Pensionsrevision

Beierholm Pensionsrevision er en uafhængig og uvildig gennemgang af din virksomheds pensionsordninger. Vi gennemgår omkostninger, forsikringsdækninger og alle andre relevante aspekter af dine pensionsordninger, og sammenligner med markedets bedste.

Det eneste, du skal gøre, er at give os adgang til de dokumenter, som dit pensionsselskab har sendt til dig, og bruge en time på at gennemgå revisionsresultatet sammen med vores eksperter. Hvis der er behov for ændringer, eller måske endda behov for at skifte pensionsselskab, forestår vores eksperter dialogen med selskaberne for dig.

Beierholms eksperter finder muligheder for forbedringer i langt de fleste pensionsordninger, uanset om aftalen er lavet direkte med et pensionsselskab eller gennem en mægler. Det kan give en årlig gevinst på tusindvis af kroner til pensionsopsparingen for hver af dine medarbejdere. Revisionen betales af de fundne besparelser og af pensionsselskaberne selv, og er derfor i langt de fleste tilfælde omkostningsneutral for virksomheden.

Kontakt os - vi er klar til at hjælpe