Beierholm Roskilde • Find din lokale revisor hér

Himmelev Bygade 70
DK-4000 Roskilde
Kontortider:

Mandag-torsdag: 8:00-16:00
Fredag: 8:00-15:30

Din lokale revisor i Roskilde

Beierholm er lokalt til stede i Roskilde. Her har vi et kontor med medarbejdere, som hjælper mindre og mellemstore virksomheder med rådgivning og revision. Selvom vores kontor ligger i Roskilde, er vi også økonomisk sparringspartner for mange forskellige ejerledede virksomheder uden for byskiltet og på tværs af Sjælland.

Til dagligt hjælper vi mange forskellige typer af virksomheder lige fra håndværksvirksomheder til mellemstore produktions- og handelsvirksomheder. Samtidig tager vi hånd om alt inden for regnskab og revision for flere kulturinstitutioner og -foreninger, så de kan fokusere på fortsat at gøre byen til et kulturelt fyrtårn på Sjælland.

Roskilde er kendt for et stærkt erhvervsliv, som vi gerne vil være med til at fremme. Derfor er vi medlem af Erhvervsudvalget i Roskilde Kommune, der er nedsat med henblik på at sikre gode vækstbetingelser for erhvervsdrivende og fastholdelse af arbejdspladser. Herudover er vi aktive i Lejre Erhvervsrum og Erhvervsforum Roskilde, mens vi samtidig støtter op om lokale foreninger. Hvert år uddeler vi desuden Beierholm’s Talent Pris i samarbejde med Roskilde Idræts Union til spirende atleter i Roskilde kommune.

En del af noget større

Beierholm i Roskilde er en afdeling i Danmarks foretrukne revisionsfirma og rådgivningsvirksomhed for mindre og mellemstore virksomheder. Vi har kontorer rundt om i hele Danmark og hjælper kunder til en mere enkel økonomisk administration, mens vi ligeledes støtter dem med sparring og rådgivning i forbindelse med udvikling af deres forretning.

Udover de kompetencer vi huser i Roskilde, kan vi trække på en lang række specialister inden for skat, moms og afgifter samt områder som digitalisering, finansiel rådgivning, bæredygtighed, it-sikkerhed og persondata, it-revision samt pensionsrevision. Derfor kan vi som sparringspartner møde dig, uanset hvor du er – og vi hjælper dig gerne med at blive endnu bedre.

Kontaktpartnere hos Beierholm Roskilde

Tag fat i en af os. Vi står klar til at hjælpe.