Forsyningsvirksomheder

I Beierholm er vi specialister i administration af private vandforsyninger. Vi kan tilbyde totalløsninger, som indebærer alle de behov, I som vandværk har i administrationen. Vi kan sammensætte netop den løsning, som jeres vandværk har behov for.

Blandt vores ydelser kan vi tilbyde følgende, målrettet danske vandværker:

 

Opkrævning af rater

Vi laver alle rate opkrævninger for jer. Om i har 1, 2, eller 4 gør ingen forskel. 

  • Rater opkræves via PBS og FI-kort
  • Udarbejdelse af rykkeliste.

Rykker

Vi udsender rykkere til de forbrugere, som vi har aftalt med vandværket. Rykkere kan sendes enten via PBS eller som post alt efter aftale. En kombination vil også være muligt her, således at den første rykker bliver sendt via pbs og anden rykker bliver sendt med posten. 

Aflæsninger og årsafregning

Ved årsafslutning tilbyder vi hjælp med udsendelse af aflæsningskort og efterfølgende indtastning af aflæsninger. Har i fjernaflæsningsmålere, sørger vi for, at vores system kan samarbejde med jeres, og at vi kan indhente oplysningerne direkte fra jer. 

  • Udsendelse af aflæsningskort
  • Indhentning af målertal, med kontrol af tallene
  • Aflæsningstal videresendes og godkendes af bestyrelsen
  • Aflæsningstal videresendes til spildevandsforsyning/kommune
  • Årsopgørelse udarbejdes og kontrolleres inden udsendelse
  • Årsopgørelse med opkrævning/tilbagebetaling via Nets og FI-kort.
Beierholm rådgiverteam - HERO

Bogføring og Moms 

Vi udarbejder bogføring på baggrund af udleverede bilag og kontoudtog. Bogføringen vil blive udført, alt efter hvor mange momsopkrævninger vandværket har. Hvis vandværket har specifikke ønsker til, hvor ofte bogføring skal udarbejdes, er der også mulighed for det. Vandværket vil modtage en bogføringsbalance for den valgte periode. Hvis vi har adgang til jeres bank, vil vi kunne indhente posteringerne og på den måde spare noget indtastningstid. 

Regnskab

Regnskabet udarbejdes på baggrund af bogføringen og årskørslen. Hvis det har interesse, holder vi gerne et regnskabsmøde, hvor regnskabet gennemgås, og kommende års budgettal kan udarbejdes. 

Flytteopgørelser

Flytteopgørelser vil blive udført, kort efter at vi modtager flytteoplysningerne. Der vil være en løbende dialog mellem Beierholm og vandværket om til- og fraflytning samt tilgang og afgang fra vandværket.

Kontakt vores revisorer med ekspertise inden for danske vandværker

Specialisterne fra branchegruppen vil være de hovedansvarlige for dit regnskab, og der vil blive koblet erfarne og kompetente medarbejdere med en stærk faglig uddannelse på sagen.

Det er vores erfaring, at vi kan spare dig for meget – også i forhold til, hvad vores ydelser koster. Så kontakt os og book et møde. Det betaler sig – og er helt uforpligtende. Vi glæder os til at møde dig.

Specialister