Uvildig investeringsrådgivning har givet tryghed og frihed

Beierholm-finanisel-rådgivning-investeringskunde.jpg
Henrik Genefke modtager uvildig investeringsrådgivning hos Beierholm Finansiel Rådgivning.

For Henrik Genefke, der er specialiseret øre-, næse- og halslæge og som i mere end 30 år har drevet egen lægepraksis, falder tankerne kun sjældent på investering. Gennem de mange år med egen virksomhed har tid og tanker været reserveret til praksis og patienter – ikke penge. Både fordi det har været nødvendigt i en travl hverdag, men også i erkendelse af, at andre har større ekspertise end Henrik selv på det område.
 

Frihed til at fokusere på andre ting

”Jeg har altid prioriteret at bruge min tid på mine patienter og udviklingen af min praksis. Derfor har det for mig givet mening at hente hjælp til håndtering af regnskab, investeringer og økonomisk rådgivning i det hele taget, fortæller Henrik Genefke, der inden for de seneste år har solgt virksomheden fra. Det er sket i en glidende overgang og nu nydes pensionstilværelsen med hustru og øvrig familie.

”Da mit fokus har været dedikeret til andre ting end det finansielle, har Beierholm været en vigtig sparringspartner gennem mange år. Selvom jeg ikke har behov for at vide alt om min økonomi og mine investeringer i detaljen, så er det vigtigt for mig at vide, at der er styr på tingene. Det giver mig frihed at kunne overlade den del i trygge hænder hos nogle specialister, jeg har tillid til”, forklarer Henrik Genefke.

 

Mødet med en uvildig specialist blev en øjenåbner

Henrik Genefke har igennem de fleste af årene med egen praksis haft Beierholm som revisor og sparringspartner, og det var på et af regnskabsmøderne Henrik blev præsenteret for Beierholms investeringsspecialister.

”Jeg blev gjort opmærksom på, at jeg betalte for meget for mine investeringsløsninger. Selv havde jeg ikke sat mig ind i, om prisen var den rigtige. Det levede sit eget liv gennem banken. Det kom virkelig bag på, da jeg det blev præsenteret for mig, hvor meget jeg kunne spare på årsbasis. Det var et betydeligt beløb og det blev lidt af en øjenåbner for mig”, erkender Henrik Genefke”

I dag er det Martin Ødum, partner og statsautoriserede revisor i Beierholm, samt Hans Peter Christensen, adm. direktør i Beierholm Finansiel Rådgivning, der sammen rådgiver Henrik Genefke om henholdsvis regnskab og investering, og det der hører herunder.

”Vores rådgivning tager altid afsæt i den enkelte kundes situation og i hele markedets muligheder. Vi betragter det som helhedsrådgivning, hvor vi ser det hele i en sammenhæng. Udover den konkrete investeringsrådgivning har vi blandt andet også rådgivet Henrik i forbindelse med en bolighandel, pensionsplanlægning og skatteoptimering i det hele taget. Her supplerer vi hinanden i rådgivningsteamet med revisor og specialister, så vi sammen med Henrik kommer hele vejen rundt om økonomien, fortæller Hans Peter Christensen, inden han suppleres af Martin Ødum.

”Med vores indsigt og specialiserede kompetencer som henholdsvis revisor og investeringsekspert er vores fornemmeste opgave, i tæt samarbejde, at sørge for, at Henrik ikke skal bekymre sig om eller stå alene med sine økonomiske beslutninger i hverken virksomhed eller privaten.”

 

I det hele taget oplever vi et sænket omkostningsniveau og et bedre og mere stabilt afkast...
Henrik Genefke, kunde hos Beierholm Finansiel Rådgivning

Skal vi også hjælpe dig?

Som uvildige investeringsrådgivere sørger vi for, at dine penge arbejder for dig. Du får din egen personlige rådgiver, som sammen med dig sørger for at holde dine investeringer optimeret.

Vi hjælper dig bl.a. med klarlægning af investeringsprofil og strategi. Med konkrete investeringsforslag og vejledning til udførelse af ændringer. Med rådgivning omkring skat på investeringer og meget mere.

Læs mere om vores services her

Klar og konkret rådgivning

Selvom det var udsigten til en større årlig besparelse, der blev indgangen til den uvildige investeringsrådgivning hos Beierholm, så er det i dag noget helt andet, der betyder noget for Henrik.

”Jeg var sådan set ikke utilfreds med min bank, og er da heller ikke skiftet til en anden, selvom mine investeringer nu ligger et andet sted. Men jeg er blevet bevist om, at bankens rådgivning ikke kun skal tilgodese mig. Den handler også om forretning og hvad de kan tilbyde fra egne hylder. Beierholm Finansiel Rådgivning har jo ikke egne investeringsselskaber at tænke på, så der er en anden og mere åben tilgang til markedet. Uvildigheden gør helt sikkert en forskel. Både for forståelse og resultat”, siger Henrik og fortsætter.

”Jeg oplever en mere klar og konkret rådgivning. Vi har en god og mere direkte dialog, hvor vi går det hele igennem. I banken havde vi også en god rådgiver, men jeg synes, jeg forstår tingene bedre nu. Formidlingen har et andet udgangspunkt og er på et andet niveau. Det handler mere om vores situation og det høje kompetenceniveau har øget vores indsigt i mulighederne og hvad der er klogt og ikke klogt at gøre.”

 

Fast rådgiver og en anden porteføljesammensætning

Gennem alle årene med uvildig investeringsrådgivning har Hans Peter Christensen været Henriks faste rådgiver og det har skabt en tæt relation.

”Den personlige relation er vigtig. Det er her tilliden opbygges. Er der noget, jeg er usikker på, så kan jeg altid komme i kontakt med Hans Peter, som giver mig et klart og konkret svar med det samme. Måske har jeg læst en nyhed og er i tvivl om, hvordan den påvirker min økonomi. Det kan også være noget med fordelingen af aktier i min portefølje eller noget tredje, hvor jeg kommer i tvivl, om hvorvidt jeg bør gøre noget. Her er det rart at få en beroligende besked og en god forklaring. Så kan jeg tænke på noget andet igen, fortæller Henrik, der trods det at han primært forholder sig til sine investeringer på et overordnet niveau, ikke er i tvivl om at porteføljesammensætningen er anderledes i dag.

”Hos Beierholm Finansiel Rådgivning har vi blandt andet købt ETF’ere. Den mulighed havde jeg ikke meget kendskab til, inden vi talte med Hans Peter. I det hele taget oplever vi et sænket omkostningsniveau og et bedre og mere stabilt afkast, vurderer Henrik Genefke inden han hurtigt vender tilbage til, hvor han startede, og understreger; ”Men den største værdi ligger i trygheden.”

 

Tillid bygget på uvildighed og en tæt relation

Det er kombinationen af et fast samarbejde og uvildig specialiseret rådgivning, der ifølge Henrik er årsag til at denne tryghed og tillid er opbygget.

”Helt ærligt, er jeg for længst kommet til det punkt, hvor jeg nærmest stoler blindt på de anbefalinger og det produkt, jeg får fra Hans Peter. Og det er alfa og omega for mig. Jeg skal ikke bekymre mig om kursudsving, som jeg alligevel ikke forstår fuldt ud. Jeg ved, jeg kan regne med, at jeg har et set up, som tjener mine interesser bedst muligt. Den vished om at jeg får rådgivning, som, udover at være meget kompetent, er fuldstændig fri for interessekonflikter, synes jeg er behagelig. Tryghed og tillid betyder bare meget. Jeg er rolig og meget tilfreds.”

Beierholm-Martin-Ødum-Madsen
Martin Ødum Madsen, partner og statsaut. revisor i Beierholm
Beierholm-Hans-Peter-Christensen
Hans Peter Christensen, partner og adm. direktør i Beierholm Finansiel Rådgivning.

Udfordring

Blev opmærksom på, at eksisterende investeringsløsning havde unødigt høje omkostninger og ønskede at nedbringe disse. Samtidig ønskede Henrik en tillidsfuld og kompetent rådgiver, som kunne håndtere Henriks investeringer i en fast relation, som kunne frigøre tid til andre ting

Løsning

Uvildig investeringsrådgivning med faste kvartalsvise opfølgningsmøde supplerende af ad hoc rådgivning efter behov.

I et grundigt opstartsforløb blev den eksisterende investeringsløsning og den omkringliggende økonomi gennemgået. Hertil blev der lavet en risikoprofil, afstemt tidshorisont samt talt fremtidige ønsker og behov. Med afsæt heri blev sammensat den investeringsstrategi, der i dag eksekveres efter og som løbende tilpasses markedets udvikling og ændringer i Henriks egen situation.

Resultat

Konkret har løsningen udmøntet sig i minimerede investeringsomkostninger, et øget og mere stabilt afkast. Dertil har oplever Henrik styrket forståelse for sine investering og en mere åben og direkte rådgivning. Det giver færre unødige bekymringer og mere frihed til at fokusere på andre ting.

Vi kan også hjælpe dig

Vil du vide mere om, hvordan vi kan hjælpe dig og hvilke muligheder for rådgivning og sparring, vi tilbyder, står vi altid klar til en indledende snak om din situation og dine behov.

Kontakt os og book et møde. Det betaler sig – og det er helt uforpligtende.

Vi glæder os til at møde dig.

Hvad kan vi hjælpe med?
13 + 1 =
Løs denne simple matematikopgave og indtast resultatet. Indtast f.eks. 4 hvis opgaven er 1+3.