Beierholm Holbæk

Havnegade 2
DK-4300 Holbæk
Kontortider:

Mandag-torsdag: 8:00-16:00
Fredag: 8:00-15:30

Din lokale revisor i Holbæk og Nordvestsjælland

I Holbæk ligger et af vores lokale Beierholm-afdelinger. Her hjælper vi mindre og mellemstore virksomheder, der har base i Holbæk eller det øvrige Nordvestsjælland. Vi har desuden et tæt samarbejde med kontoret i Roskilde og har derfor et indgående kendskab til flere lokalområder.

Holbæk er Nordvestsjællands vækstmotor og skaber vidtfavnende rammer for virksomheder på tværs af brancher. Til dagligt hjælper vi en række af de virksomheder med at konsolidere og vækste. Det gør vi ved at tage os af alt inden for revision og regnskab til bogføring og rådgivning i iværksætteri. På den måde kan virksomhederne fokusere på lige netop deres kernekompetencer og trygt overlade papirarbejdet til os.

Vi er en aktiv del af lokalsamfundet – og derfor støtter vi op om lokale initiativer, der fremmer byens erhverv, kultur og idræt. Det gør vi blandt andet ved at være aktive i Holbæk Erhvervsforum, der tilbyder sparring til virksomheder og iværksættere i hele Holbæk Kommune. Herudover engagerer vi os i havne- og kulturfestivalen Skvulp, som hvert år samler byens virksomheder, foreninger og indbyggere på havnen.

En del af noget større

Beierholm i Holbæk er en afdeling i Danmarks foretrukne revisionsfirma og rådgivningsvirksomhed for mindre og mellemstore virksomheder. Vi har kontorer rundt om i hele Danmark og hjælper kunder til en mere enkel økonomisk administration, mens vi ligeledes støtter dem med sparring og rådgivning i forbindelse med udvikling af deres forretning.

Udover de kompetencer vi huser i Holbæk, kan vi trække på en lang række specialister inden for skat, moms og afgifter samt områder som digitalisering, finansiel rådgivning, bæredygtighed, it-sikkerhed og persondata, it-revision samt pensionsrevision. Derfor kan vi som sparringspartner møde dig, uanset hvor du er – og vi hjælper dig gerne med at blive endnu bedre.
 

Revisorer og kontaktpartnere hos Beierholm Holbæk

Tag fat i en af os. Vi står klar til at hjælpe.

Øvrige medarbejdere

Søger du en medarbejder fra vores team Holbæk, finder du os her.

NavnTelefonE-mail
Alexander Rosser 46 30 69 53 aro@beierholm.dk
Anne-Sofie Jeppesen 46 30 69 75 asf@beierholm.dk
Hanne A. Olesen 46 30 69 34 hao@beierholm.dk
Jan Stig Andersen 46 30 69 36 jna@beierholm.dk
Maike Sandal 46 30 69 37 mks@beierholm.dk
Nikolaj A. R. Vilhelmsen 46 30 69 39 naa@beierholm.dk
Pia Thybo 46 30 69 40 pit@beierholm.dk
Søren With Petersen 46 30 69 42 swp@beierholm.dk
Victor Sofus Nielsen 44 45 01 26 vsn@beierholm.dk