Beierholm er Børsen Gazelle partner

Igennem flere år har Beierholm været Børsen Gazelle partner, og hvert år sætter vi en stor ære i at være med, når Danmarks mest succesfulde vækstvirksomheder fejres. Stolte, glade og dygtige gazeller, som med mod, nytænkning og hårdt arbejde gør en positiv forskel for dansk erhvervsliv og Danmark i det hele taget.

At gå i gazellernes fodspor, handler om at træde sin egen vej

Med næsten 300 kunder blandt årets gazelle-virksomheder kender vi både de udfordringer og muligheder samt ikke mindst den begejstring, der er en del af det at være på en vækstrejse.

Det kræver både dygtighed og vedholdenhed at skabe en vækstvirksomhed. Ikke mindst i en verden, hvor den ene krise afløser den anden. En virkelighed danske virksomheder aktuelt må navigere i. Derfor skal vi også have respekt for, at nogle har det svært og at ikke alle klarer skærerne.

Også her spiller gazellerne en vigtig rolle som forbilleder, der inspirerer og skaber værdi. Alle årets gazellevirksomheder kan noget særligt, og vi nyder, at være med til at give det skulderklap og bidrage til anerkendelsen af disse gazellers indsats. Ligeså meget som vi gør os umage som sparringspartner for mange af disse virksomheder.

Både gennem vores daglige rådgivning af mindre og mellemstore virksomheder og når vi på Gazelle Masterclass inspirerer og sparrer med ejere, ledere og nøglemedarbejdere i Danmarks vækstvirksomheder.

Hvordan ser din vækstrejse ud?

Som Børsen Gazelle partner står vi klar til også at være din betroede sparringspartner og rådgive dig og din virksomhed. Gennem ekspertise og indsigt skaber vi ro om din vækst og hjælper dig med at træde din egen vej til succes.

Gazelle kåringer

Sammen med Børsen fejrer vi hvert år årets gazeller ved kåringer rundt i landet. I 2022 sprang gazellerne i:

  • Aalborg, Musikkens Hus.
  • Aarhus, Musikhuset.
  • Odense, Odeon Comwell.
  • København, Øksnehallen.

Beierholm er igen i år med som Børsen Gazelle partner ved alle kåringer, ligesom vi bidrager til årets Børsen Gazelle Masterclass.


 

Gazeller_2D_O
Beierholm-partner-med-Børsen-Gazelle.png

Børsen Gazelle Masterclass 2023

Se online masterclass her

Covid-19 og krig i Europa har præget de sidste tre år med stor uforudsigelighed – ikke mindst for SMV’erne.

På denne Børsen Gazelle Masterclass giver direktør i Beierholm Finansiel Rådgivning, Hans Peter Christensen, dig indsigt i, hvordan du som virksomhedsejer og investor kan minimere risici i din virksomhed.

Jesper Fink Rathke, der er, salgs- og forretningsudvikler i Beierholm, viser, hvordan du bl.a. kan bruge værdifulde virksomhedsdata til at kigge fremad. Og så gør rådgivnings- og salgschef i Beierholm, Christian Rasmussen, dig klogere på, hvordan du kan være proaktiv i forhold til de myndighedskrav, der rammer SMV’erne, hvor det at kunne rapportere inden for bæredygtighed bliver “licence to operate”. 

Du kan Beierholms bidrag til Børsen Gazelle Masterclass her på beierholm.dk - eller på borsen.dk.

Børsen Gazelle 2021

Tre gode gazelleguldkorn til din vækstrejse

Som tæt og fortrolig sparringspartner er Beierholm med på mange vækstrejser. Det giver et unikt indblik i og forståelse for de udfordringer og muligheder vækstvirksomheder møder på deres vej. Men ingen kender dem dog bedre end gazellerne selv.

Her giver tre Beierholm kunder, nuværende og tidligere gazeller, gode råd, du kan tage med på din vækstrejse.

Gør myndighedskrav til konkurrencefordel

Nye myndighedskrav om øget digitalisering og rapportering lægger pres på gazellerne, og SMV'erne i øvrigt. Men for dem, der ser mulighederne, finder de rette løsninger og ikke mindst handler rettidigt, kan det skabe et forspring med konkurrencefordele til følge.

To aktuelle eksempler er den nye bogføringslov samt nye EU direktiver indenfor bæredygtighed.

Se med i videoen her.