Revisor Skagen • Lokal revision og rådgivning

Østre Strandvej 41
DK-9990 Skagen
Kontortider:

Mandag-torsdag: 8:00-16:00
Fredag, januar-juni: 8:00-15:30
Fredag, juli-december: 8:00-12:00

Kontakt os:
Udfyld gerne vores kontaktformular eller tag fat i vores kontaktpartnere.

Din lokale revisor i Skagen

Beierholm har et lokalt kontor i Skagen, hvorfra vi hjælper små- og mellemstore virksomheder i lokalområdet og det nære opland. Vores lokale revisorer og rådgivere har desuden et tæt samarbejde med kontorerne i Frederikshavn og Sæby.

I afdelingen har vi revisorer og rådgivere, som står klar til at tage hånd om alt inden for regnskab, revision og bogføring, mens vi ligeledes yder sparring og rådgivning i forhold til virksomheders udvikling. Herudover har vi gennem mange års erfaring opbygget særlig ekspertise i rådgivning til virksomheder, der beskæftiger sig med fiskeri.

Foruden vores faglige forankring i Skagen er det vigtigt for os at være en aktiv del af lokalområdet – og derfor vil vi gerne bidrage til at fremme det lokale erhvervsliv. Det gør vi gennem en række erhvervsnetværk. Derudover er vi aktive i Erhvervshus Nord, hvor vi blandt andet hvert år er med til at uddele Vækst og Vilje erhvervsprisen. Prisen tildeles en virksomhed, person eller organisation for en ekstraordinær indsats i arbejdet med at udvikle det lokale erhvervsliv.  

En del af noget større

Beierholm i Skagen er en afdeling i Danmarks foretrukne revisionsfirma og rådgivningsvirksomhed for mindre og mellemstore virksomheder. Vi har kontorer rundt om i hele Danmark. Vores revisorer og rådgivere hjælper kunder til en mere enkel økonomisk administration, mens vi ligeledes støtter dem med sparring og rådgivning i forbindelse med udvikling af deres forretning.

Udover de kompetencer vi huser som revisor i Skagen, kan vi trække på en lang række specialister inden for skat, moms og afgifter samt områder som digitalisering, finansiel rådgivning, bæredygtighed, it-sikkerhed og persondata, it-revision samt pensionsrevision. Derfor kan vi som sparringspartner møde dig, uanset hvor du er – og vi hjælper dig gerne med at blive endnu bedre.

 

Kontaktpartnere hos Beierholm Skagen

Tag fat i en af os. Vi står klar til at hjælpe.

 

Kontakt os

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Kontakt os og få en uforpligtende vurdering af, hvad vi kan gøre for dig eller din virksomhed. Måske har du allerede besluttet dig for at blive kunde i Beierholm?

Udfyld kontaktformularen, så kontakter vi dig snarest muligt.

Hvad kan vi hjælpe med?
3 + 1 =
Løs denne simple matematikopgave og indtast resultatet. Indtast f.eks. 4 hvis opgaven er 1+3.