Beierholm Haslev • Find din lokale revisor hér

Torvet 5 A
DK-4690 Haslev
Kontortider:

Mandag-torsdag: 8:00-16:00

Fredag:
01.01-30.06: 8:00-15:30
01.07-31.12: 8:00-13:00

Din lokale revisor i Haslev og Midtsjælland

Lokal revision og rådgivning i Haslev

På torvet i hjertet af Haslev finder du vores lokale kontor, som betjener SMV’er fra det lokale erhvervsliv og det øvrige Sjælland. Vi går op i at skabe nære og langvarige relationer til vores kunder, og det har gjort os i samarbejde med vores afdeling i Ringsted til den foretrukne revisor for lokale virksomheder.

Vores revisorer og rådgivere servicerer små og mellemstore virksomheder inden for mange forskellige brancher. Vi har i afdelingen specialer inden for kirker og friskoler, men uanset branche kan vi hjælpe dig med hele spektret af revisions- og rådgivningsydelser – lige fra at sørge for, at tallene stemmer i dit regnskab og bogføringen til at hjælpe dig godt på vej, hvis du er en iværksætter med en god idé.

Vi er en sparringspartner for mange lokale virksomheder, som vi gerne vil skabe gode rammer og vækstbetingelser for. Derfor er vi med i erhvervsorganisationen Business Faxe, og vi støtter ligeledes op om lokale foreninger og initiativer. Herudover er vi sekretariatet for Haslev Handelsstandsforening, som arbejder for at styrke handelslivet i byen.
 

En del af noget større

Beierholm i Haslev er en afdeling i Danmarks foretrukne revisionsfirma og rådgivningsvirksomhed for mindre og mellemstore virksomheder. Vi har kontorer rundt om i hele Danmark. Vores revisorer og rådgivere  hjælper kunder til en mere enkel økonomisk administration, mens vi ligeledes støtter dem med sparring og rådgivning i forbindelse med udvikling af deres forretning.

Udover de kompetencer vi huser i Haslev, kan vi trække på en lang række specialister inden for skat, moms og afgifter samt områder som digitalisering, finansiel rådgivning, bæredygtighed, it-sikkerhed og persondata, it-revision samt pensionsrevision. Derfor kan vi som sparringspartner møde dig, uanset hvor du er – og vi hjælper dig gerne med at blive endnu bedre.
 

Statsautoriserede revisorer og kontaktpartnere hos Beierholm Haslev

Tag fat i en af os. Vi står klar til at hjælpe.