Beierholm er Børsen Gazelle partner

Igennem flere år har Beierholm været Børsen Gazelle partner, og hvert år sætter vi en stor ære i at være med, når Danmarks mest succesfulde vækstvirksomheder fejres. Stolte, glade og dygtige gazeller, som med mod, nytænkning og hårdt arbejde gør en positiv forskel for dansk erhvervsliv og Danmark i det hele taget.

At gå i gazellernes fodspor, handler om at træde sin egen vej

Med næsten 300 kunder blandt årets gazelle-virksomheder kender vi både de udfordringer og muligheder samt ikke mindst den begejstring, der er en del af det at være på en vækstrejse.

Det kræver både dygtighed og vedholdenhed at skabe en vækstvirksomhed. Ikke mindst i en verden, hvor den ene krise afløser den anden. En virkelighed danske virksomheder aktuelt må navigere i. Derfor skal vi også have respekt for, at nogle har det svært og at ikke alle klarer skærerne.

Også her spiller gazellerne en vigtig rolle som forbilleder, der inspirerer og skaber værdi. Alle årets gazellevirksomheder kan noget særligt, og vi nyder, at være med til at give det skulderklap og bidrage til anerkendelsen af disse gazellers indsats. Ligeså meget som vi gør os umage som sparringspartner for mange af disse virksomheder.

Både gennem vores daglige rådgivning af mindre og mellemstore virksomheder og når vi på Gazelle Masterclass inspirerer og sparrer med ejere, ledere og nøglemedarbejdere i Danmarks vækstvirksomheder.

Hvordan ser din vækstrejse ud?

Som Børsen Gazelle partner står vi klar til også at være din betroede sparringspartner og rådgive dig og din virksomhed. Gennem ekspertise og indsigt skaber vi ro om din vækst og hjælper dig med at træde din egen vej til succes.

Gazelle kåringer 2022

Sammen med Børsen fejrer vi årets gazeller ved fire kåringer:

  • 17. november: Aalborg, Musikkens Hus.
  • 29. november: Aarhus, Musikhuset.
  • 1. december: Odense, Odeon Comwell.
  • 8. december: København, Øksnehallen.

Beierholm er igen i år med som Børsen Gazelle partner ved alle fire kåringer.

Skal du også med?

Læs mere om tilmelding på børsen.dk.
 

Gazeller_2D_O
Beierholm-partner-med-Børsen-Gazelle.png
Børsen Gazelle 2021

Tre gode gazelleguldkorn til din vækstrejse

Som tæt og fortrolig sparringspartner er Beierholm med på mange vækstrejser. Det giver et unikt indblik i og forståelse for de udfordringer og muligheder vækstvirksomheder møder på deres vej. Men ingen kender dem dog bedre end gazellerne selv.

Her giver tre Beierholm kunder, nuværende og tidligere gazeller, gode råd, du kan tage med på din vækstrejse.

Børsen Gazelle-masterclass 2022

Seks online masterclasses

Gazellernes fodspor viser mange forskellige veje til vækst – hvordan finder du din vej?

På Børsen Gazelle-masterclass 2022 blev der serveret en række interessante og inspirerende indsigter, som måske kan hjælpe dig, når du skal navigere på din vækstrejse.

Med afsæt i aktuelle og centrale temaer blev der i alt leveret seks online masterclasses med viden og værktøjer fra erfarne eksperter, der kan bidrage til at sætte fart under din vækstrejse. 

Du kan se eller gense samtlige seks masterclasses på borsen.dk.

Beierholm Christian Rasmussen Digitalisering.jpg.jpg
Beierholm-fem-trin-til-en-baeredygtig-fremtid.jpg

 

Styrk din konkurrenceevne med bæredygtighed


Beierholm var, under overskriften Styrk din konkurrenceevne med bæredygtighed – sådan kommer du i gang, vært ved en af årets seks online masterclasses.

Her kunne du bl.a. blive klogere på, hvordan bæredygtighed kan hjælpe dig til at stå stærkt i forhold til dine konkurrenter, og hvordan du, med en struktureret proces og små indsatser, kan du gøre en forskel.