Revisor Slagelse • Lokal revision og rådgivning

Nordre Ringgade 70A
DK-4200 Slagelse
Kontortider:

Mandag-torsdag: 8:00-16:00
Fredag: 8:00-15:30

Kontakt os:
Udfyld gerne vores kontaktformular eller tag fat i vores kontaktpartnere.

Revisor i Slagelse

Når du træder ind hos Beierholm Slagelse, kan du forvente at blive mødt af andet end blot tal, Excel-ark og komplekst fagsprog, som kan være svært at hitte rede i. Som revisor i Slagelse prioriterer vi at kommunikere i et sprog, der giver mening for dig, og vi engagerer os dybt for at forstå både dig og din virksomhed. Vores mål er at være din pålidelige lokale revisor, der hjælper dig med at opnå forretningsmæssig succes.

Vi er dit lokale rådgivningshus og revisionsfirma i Slagelse

I Slagelse har vi et kontor med engagerede medarbejdere, som dagligt assisterer SMV’er med revision og rådgivning. Vi er dybt forankret i det vestsjællandske, hvor vi er det foretrukne revisions- og rådgivningshus – ligesom vi også har kunder over hele Sjælland. På kontoret har vi kunder inden for et bredt udsnit af erhverv og brancher, og vi har igennem en lang årrække opbygget en særlig ekspertise inden for erhverv som landbrug og skoler. 

Uanset branche står vi klar til at hjælpe dig med revision og ligeledes med uvildig økonomisk rådgivning og sparring. Vi tilbyder 360 graders rådgivning og hjælper dig således hele vejen rundt – lige fra skat og moms til et succesfuldt generationsskifte eller omstrukturering af din virksomhed. Desuden huser vi en Outsourcing-afdeling, som kan hjælpe dig med blandt andet løn, controlling og ejendomsadministration. Dét frigiver tid og ressourcer, så du kan fokusere på din kerneforretning.

Vi har haft base i Slagelse gennem mange år, og derfor er vi særdeles kendte i lokalområdet. Som en lokal virksomhed arbejder vi derfor også for at fremme erhvervslivet, hvor vi blandt andet gennem Slagelse Erhvervscenter tilbyder iværksættere gratis rådgivning og sparring. Herudover støtter vi naturligvis op om initiativer og foreninger i Slagelse og omegn.  

Revision i Slagelse med fokus på tæt samarbejde og forståelse for din forretning

Når du søger en revisor i Slagelse, er det ikke kun tal og regnskaber, du har brug for. Du har brug for en dedikeret faglig sparringspartner, der kan arbejde proaktivt sammen med dig for at planlægge, udvikle og optimere din virksomhed. Hos Beierholm forstår vi vigtigheden af denne dialog, og vi stræber efter at overgå dine forventninger til samarbejdet.

Vores styrke ligger i vores evne til at opbygge stærke relationer med vores kunder. Vi tror på, at den bedste revision og rådgivning opnås gennem tæt samarbejde og indgående forståelse for din forretning, hvorfor vi altid sørger for at være nærværende og lytte til alt, hvad du måtte have at fortælle om din virksomhed.

 

Kontaktpartnere hos Beierholm Slagelse

Tag fat i en af os. Vi står klar til at hjælpe.

 

Kontakt os

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Kontakt os og få en uforpligtende vurdering af, hvad vi kan gøre for dig eller din virksomhed. Måske har du allerede besluttet dig for at blive kunde i Beierholm?

Udfyld kontaktformularen, så kontakter vi dig snarest muligt.

Hvad kan vi hjælpe med?
14 + 4 =
Løs denne simple matematikopgave og indtast resultatet. Indtast f.eks. 4 hvis opgaven er 1+3.