Beierholm Skagen • Find din lokale revisor hér

Østre Strandvej 41
DK-9990 Skagen
Kontortider:

Mandag-torsdag: 8:00-16:00
Fredag, januar-juni: 8:00-15:30
Fredag, juli-december: 8:00-12:00

Din lokale revisor i Skagen

Beierholm har et lokalt kontor i Skagen, hvorfra vi hjælper små- og mellemstore virksomheder i lokalområdet og det nære opland. Vores lokale revisorer og rådgivere har desuden et tæt samarbejde med kontorerne i Frederikshavn og Sæby.

I afdelingen har vi revisorer og rådgivere, som står klar til at tage hånd om alt inden for regnskab, revision og bogføring, mens vi ligeledes yder sparring og rådgivning i forhold til virksomheders udvikling. Herudover har vi gennem mange års erfaring opbygget særlig ekspertise i rådgivning til virksomheder, der beskæftiger sig med fiskeri.

Foruden vores faglige forankring i Skagen er det vigtigt for os at være en aktiv del af lokalområdet – og derfor vil vi gerne bidrage til at fremme det lokale erhvervsliv. Det gør vi gennem en række erhvervsnetværk. Derudover er vi aktive i Erhvervshus Nord, hvor vi blandt andet hvert år er med til at uddele Vækst og Vilje erhvervsprisen. Prisen tildeles en virksomhed, person eller organisation for en ekstraordinær indsats i arbejdet med at udvikle det lokale erhvervsliv.  

En del af noget større

Beierholm i Skagen er en afdeling i Danmarks foretrukne revisionsfirma og rådgivningsvirksomhed for mindre og mellemstore virksomheder. Vi har kontorer rundt om i hele Danmark. Vores revisorer og rådgivere hjælper kunder til en mere enkel økonomisk administration, mens vi ligeledes støtter dem med sparring og rådgivning i forbindelse med udvikling af deres forretning.

Udover de kompetencer vi huser i Skagen, kan vi trække på en lang række specialister inden for skat, moms og afgifter samt områder som digitalisering, finansiel rådgivning, bæredygtighed, it-sikkerhed og persondata, it-revision samt pensionsrevision. Derfor kan vi som sparringspartner møde dig, uanset hvor du er – og vi hjælper dig gerne med at blive endnu bedre.

Kontaktpartnere hos Beierholm Skagen

Tag fat i en af os. Vi står klar til at hjælpe.