Beierholm Hjørring • Find din lokale revisor hér

Læsøvej 5A
DK-9800 Hjørring
Kontortider:

Mandag-torsdag: 8:00-16:00
Fredag: 8:00-15:30

Din lokale revisor i Hjørring og Vendsyssel

Hos Beierholm i Hjørring servicerer vores revisorer og rådgivere en lang række små- og mellemstore virksomheder i Vendsyssel og resten af Nordjylland. Vi har derfor et indgående kendskab til det lokale erhvervsliv i byer som Hjørring, Hirtshals, Brønderslev og Løkken.

I samarbejde med kontoret i Dronninglund hjælper vi mere end 1.000 virksomheder med et bredt udsnit af revisions- og regnskabsopgaver lige fra bogføring og revision til rådgivning i skatteforhold og sparring i forbindelse med udvikling af strategi. Vores kunder beskæftiger sig med mange forskellige brancher såsom turisme, overnatning og restauration – og vi vil derfor også kunne hjælpe dig.

Vi er lokale i Hjørring og omegn. Af den grund bakker vi op om lokale initiativer, som bidrager til byens udvikling og skaber et attraktivt miljø for erhvervslivet. Det gør vi blandt andet gennem sponsorater til Fortuna Hjørring og Dana Cup Hjørring, mens vi ligeledes hjælper unge idrætstalenter med deres selvangivelse.

En del af noget større

Beierholm i Hjørring er en afdeling i Danmarks foretrukne revisionsfirma og rådgivningsvirksomhed for mindre og mellemstore virksomheder. Vi har kontorer rundt om i hele Danmark. Vores revisorer og rådgivere hjælper kunder til en mere enkel økonomisk administration, mens vi ligeledes støtter dem med sparring og rådgivning i forbindelse med udvikling af deres forretning.

Udover de kompetencer vi huser i Hjørring, kan vi trække på en lang række specialister inden for skat, moms og afgifter samt områder som digitalisering, finansiel rådgivning, bæredygtighed, it-sikkerhed og persondata, it-revision samt pensionsrevision. Derfor kan vi som sparringspartner møde dig, uanset hvor du er – og vi hjælper dig gerne med at blive endnu bedre.

Statsautoriserede revisorer og kontaktpartnere hos Beierholm Hjørring

Tag fat i en af os. Vi står klar til at hjælpe.