Beierholm Slagelse • Find din lokale revisor hér

Nordre Ringgade 70A
DK-4200 Slagelse
Kontortider:

Mandag-torsdag: 8:00-16:00
Fredag: 8:00-15:30

Din lokale revisor i Slagelse

 

Vi er dit lokale revisionsfirma og rådgivningshus

I Slagelse har vi et kontor med engagerede medarbejdere, som dagligt assisterer SMV’er med revision og rådgivning. Vi er dybt forankret i det vestsjællandske, hvor vi er det foretrukne revisions- og rådgivningshus – ligesom vi også har kunder over hele Sjælland. På kontoret har vi kunder inden for et bredt udsnit af erhverv og brancher, og vi har igennem en lang årrække opbygget en særlig ekspertise inden for erhverv som landbrug og skoler. 

Uanset branche står vi klar til at hjælpe dig med revision og ligeledes med uvildig økonomisk rådgivning og sparring. Vi tilbyder 360 graders rådgivning og hjælper dig således hele vejen rundt – lige fra skat og moms til et succesfuldt generationsskifte eller omstrukturering af din virksomhed. Desuden huser vi en Outsourcing-afdeling, som kan hjælpe dig med blandt andet løn, controlling og ejendomsadministration. Dét frigiver tid og ressourcer, så du kan fokusere på din kerneforretning.

Vi har haft base i Slagelse gennem mange år, og derfor er vi særdeles kendte i lokalområdet. Som en lokal virksomhed arbejder vi derfor også for at fremme erhvervslivet, hvor vi blandt andet gennem Slagelse Erhvervscenter tilbyder iværksættere gratis rådgivning og sparring. Herudover støtter vi naturligvis op om initiativer og foreninger i Slagelse og omegn.  

En del af noget større

Beierholm i Slagelse er en afdeling i Danmarks foretrukne revisionsfirma og rådgivningsvirksomhed for mindre og mellemstore virksomheder. Vi har kontorer rundt om i hele Danmark og hjælper kunder til en mere enkel økonomisk administration, mens vi ligeledes støtter dem med sparring og rådgivning i forbindelse med udvikling af deres forretning.

Udover de kompetencer vi huser i Slagelse, kan vi trække på en lang række specialister inden for skat, moms og afgifter samt områder som digitalisering, bæredygtighed, it-sikkerhed, forretningsudvikling og finansiel rådgivning. Derfor kan vi som sparringspartner møde dig, uanset hvor du er – og vi hjælper dig gerne med at blive endnu bedre.

Kontaktpartnere hos Beierholm Slagelse

Tag fat i en af os. Vi står klar til at hjælpe.