Håndværkere

Som selvstændig håndværker er din dag fyldt med opgaver der skal løses, ture der skal køres, og kunder der skal hjælpes. Du skal udarbejde tilbud, vælge materialer, følge op på ordrer, tjekke lageret, købe værktøj – og måske hyre ekstra folk, oplære nye og samtidig se lidt til familien.

Der er kort sagt nok at se til.

Beierholm - håndværkerbranchen.jpg

Hos Beierholm hjælper vi hver dag massevis af håndværkere med at gøre det let at være selvstændig. Så skal du egentlig bare tænke på at få ordrer i bogen og gøre det, du er allerbedst til.

Vi er tæt på dig

Med Beierholm får du en sparringspartner, der kan hjælpe dig med revision, regnskab og rådgivning – og følge din virksomhed fra A til Z. Vi har kontorer i hele landet og lægger vægt på, at du altid kan få fat på os. Samtidig er det vigtigt for os, at vi kender dig og dit marked. Så har vi det bedste udgangspunkt for at give dig rådgivning, der flytter forretningen.

Du er velkommen til at kontakte os til en gratis og helt uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe dig og din håndværksvirksomhed.

Den digitale håndværker

En håndværkerløsning, der forenkler hverdagen i din virksomhed

Uanset om du lige er sprunget ud i livet som selvstændig eller skal til at udvide virksomheden med flere ansatte, er Beierholm med dig hele vejen gennem din virksomheds livscyklus.

Hos os får du en fast sparringspartner, der kender dig og din virksomhed og hvilke behov, der ligger forude. En, der ved, at de udfordringer, du møder i dag – med de rigtige løsninger – kan skabe nye muligheder i morgen. Du er med andre ord altid på forkant med den økonomiske administration.

Tegnebræt 1

Kontakt os - vi hjælper gerne