Et harmonisk arbejdsliv med fleksible rammer og plads til at tænke stort

Hos Beierholm har vi en vision om at være bedst til mennesker. Vi har lanceret konceptet "Et liv i balance", som skal sikre alle i Beierholm et liv med balance mellem arbejde og fritid. For vi ved godt, det kan være svært at få alt til at gå op i en højere enhed, når det kommer til at finde balancen mellem privat- og arbejdsliv.

Derfor har vi et mål om skabe de bedste og mest fleksible rammer for alle i Beierholm, uanset hvor i livet man befinder sig.

Heldigvis er balance noget, vi er gode til at skabe hos Beierholm. Derfor arbejder vi konkret med 5 rammer/temaer for at skabe et harmonisk arbejdsliv, hvor der bl.a. er fleksible arbejdstider og -steder, gode barselsforhold og mulighed for at udleve sine drømme.
 

 
Balanceguide-v2-181023-29.png
Balanceguide-v2-181023-13.png
Balanceguide-v2-181023-25.png

Vi tror på, at du er den bedst mulige udgave af dig selv på arbejdet, når du også kan være det derhjemme.

Derfor har du i Beierholm en række muligheder, når det kommer til din arbejdstid. Du kan f.eks. efter aftale med din leder differentiere dine arbejdstimer i forskellige perioder, fravælge overtid, afspadsere eller give den en ekstra skalle, fordi du ikke kan lade være.

På den måde kan vi arbejde hen mod den bedst mulige balance mellem dit arbejds- og privatliv, så du kan være den bedste udgave af dig selv hele vejen rundt.

Vi ved, hvor meget drømmen om en længere rejse, et projekt og mere ro kan fylde. De drømme vil vi gerne hjælpe med at realisere.

Derfor har vi gjort det muligt at tilkøbe ekstra ferie eller indgå en aftale om en længere ferie eller orlov. Så uanset om det er sommerhuset, der skal have en kærlig hånd, eller om det er Østrig og autocamperen, der trækker, så står vi klar til at lytte og forsøge at imødekomme dine drømme.

Selv små personer skaber store forandringer.

Det er en stor omvæltning, når familien bliver større, og nyt liv kommer til.

Derfor tilbyder Beierholm bl.a. betalt barselsorlov i 24 uger samt 4 uger til den fødende op til fødslen. Vi giver også mulighed for en større fleksibilitet når du kommer tilbage for barsel, så familien har ro til at komme ind i en god rytme. Herudover giver Beierholm også betalt barnets tre første sygedage. På den måde sikrer vi, at familie og karriere arbejder sammen.

I en travl hverdag hvor uforudsete udfordringer kan opstå, og din tid kan være afhængig af andres, er det kærkomment med et fleksibelt arbejdssted.

Derfor har du hos Beierholm mulighed for at aftale fleksible komme- og gåtider. Efter aftale, er der også mulighed for at arbejde hjemmefra, fra sommerhuset eller på et af vores mange kontorer. Så du kan undgå morgentrafikken, hente ungerne tidligt eller prioritere et spil padel fredag formiddag, så længe du kommer i mål med dit arbejde på et andet tidspunkt.

Med et langt arbejdsliv i højt tempo kan det være tiltrængt at sætte tempoet ned og få tid til andre ting.

Derfor får du betalt “seniororlov”, i form af ekstra ferie, efter du fylder 60 år. Herefter optrappes feriemængden frem til det år hvor du fylder 70 år. På den måde kan du få plads til vandreturen i Alperne, tid til et husprojekt eller overraske dine børnebørn i institutionen med is og udflugt.

Herudover får du mulighed for at drøfte de særlige seniorbehov ifm. en årlig seniorsamtale, ligesom du kan deltage i et årligt seniorkursus, hvis dette ønskes.

Beierholm-et-liv-i-balance-ikon-orange.png
Balanceguide-v2-181023-6.png
Balanceguide-v2-181023-16.png
Balanceguide-v2-181023-15.png
Beierholm-et-liv-i-balance-81023-4.png