Beierholm Hvide Sande • Find din lokale revisor hér

Kirkevej 4
DK-6960 Hvide Sande
Kontortider:

Mandag-fredag: 8:00-15:00
 

Vi er lokale i Hvide Sande

 

I Hvide Sande er vi en mindre afdeling, der kender lokalsamfundet indgående og har en tæt relation til vores kunder. Her servicerer vores revisorer og rådgivere mindre og mellemstore virksomheder inden for mange forskellige brancher, og som noget særligt for vores afdeling huser vi branchespecialister inden for fiskeri og turisme. 

Vi har et tæt samarbejde med kontoret i Holstebro, og sammen hjælper vi omtrent 1.200 kunder med revision, regnskab og bogholderi. Desuden tilbyder vi budgetlægning og -kontrol samt rådgivning i strategiudvikling og skatteforhold.

Hos os har vi fødderne solidt plantet i det vestjyske, hvor hovedparten af vores kunder har base. Derfor er det også vigtigt for os at skabe et godt økonomisk fundament for lokale initiativer. Af den grund støtter vi blandt andet byens fodboldklub Boldklubben Klitten og den årlige surffestival Waterz. Herudover er vi aktive i Ringkøbing-Skjern Erhvervsråd, som bidrager til at skabe et erhvervsvenligt område.

En del af noget større

Beierholm i Hvide Sande er en afdeling i Danmarks foretrukne revisions- og rådgivningsvirksomhed for mindre og mellemstore virksomheder. Vi har kontorer rundt om i hele Danmark. Vores revisorer og rådgivere hjælper kunder til en mere enkel økonomisk administration, mens vi ligeledes støtter dem med sparring og rådgivning i forbindelse med udvikling af deres forretning.

Udover de kompetencer vi huser i Hvide Sande, kan vi trække på en lang række specialister inden for skat, moms og afgifter samt områder som digitalisering, finansiel rådgivning, bæredygtighed, it-sikkerhed og persondata, it-revision samt pensionsrevision. Derfor kan vi som sparringspartner møde dig, uanset hvor du er – og vi hjælper dig gerne med at blive endnu bedre.

Statsautoriseret revisor og kontaktpartner hos Beierholm Hvide Sande

Tag fat i mig. Jeg står klar til at hjælpe.

Øvrige medarbejdere i Hvide Sande

Søger du en medarbejder fra team Hvide Sande, finder du os her.

NavnTelefonE-mail
Anna Marie Pinstrup Nielsen 96 10 67 86 amn@beierholm.dk
Joan Falck Kirkeby 96 10 67 81 jfk@beierholm.dk