Revisor Fredericia • Find din lokale rådgiver hos Beierholm

Karetmagervej 11, 2.th
DK-7000 Fredericia
Kontortider:

Mandag-torsdag: 8:30-16:00
Fredag: 8:30-13:00

Kontakt os:
Udfyld gerne vores kontaktformular eller tag fat i vores kontaktpartnere.

Din lokale revisor i Fredericia

I Fredericia ligger en af vores lokale Beierholm-afdelinger. På kontoret servicerer vores revisorer og rådgivere mindre og mellemstore virksomheder i hele landet, men hovedsageligt dem med base i Fredericia og på Vestfyn.

Til dagligt hjælper vi mange forskellige virksomheder – lige fra den nystartede iværksætter til solide virksomheder med årelang erfaring. Vi tilbyder at tage hånd om din virksomheds regnskab og bogholderi, mens vi samtidig yder revision og rådgiver dig i, hvordan du kan sikre et godt økonomisk fundament nu og i fremtiden. Herudover har vi i afdelingen opbygget særlig ekspertise i rådgivning og revision henvendt til virksomheden inden for ejensomssektoren.

Fredericia har et spirende erhvervsliv, som vi gerne ser udvikle sig endnu mere. Derfor deltager vi aktivt i erhvervsnetværk for at udveksle viden mellem virksomheder, så vi bidrager til at hjælpe lokale virksomheder godt på vej med konsolidering og vækst. 

Revisionsfirma i Fredericia med stort bagland

Beierholm i Fredericia er en afdeling i Danmarks foretrukne revisionsfirma og rådgivningsvirksomhed for mindre og mellemstore virksomheder. Vi har kontorer rundt om i hele Danmark. Vores revisorer og rådgivere hjælper kunder til en mere enkel økonomisk administration, mens vi ligeledes støtter dem med sparring og rådgivning i forbindelse med udvikling af deres forretning.

Udover de kompetencer vi huser som revisor i Fredericia, kan vi trække på en lang række specialister inden for skat, moms og afgifter samt områder som digitalisering, finansiel rådgivning, bæredygtighed, it-sikkerhed og persondata, it-revision samt pensionsrevision. Derfor kan vi som sparringspartner møde dig, uanset hvor du er – og vi hjælper dig gerne med at blive endnu bedre.

 

Statsautoriserede revisorer og kontaktpersoner hos Beierholm Fredericia

Tag fat i en af os. Vi står klar til at hjælpe.

 

Kontakt os

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Kontakt os og få en uforpligtende vurdering af, hvad vi kan gøre for dig eller din virksomhed. Måske har du allerede besluttet dig for at blive kunde i Beierholm?

Udfyld kontaktformularen, så kontakter vi dig snarest muligt.

Hvad kan vi hjælpe med?
2 + 2 =
Løs denne simple matematikopgave og indtast resultatet. Indtast f.eks. 4 hvis opgaven er 1+3.