Beierholm Haderslev • Find din lokale revisor hér

Gåskærgade 32
DK-6100 Haderslev
Kontortider:

Mandag-torsdag: 8:00-16:00
Fredag: 8:00-12:00

Din lokale revisor i Haderslev og Syddanmark

Vores revisorer i Haderslev assisterer private og erhvervsdrivende i hele landet og særligt i Syddanmark med revision og rådgivning. Derudover er vi sparringspartner for en række udenlandske virksomheder, der ønsker at etablere sig i Danmark. Her hjælper vi med at bygge bro over grænsen og bistår med rådgivning.

Vi er specialister i revision for små- og mellemstore virksomheder, og vi lægger stor vægt på ikke blot at udføre en kritisk gennemgang af regnskabet – men også at hjælpe vores kunder med at skabe et solidt økonomisk fundament og udvikle deres forretning. Derfor rådgiver vi også i investering, strategi og udvikling, mens vi samtidig gør det nemt for virksomheder at digitalisere deres bogholderi. På den måde slipper kunderne for administrationen – og det frigør tid til deres kerneforretning.

I afdelingen har vi indsigt i et bredt udsnit af industrier og brancher, mens vi samtidig har opbygget en særlig ekspertise inden for rådgivning af private og erhvervsdrivende i flybranchen. Det skyldes, at vores statsautoriserede revisor Rasmus Ørskov gennem mange år har været aktiv inden for svæveflyvning.

Ligeledes har vi i afdelingen specialiseret os i at rådgive udenlandske erhvervsdrivende og private i skatte- og lovgivningsmæssige forhold, hvor særligt statsautoriseret revisor Søren Lindholm Mikkelsen tager sig af tyske og polske henvendelser.

En del af noget større

Beierholm i Haderslev er en afdeling i Danmarks foretrukne revisionsfirma og rådgivningsvirksomhed for mindre og mellemstore virksomheder. Vi har kontorer rundt om i hele Danmark og hjælper kunder til en mere enkel økonomisk administration, mens vi ligeledes støtter dem med sparring og rådgivning i forbindelse med udvikling af deres forretning.

Udover de kompetencer vi huser i Haderslev, kan vi trække på en lang række specialister inden for skat, moms og afgifter samt områder som digitalisering, bæredygtighed, it-sikkerhed, forretningsudvikling og finansiel rådgivning. Derfor kan vi som sparringspartner møde dig, uanset hvor du er – og vi hjælper dig gerne med at blive endnu bedre.

Statsautoriserede revisorer og kontaktpartnere hos Beierholm Haderslev

Tag fat i en af os. Vi står klar til at hjælpe.