Børsen Gazelle-masterclass 2022

Seks online masterclasses

Gazellernes fodspor viser mange forskellige veje til vækst – hvordan finder du din vej?

På Børsen Gazelle-masterclass 2022 får du en række interessante og inspirerende indsigter, som kan hjælpe dig til at navigere på din vækstrejse.

Gennem seks online masterclasses får du viden og værktøjer fra erfarne eksperter, der sætter fokus på aktuelle og centrale temaer, der kan bidrage til at sætte fart under din vækstrejse. 

Alle årets masterclasses er tilgængelige på borsen.dk.

Beierholm Christian Rasmussen Digitalisering.jpg.jpg
Beierholm-fem-trin-til-en-baeredygtig-fremtid.jpg

 

Beierholm bidrager med bæredygtighed


Den 31. juni var Beierholm, under overskriften Styrk din konkurrenceevne med bæredygtighed – sådan kommer du i gang, vært ved en af årets seks online masterclasses.

Her kunne du bl.a. blive klogere på, hvordan bæredygtighed kan hjælpe dig til at stå stærkt i forhold til dine konkurrenter, og hvordan du, med en struktureret proces og små indsatser, kan du gøre en forskel.

Beierholm er Børsen Gazelle partner

Det er nu sjette år, Beierholm er Børsen Gazelle partner, og hvert år sætter vi en stor ære i at være med, når Danmarks mest succesfulde vækstvirksomheder fejres. Stolte, glade og dygtige gazeller, som med mod, nytænkning og hårdt arbejde gør en positiv forskel for dansk erhvervsliv og Danmark i det hele taget.

Vi nyder, at være med til at give det skulderklap og bidrage til anerkendelsen af disse gazellers indsats, ligeså meget som vi gør os umage som sparringspartner for mange af disse virksomheder. Både gennem vores daglige rådgivning af mindre og mellemstore virksomheder og når vi på Gazelle Accelerator inspirerer og sparrer med ejere, ledere og nøglemedarbejdere i Danmarks vækstvirksomheder.

At gå i gazellernes fodspor, handler om at træde sin egen vej

Alle årets gazellevirksomheder kan noget særligt, og som Børsen Gazelle partner står vi klar til at være din betroede sparringspartner og rådgive dig og din virksomhed. 

Gennem ekspertise og indsigt skaber vi ro om din vækst og hjælper dig med at træde din egen vej til succes.

Gazeller_2D_O
Beierholm-partner-med-Børsen-Gazelle.png