Revisor Odense • Lokal revision og rådgivning på Fyn

Risingsvej 63, 1.
DK-5000 Odense C
Kontortider:

Mandag-torsdag: 8:00-16:00
Fredag: 8:00-14:00

Kontakt os:
Udfyld gerne vores kontaktformular eller tag fat i vores kontaktpartnere.

Revisor i Odense

Brug for revision i Odense? Hos Beierholm bringer vi vores ekspertise som statsautoriseret revisor til hele Fyn, hvor vi bistår din virksomhed med vores services for at gøre din økonomiske administration mere enkel og din forretningsudvikling mere effektiv. Det gælder, uanset om du er en etableret virksomhed med ønsker om vækst eller en større virksomhed, der kræver kompleks rådgivning.

Vi forstår, at revision og rådgivning handler om mere end bare tal. Det drejer sig også om at forstå din virksomheds unikke behov og udfordringer. Vores lokale tilstedeværelse som revisorfirma i Odense giver os mulighed for at møde dig i øjenhøjde og tale et sprog omkring det faglige, som er til at forstå. Vi stræber efter at være din professionelle sparringspartner og tror på, at vores indsigt i din virksomhed kan bidrage til dens succes.

Vores tjenester spænder bredt, inklusive revision, regnskab, skat, digitalisering og automatisering. Vores specialister inden for disse områder er klar til at hjælpe dig med at realisere din virksomheds fulde potentiale.

Din rådgiver og revisor på Fyn med base i Odense

Vores lokale Beierholm-afdeling i Odense er det oplagte valg af revisionsfirma og rådgivningspartner for små og mellemstore virksomheder, private og erhvervsdrivende på hele Fyn. Samtidig har vi flere kunder uden for øens grænser og sågar i udlandet – og derfor favner vi bredt geografisk.

Til dagligt hjælper vi mange forskellige virksomheder på tværs af brancheskel med revisions- og rådgivningsydelser. Vi bistår nemlig med alt lige fra revision og regnskab til rådgivning i blandt andet udvikling af virksomheder og skatteforhold, mens vi ligeledes kan tage hånd om budgetter, bogføringsservice og meget mere. Uanset opgaven står vores kompetente medarbejdere klar til at hjælpe dig.

Hos os får du professionel revisorhjælp fra førende specialister

Beierholm i Odense er mere end blot en lokal revisionsafdeling; vi er en integreret del af Danmarks foretrukne revisions- og rådgivningsvirksomhed, der betjener mindre og mellemstore virksomheder på tværs af hele landet. Med vores samling af kontorer spredt ud over Danmark er vi stolte af at kunne tilbyde virksomheder professionel revisorhjælp, uanset hvor de befinder sig geografisk.

Vores primære mål er at simplificere økonomisk administration for vores kunder og samtidig levere værdifuld rådgivning til forretningsudvikling. Udover vores lokale ekspertise i Odense har vi adgang til et bredt spektrum af specialister, som kan hjælpe med alt fra skat, moms og afgifter til områder som digitalisering, finansiel rådgivning, bæredygtighed, it-rådgivning og -strategi, automatisering og kontorrobotter samt pensionsrevision. Dette betyder, at uanset om du har behov for et blik på din økonomiske styring eller styrke din it-sikkerhed, kan vi som sparringspartner imødekomme dine behov og hjælpe dig med at blive endnu bedre.

 

Kontaktpartnere hos Beierholm Odense

Tag fat i én af os. Vi står klar til at hjælpe.

 

Kontakt os

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Kontakt os og få en uforpligtende vurdering af, hvad vi kan gøre for dig eller din virksomhed. Måske har du allerede besluttet dig for at blive kunde i Beierholm?

Udfyld kontaktformularen, så kontakter vi dig snarest muligt.

Hvad kan vi hjælpe med?
1 + 10 =
Løs denne simple matematikopgave og indtast resultatet. Indtast f.eks. 4 hvis opgaven er 1+3.