Revisor Hvide Sande • Lokal revision og rådgivning

Kirkevej 4
DK-6960 Hvide Sande
Kontortider:

Åbent på hverdage kl. 8.00 – 14.00.
Onsdag lukket.

Telefonen er dog åben mandag til torsdag fra kl. 8.00 – 16.00 og fredag fra 08.00 – 15.00.
 

Kontakt os:
Udfyld gerne vores kontaktformular eller tag fat i vores kontaktpartnere.

Revisor i Hvide Sande med engagement i det lokale

Hos Beierholm i Hvide Sande servicerer vores revisorer, rådgivere samt outsourcing-konsulenter en lang række mindre og mellemstore virksomheder i Vestjylland.

I samarbejde med kontorerne i Ringkøbing og Holstebro hjælper vi mere end 1.800 virksomheder med bogholderiregnskab, skatrevision samt proaktiv rådgivning og sparring om udvikling og optimering af deres forretninger. Vi dækker et bredt udsnit af brancher, og specielt inden for fiskeri, turisme, håndværkere og webshops har vi gennem mange års erfaring opbygget en stor ekspertise. 

På vores kontor i Hvide Sande finder du også en stærk outsourcing-afdeling, som består af dedikerede medarbejdere, der er eksperter inden for bogføring og regnskabsmæssige processer. Derfor kan vi både hjælpe dig med hele eller dele af bogholderiet, og vi assisterer gerne ved en digital transformation af din virksomhed.

Hos os har vi fødderne solidt plantet i det vestjyske, hvor hovedparten af vores kunder har base. Derfor er det også vigtigt for os at skabe et godt økonomisk fundament for lokale initiativer. Af den grund støtter vi blandt andet byens fodboldklub Boldklubben Klitten og den årlige surffestival Waterz. Herudover er vi aktive i Ringkøbing-Skjern Erhvervsråd, som bidrager til at skabe et erhvervsvenligt område.

En del af noget større

Beierholm i Hvide Sande er en afdeling i Danmarks foretrukne revisions- og rådgivningsvirksomhed for mindre og mellemstore virksomheder. Vi har kontorer rundt om i hele Danmark. Vores revisorer og rådgivere hjælper kunder til en mere enkel økonomisk administration, mens vi ligeledes støtter dem med sparring og rådgivning i forbindelse med udvikling af deres forretning.

Udover de kompetencer vi huser som revisor i Hvide Sande, kan vi trække på en lang række specialister inden for skat, moms og afgifter samt områder som digitalisering, finansiel rådgivning, bæredygtighed, IT-revision og IT-sikkerhedsrådgivning samt pensionsrevision. Derfor kan vi som sparringspartner møde dig, uanset hvor du er – og vi hjælper dig gerne med at blive endnu bedre.

 

Statsautoriseret revisor og kontaktpartner hos Beierholm Hvide Sande

Tag fat i mig. Jeg står klar til at hjælpe.

 

Kontakt os

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Kontakt os og få en uforpligtende vurdering af, hvad vi kan gøre for dig eller din virksomhed. Måske har du allerede besluttet dig for at blive kunde i Beierholm?

Udfyld kontaktformularen, så kontakter vi dig snarest muligt.

Hvad kan vi hjælpe med?
7 + 8 =
Løs denne simple matematikopgave og indtast resultatet. Indtast f.eks. 4 hvis opgaven er 1+3.