Beierholm Odense • Find din lokale revisor hér

Risingsvej 63, 1.
DK-5000 Odense C
Kontortider:

Mandag-torsdag: 8:00-16:00
Fredag: 8:00-14:00

Dit revisionsfirma og rådgivningshus med base i Odense

Vores lokale Beierholm-afdeling i Odense er det oplagte valg af revisionsfirma og rådgivningspartner for små og mellemstore virksomheder, private og erhvervsdrivende på hele Fyn. Samtidig har vi flere kunder uden for øens grænser og sågar i udlandet – og derfor favner vi bredt geografisk.

Til dagligt hjælper vi mange forskellige virksomheder på tværs af brancheskel med revisions- og rådgivningsydelser. Vi bistår nemlig med alt lige fra revision og regnskab til rådgivning i blandt andet udvikling af virksomheder og skatteforhold, mens vi ligeledes kan tage hånd om budgetter, bogføringsservice og meget mere. Uanset opgaven står vores kompetente medarbejdere klar til at hjælpe dig.

En del af noget større

Beierholm i Odense er en afdeling i Danmarks foretrukne revisionsfirma og rådgivningsvirksomhed for mindre og mellemstore virksomheder. Vi har kontorer rundt om i hele Danmark og hjælper kunder til en mere enkel økonomisk administration, mens vi ligeledes støtter dem med sparring og rådgivning i forbindelse med udvikling af deres forretning.

Udover de kompetencer vi huser i Odense, kan vi trække på en lang række specialister inden for skat, moms og afgifter samt områder som digitalisering, finansiel rådgivning, bæredygtighed, it-sikkerhed og persondata, it-revision samt pensionsrevision. Derfor kan vi som sparringspartner møde dig, uanset hvor du er – og vi hjælper dig gerne med at blive endnu bedre.

Kontaktpartnere hos Beierholm Odense

Tag fat i én af os. Vi står klar til at hjælpe.