Apoteker

Beierholm har omfattende erfaring med at servicere apotekere gennem flere generationer. Vi hjælper i dag en væsentlig andel af Danmarks apoteker, og 95% af vores apotekerkunder svarer, at de er ”tilfredse” eller ”meget tilfredse”.

Vi tilbyder dig en effektiv løsning, der tilgodeser de særlige forhold i apotekerbranchen, suppleret med kyndig sparring om beslutninger, der understøtter din forretningen.

Vores medarbejdere med ekspertise inden for apoteker sidder til daglig på vores kontorer i København, Skive og i Frederikshavn - men vi hjælper kunder i hele landet med:

  • Bogføring, budgettering og økonomistyring
  • Nøgletalsanalyser og benchmarks
  • Driftsregnskab
  • Processen med at etablere eller ophøre
  • Beskatning
  • Rådgivning om privatøkonomi – finansiering/investering/pension etc.
Beierholm rådgivning og revision 19

Vi rådgiver også farmaceuter, der ønsker at søge bevilling, og hjælper med at udarbejde af 10-års-prognoser samt forretningsplan til brug for ansøgning.

Services med særlig relevans for apoteker

 
SERVICESBESKRIVELSEFORDELE for dig og apoteket
BogføringVi tilbyder bogføringsmæssig assistance skræddersyet til apoteker. Vi tilpasser vores assistance til det enkelte apotek, så opgaven løses så enkelt som muligt.Vi holder os ajour med regler og lovgivning, så du kan koncentrere dig om forretningen. Vi leverer bogføring af høj kvalitet - det giver troværdige tal, du altid kan regne med.
Budgettering og økonomistyringVi udarbejder budgetter, der tager højde for forventede ændringer i bruttoavanceaftaler, sektorafgifter m.v.Giver et overblik over økonomien og kan bruges som et beslutningsgrundlag til optimering af apotekets drift.
Hjælp til nye apotekereVi rådgiver farmaceuter, der ønsker at søge bevilling. Herunder assisterer vi med udarbejdelse af 10-års-prognose samt forretningsplan til brug for ansøgning.Du får sikkerhed for, at din ansøgning lever op til kravene og Beierholms egne standarder. Det giver tryghed i ansøgningsfasen. 
Økonomisk rådgivning i øvrigtVi rådgiver og sparrer med dig om fx  investering i nye filialer, anskaffelse af robot, overvejelser omkring flytning/ombygning, driftsoptimering, finansiering samt rådgivning omkring pension/skat.Sikkerhed for, at du altid kan få sparring om de ting, der rører sig i din virksomhed. Det giver tryghed og et bedre beslutningsgrundlag.
Driftsregnskab og erklæringer til LægemiddelstyrelsenVi sørger for udarbejdelse og indsendelse af driftsregnskab og erklæringer til Lægemiddelstyrelsen.Vi sikrer, at du overholder den gældende lovgivning.

 

Branchespecifikke modeller/værktøjer

SERVICESBESKRIVELSEFORDELE for dig og apoteket
BudgetVi har udarbejdet en specialudviklet budgetmodel tilpasset apoteker.Du får et styringsværktøj, der giver overblik og mulighed for at styre din virksomhed.
BogføringVi har udarbejdet en bogføringsløsning, som kan bruges, uanset hvilket IT-system apoteket bruger. Løsningen tilpasses behovet på det enkelte apotek.Du får frigivet ressourcer til at koncentrere dig om den daglige drift af apoteket.

 

Aktiviteter

Vi afholder faglige arrangementer med relevant information for både apoteker og bogholder.
Vi underviser i apoteksøkonomi.

Kontakt vores revisorteam nedenfor med ekspertise inden for apoteker.
En specialist fra branchegruppen nedenfor vil være den hovedansvarlige for dit regnskab, og der vil blive koblet erfarne og kompetente medarbejdere med en stærk faglig uddannelse på sagen.

Det er vores erfaring, at vi kan spare dig for meget – også i forhold til, hvad vores ydelser koster. Så kontakt os og book et møde. Det betaler sig – og er helt uforpligtende. Vi glæder os til at møde dig.

  

Specialister