Revisor Vordingborg • Lokal revision og rådgivning

Algade 76
DK-4760 Vordingborg
Kontortider:

Mandag-torsdag: 8:00-16:00
Fredag: 8:00-15:30

Kontakt os:
Udfyld gerne vores kontaktformular eller tag fat i vores kontaktpartnere.

Din lokale revisor i Vordingborg og Sydsjælland

Hos Beierholm i Vordingborg servicerer vi en lang række mindre og mellemstore kunder i Østdanmark der omfatter mange brancher. Vi tilbyder sparring og rådgivning inden for alt fra revision og bogføring til risikoanalyser og udvikling af strategi.

Til dagligt er vi sparringspartner og revisor for stærke private virksomheder i lokalområdet og i andre dele af landet. Vi er i kraft af vores brede segment af kunder vidtfavnende og har ekspertise inden for mange brancher. Herudover har vi specialister der rådgiver og udfører revision for skoler, bo- og opholdssteder, læger og tandlæger samt detailhandel.

Vi er forankrede i Vordingborg, og derfor tager vi også ansvar for at bidrage til et attraktivt erhvervsområde og aktivt kulturliv. Det gør vi ved at deltage i Vordingborg Erhverv, som arbejder for at fremme erhvervsudviklingen. Herudover støtter vi op om lokale initiativer som byfornyelsesprojektet De Røde Løbere og arrangementer, der bidrager til et rigt kulturliv i Vordingborg.

En del af noget større

Beierholm i Vordingborg er en afdeling i Danmarks foretrukne revisionsfirma og rådgivningsvirksomhed for mindre og mellemstore virksomheder. Vi har kontorer rundt om i hele Danmark og hjælper kunder til en mere enkel økonomisk administration, mens vi ligeledes støtter dem med sparring og rådgivning i forbindelse med udvikling af deres forretning.

Udover de kompetencer vi huser som lokal revisor i Vordingborg, kan vi trække på en lang række specialister inden for skat, moms og afgifter samt områder som digitalisering, finansiel rådgivning, bæredygtighed, it-sikkerhed og persondata, it-revision samt pensionsrevision. Derfor kan vi som sparringspartner møde dig, uanset hvor du er – og vi hjælper dig gerne med at blive endnu bedre.

 

Kontaktpartnere hos Beierholm Vordingborg

Tag fat i en af os. Vi står klar til at hjælpe.

 

Kontakt os

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Kontakt os og få en uforpligtende vurdering af, hvad vi kan gøre for dig eller din virksomhed. Måske har du allerede besluttet dig for at blive kunde i Beierholm?

Udfyld kontaktformularen, så kontakter vi dig snarest muligt.

Hvad kan vi hjælpe med?
14 + 1 =
Løs denne simple matematikopgave og indtast resultatet. Indtast f.eks. 4 hvis opgaven er 1+3.