Revisor Aars • Lokal revision og rådgivning

Dyrskuevej 9
DK-9600 Aars
Kontortider:

Mandag-torsdag: 8:00-16:00
Fredag:
01.01-30.06: 8:00-15:30
01.07-31.12: 8:00-14:00

Kontakt os:
Udfyld gerne vores kontaktformular eller tag fat i vores kontaktpartnere.

Din lokale revisor i Aars og omegn

Et stenkast fra byens stadion finder du vores lokale kontor i Aars. Sammen med Farsø-kontoret hjælper vores revisorer og rådgivere omtrent 1.000 mindre og mellemstore virksomheder med revision, regnskab, bogholderi og økonomisk rådgivning.

Vi er sammen med vores kontor i Farsø markedsledende i lokalområdet, hvor vi hjælper kunder inden for et bredt spektrum af brancher og er branchespecialister inden for botilbud og opholdssteder. Hovedsageligt har vores kunder base i Aars og det nære opland i Vesthimmerlands og Rebild kommune, men vi strækker os også ud i resten af Nordjylland.

I Vesthimmerland er vi kendt for en rig kulturarv med Ertebøllekulturen, Gundestrupkarret og Borremosefæstningen, mens vi ligeledes kan være stolte af et aktivt forenings- og erhvervsliv. For at bevare og udvikle lokalområdet deltager vi derfor aktivt i og støtter lokale initiativer som erhvervsråd og foreninger.

En del af noget større

Beierholm i Aars er en afdeling i Danmarks foretrukne revisionsfirma og rådgivningsvirksomhed for mindre og mellemstore virksomheder. Vi har kontorer rundt i hele Danmark og hjælper vores kunder til en mere enkel økonomisk administration, mens vi ligeledes støtter dem med sparring og rådgivning i forbindelse med udvikling af deres forretning.

Udover de kompetencer vi huser i Aars, kan vi trække på en lang række specialister inden for skat, moms og afgifter samt områder som digitalisering, finansiel rådgivning, bæredygtighed, it-sikkerhed og persondata, it-revision samt pensionsrevision. Derfor kan vi som sparringspartner møde dig, uanset hvor du er – og vi hjælper dig gerne med at blive endnu bedre.

 

 

Statsautoriserede revisorer og kontaktpartnere hos Beierholm Aars

Tag fat i en af os. Vi står klar til at hjælpe.

 

Kontakt os

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Kontakt os og få en uforpligtende vurdering af, hvad vi kan gøre for dig eller din virksomhed. Måske har du allerede besluttet dig for at blive kunde i Beierholm?

Udfyld kontaktformularen, så kontakter vi dig snarest muligt.

Hvad kan vi hjælpe med?
9 + 2 =
Løs denne simple matematikopgave og indtast resultatet. Indtast f.eks. 4 hvis opgaven er 1+3.