Beierholm Aars • Find din lokale revisor hér

Dyrskuevej 9
DK-9600 Aars
Kontortider:

Mandag-torsdag: 8:00-16:00
Fredag:
01.01-30.06: 8:00-15:30
01.07-31.12: 8:00-14:00

Din lokale revisor i Aars og omegn

Et stenkast fra byens stadion finder du vores lokale kontor i Aars. Sammen med Farsø-kontoret hjælper vores revisorer og rådgivere omtrent 1.000 mindre og mellemstore virksomheder med revision, regnskab, bogholderi og økonomisk rådgivning.

Vi er sammen med vores kontor i Farsø markedsledende i lokalområdet, hvor vi hjælper kunder inden for et bredt spektrum af brancher og er branchespecialister inden for botilbud og opholdssteder. Hovedsageligt har vores kunder base i Aars og det nære opland i Vesthimmerlands og Rebild kommune, men vi strækker os også ud i resten af Nordjylland.

I Vesthimmerland er vi kendt for en rig kulturarv med Ertebøllekulturen, Gundestrupkarret og Borremosefæstningen, mens vi ligeledes kan være stolte af et aktivt forenings- og erhvervsliv. For at bevare og udvikle lokalområdet deltager vi derfor aktivt i og støtter lokale initiativer som erhvervsråd og foreninger.

En del af noget større

Beierholm i Aars er en afdeling i Danmarks foretrukne revisionsfirma og rådgivningsvirksomhed for mindre og mellemstore virksomheder. Vi har kontorer rundt om i hele Danmark og hjælper kunder til en mere enkel økonomisk administration, mens vi ligeledes støtter dem med sparring og rådgivning i forbindelse med udvikling af deres forretning.

Udover de kompetencer vi huser i Aars, kan vi trække på en lang række specialister inden for skat, moms og afgifter samt områder som digitalisering, finansiel rådgivning, bæredygtighed, it-sikkerhed og persondata, it-revision samt pensionsrevision. Derfor kan vi som sparringspartner møde dig, uanset hvor du er – og vi hjælper dig gerne med at blive endnu bedre.

 

Statsautoriserede revisorer og kontaktpartnere hos Beierholm Aars

Tag fat i en af os. Vi står klar til at hjælpe.