Revisor Horsens • Find din lokale rådgiver hos Beierholm

Campus Horsens, Banegårdsgade 2, 16. sal
DK-8700 Horsens
Kontortider:

Mandag-torsdag: 8:00-16:00
Fredag: 8:45-15:00

Kontakt os:
Udfyld gerne vores kontaktformular eller tag fat i vores kontaktpartnere.

Revisor i Horsens

Beierholm er din lokale revisor og rådgivningsvirksomhed i Horsens. Med et hold af specialister, der dækker skat, moms, finansiering og mere, hjælper vi virksomheder i alle størrelser. Vi sidder med andre ord klar til at assistere dig, hvad end du har brug for sparring eller rådgivning.

Vi er det lokale revisions- og rådgivningshus i Horsens-området

I Horsens driver vi vores rådgivningsvirksomhed fra Campus Horsens, Banegårdsgade 2. Her sidder vores specialister inden for skat, moms og afgifter, investering, finansiering, outsourcing og digitalisering, der hver dag udfører opgaver i rollen som sparringspartner for områdets virksomheder. Vi rådgiver et bredt udsnit af erhvervskunder lige fra den lille enkeltmandsvirksomhed til områdets større virksomheder med aktiviteter såvel inden- som udenlands.

Gennem årene har vi opbygget en særlig ekspertise inden for områder som skoler, boligforeninger, foreninger og fonde og betjener kunder i hele Danmark inden for disse sektorer.

Vi er dedikerede til at yde rådgivning inden for et bredt spektrum af brancher og tilbyder en omfattende palet af tjenester, herunder regnskabsrådgivning, revision, bogholderi, skatterådgivning, outsourcing, digitalisering, ESG-rådgivning samt assistance ved generationsskifte samt køb og salg af virksomheder.

Revisor med et lokalt fokus og et national rækkevidde 

Som en del af vores engagement i lokallivet i Horsens samt ønsket om at have en positiv indflydelse på nærmiljøet, støtter vi sporten og kulturlivet i byen, ligesom vi også er aktive deltagere i lokale netværk og initiativer. Vi tror på betydningen af at bidrage til vores fælles samfund, hvilket vores støtte er et udtryk for.

Samtidig er vores lokale afdeling i Horsens en del af Beierholm som et nationalt foretagende, der agerer ud fra visionen om at være Danmarks foretrukne revisions- og rådgivningsvirksomhed for mindre og mellemstore virksomheder. Med kontorer over hele landet kan vi trække på et omfattende netværk af specialister inden for skat, moms, afgifter, digitalisering, finansiel rådgivning, bæredygtighed, it-revision og sikkerhedsrådgivning. Dette giver os mulighed for at være din pålidelige partner, uanset hvor du er, og vi er klar til at hjælpe dig med at opnå endnu større succes.

 

Statsautoriserede revisorer og kontaktpartnere hos Beierholm Horsens

Tag fat i en af os. Vi står klar til at hjælpe.

 

Kontakt os

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Kontakt os og få en uforpligtende vurdering af, hvad vi kan gøre for dig eller din virksomhed. Måske har du allerede besluttet dig for at blive kunde i Beierholm?

Udfyld kontaktformularen, så kontakter vi dig snarest muligt.

Hvad kan vi hjælpe med?
15 + 5 =
Løs denne simple matematikopgave og indtast resultatet. Indtast f.eks. 4 hvis opgaven er 1+3.