Revisor Haderslev • Lokal revision og rådgivning

Gåskærgade 32
DK-6100 Haderslev
Kontortider:

Mandag-torsdag: 8:00-16:00
Fredag: 8:00-12:00

Kontakt os:
Udfyld gerne vores kontaktformular eller tag fat i vores kontaktpartnere.

Din lokale revisor i Haderslev og Syddanmark

Som revisor i Haderslev assisterer vi private og erhvervsdrivende i hele landet, og særligt i Syddanmark, med revision, bogføring, lønadministration, rådgivning mv. Derudover er vi sparringspartner for en række udenlandske virksomheder, der ønsker at etablere sig i Danmark. Her hjælper vi med at bygge bro over grænsen og bistår med rådgivning.

Vi er specialister i revision for små- og mellemstore virksomheder, og vi lægger stor vægt på at hjælpe vores kunder med at skabe et solidt økonomisk fundament og udvikle deres forretning. Derfor rådgiver vi også i investering, strategi og udvikling, mens vi samtidig gør det nemt for virksomheder at digitalisere deres bogholderi. På den måde slipper kunderne for administrationen – og det frigør tid til deres kerneforretning.

I afdelingen har vi indsigt i et bredt udsnit af industrier og brancher, mens vi samtidig har opbygget en særlig ekspertise inden for rådgivning af private og erhvervsdrivende i flybranchen. Det skyldes, at vores statsautoriserede revisor Rasmus Ørskov, som tidligere verdensmester, er meget aktiv inden for svæveflyvning.

Statsautoriseret revisor Joan Silberbauer har gennem mange år opbygget ekspertise inden for brancher som skoler, botilbud og opholdssteder samt grænseoverskridende virksomhed.

Ligeledes har vi i afdelingen specialiseret os i at rådgive udenlandske erhvervsdrivende og private i skatte- og lovgivningsmæssige forhold, hvor særligt statsautoriseret revisor Søren Lindholm Mikkelsen tager sig af tyske og polske henvendelser.

På kontoret bakker vi op om lokalsamfundet og det lokale erhvervsliv. Vi støtter sporten, kulturliv og ungdommen samt Sønderjyske fodbold og ishockey.

Revision i Haderslev med bred erfaring og ekspertise

Beierholm i Haderslev er en afdeling i Danmarks foretrukne revisionsfirma og rådgivningsvirksomhed for mindre og mellemstore virksomheder. Vi har kontorer rundt om i hele Danmark og hjælper kunder til en mere enkel økonomisk administration, mens vi ligeledes støtter dem med sparring og rådgivning i forbindelse med udvikling af deres forretning.

Udover de kompetencer vi huser inden for rådgivning og revision i Haderslev, kan vi trække på en lang række specialister inden for skat, moms og afgifter samt områder som digitaliseringfinansiel rådgivningbæredygtighedit-sikkerhed og -revision. Derfor kan vi som sparringspartner møde dig, uanset hvor du er – og hvor du er på vej hen.

 

Statsautoriserede revisorer og kontaktpartnere hos Beierholm Haderslev

Tag fat i en af os. Vi står klar til at hjælpe.

 

Kontakt os

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Kontakt os og få en uforpligtende vurdering af, hvad vi kan gøre for dig eller din virksomhed. Måske har du allerede besluttet dig for at blive kunde i Beierholm?

Udfyld kontaktformularen, så kontakter vi dig snarest muligt.

Hvad kan vi hjælpe med?
8 + 12 =
Løs denne simple matematikopgave og indtast resultatet. Indtast f.eks. 4 hvis opgaven er 1+3.