Se vores kundecases her
Beierholm_guldholdet

Vi hjælper bl.a. med

Vi er specialister i finansiel optimering - skal vi også hjælpe dig?

Hvad kan vi hjælpe med?