Beierholm Holbæk • Find din lokale revisor hér

Havnegade 2
DK-4300 Holbæk
Kontortider:

Mandag-torsdag: 8:00-16:00
Fredag: 8:00-15:30

Din lokale revisor i Holbæk og Nordvestsjælland

I Holbæk ligger et af vores lokale Beierholm-afdelinger. Her hjælper vores revisorer og rådgivere mindre og mellemstore virksomheder, der har base i Holbæk eller det øvrige Nordvestsjælland. Vi har desuden et tæt samarbejde med kontoret i Roskilde og har derfor et indgående kendskab til flere lokalområder.

Holbæk er Nordvestsjællands vækstmotor og skaber vidtfavnende rammer for virksomheder på tværs af brancher. Til dagligt hjælper vi en række af de virksomheder med at konsolidere og vækste. Det gør vi ved at tage os af alt inden for revision og regnskab til bogføring og rådgivning i iværksætteri. På den måde kan virksomhederne fokusere på lige netop deres kernekompetencer og trygt overlade papirarbejdet til os.

Vi er en aktiv del af lokalsamfundet – og derfor støtter vi op om lokale initiativer, der fremmer byens erhverv, kultur og idræt. Det gør vi blandt andet ved at være aktive i Holbæk Erhvervsforum, der tilbyder sparring til virksomheder og iværksættere i hele Holbæk Kommune. Herudover engagerer vi os i havne- og kulturfestivalen Skvulp, som hvert år samler byens virksomheder, foreninger og indbyggere på havnen.

En del af noget større

Beierholm i Holbæk er en afdeling i Danmarks foretrukne revisionsfirma og rådgivningsvirksomhed for mindre og mellemstore virksomheder. Vi har kontorer rundt om i hele Danmark. Vores revisorer og rådgivere hjælper kunder til en mere enkel økonomisk administration, mens vi ligeledes støtter dem med sparring og rådgivning i forbindelse med udvikling af deres forretning.

Udover de kompetencer vi huser i Holbæk, kan vi trække på en lang række specialister inden for skat, moms og afgifter samt områder som digitalisering, finansiel rådgivning, bæredygtighed, it-sikkerhed og persondata, it-revision samt pensionsrevision. Derfor kan vi som sparringspartner møde dig, uanset hvor du er – og vi hjælper dig gerne med at blive endnu bedre.
 

Statsautoriserede revisorer og kontaktpartnere hos Beierholm Holbæk

Tag fat i en af os. Vi står klar til at hjælpe.