Revisor Aalborg • Lokal revision og rådgivning i Nordjylland

Voergårdvej 2
DK-9200 Aalborg SV
Kontortider:

Mandag-torsdag: 8:00-16:00
Fredag: 8:00-15:30

Kontakt os:
Udfyld gerne vores kontaktformular eller tag fat i vores kontaktpartnere.

Filial

Thorndahlsvej 7
DK-9200 Aalborg SV

Telefon: +45 98 18 72 00
aalborg@beierholm.dk

Kontortider:
Mandag-torsdag: 8:00-16:00
Fredag: 8:00-15:30

Revisor med rødder i Nordjylland

Beierholm har hovedkvarter i Aalborg, og det var her det hele startede beskedent i 1929. Siden er vi blevet Danmarks foretrukne revisionsfirma og rådgivningshus for små- og mellemstore virksomheder, og i dag har vi afdelinger rundt om i hele landet.

Til dagligt hjælper vores revisorer og rådgivere virksomheder med revision, bogholderi, regnskab og rådgivning. Desuden er vores Aalborg-afdeling et stort kompetencecenter, som huser specialister inden for skat og moms, it, digitalisering, finansiering, bæredygtighed mm. Under samme tag har vi ligeledes samlet vores direktion, HR, kommunikation og marketing samt flere administrative afdelinger.

Som statsautoriseret revisor i Aalborg er Beierholm det oplagte valg for ejerledede virksomheder i Nordjylland. Vi favner et bredt udsnit af brancher - og vi har desuden gennem mange års erfaring opbygget en stor ekspertise inden for brancher som fysioterapi, restaurationer, bo- og opholdssteder, dagligvarebutikker, ejendom, almennyttige boligselskaber og detailhandel m.fl.

Revision i Aalborg med lokalt engagement

Som Aalborgs største revisionsfirma og rådgivningshus er vi dybt forankrede i byen. Derfor føler vi et stort ansvar for at bidrage til byens udvikling samt at skabe et solidt fundament for det lokale erhvervsliv. Det gør vi ved at være bredt repræsenteret i erhvervsnetværk og -råd såsom Aalborg Alliancen, der arbejder for at skabe beskæftigelse og sikre fortsat vækst i kommunen. Samtidig giver vi en hjælpende hånd til det aalborgensiske forenings- og kulturliv, mens vi ligeledes involverer os i unges uddannelse gennem et samarbejde med Professionshøjskolen UCN’s finansuddannelser og partnerskab med Aalborg Handelsskole.

 

Statsautoriserede revisorer og kontaktpartnere hos Beierholm Aalborg

Tag fat i én af os. Vi står klar til at hjælpe.

 

Kontakt os

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Kontakt os og få en uforpligtende vurdering af, hvad vi kan gøre for dig eller din virksomhed. Måske har du allerede besluttet dig for at blive kunde i Beierholm?

Udfyld kontaktformularen, så kontakter vi dig snarest muligt.

Hvad kan vi hjælpe med?
2 + 15 =
Løs denne simple matematikopgave og indtast resultatet. Indtast f.eks. 4 hvis opgaven er 1+3.