Revisor Nakskov • Lokal revision og rådgivning

Danagade 11
DK-4900 Nakskov
Kontortider:

Mandag-onsdag: 8:00-16:00
Torsdag: 8:00-17:00
Fredag: 8:00-14:30

Kontakt os:
Udfyld gerne vores kontaktformular eller tag fat i vores kontaktpartnere.

Din lokale revisor i Nakskov og på Lolland

I Nakskov finder du et af Beierholms lokale afdelinger, hvor vores dygtige medarbejdere, som har et indgående lokalt kendskab til Lolland og omegn, holder til. I afdelingen har vi desuden et tæt samarbejde med kontoret i Nykøbing Falster.

I afdelingerne sidder vores kompetente medarbejdere klar til at hjælpe med en bred vifte af opgaver inden for revision, regnskab og bogføring – sidstnævnte kalder vi også outsourcing, fordi du således overlader den økonomiske administration til os. Herudover rådgiver vi mange virksomheder inden for udvikling af deres forretning, og vi kan således også blive din faste sparringspartner, når der skal træffes store beslutninger i virksomheden.

For os er det lokale et nøgleord – vi bor, arbejder og lever i Nakskov og omegn. Og derfor har du sikkert også mødt os på din vej. Af den grund støtter vi naturligvis også store som små lokale initiativer, der gør Lolland attraktiv for såvel erhverv som borgere. Blandt andet kan vi nævne byens fodboldhold FC Nakskov og Halsted Kloster Golfklub, som vi er er stolte sponsorer for. 
 

En del af noget større

Beierholm i Nakskov er en afdeling i et af landets førende revisionsfirmaer og rådgivningsvirksomheder med lokale afdelinger fordelt over hele landet. Vi er størst på revision af regnskaber i Danmark og er særligt fokuseret på de mindre og mellemstore virksomheder. 

Udover de kompetencer vi huser som revisor i Nakskov, kan vi trække på vores mere end 1.800 kolleger på ca. 40 kontorer samt specialistfunktioner inden for blandt andet skat, moms og afgifter, it, finansiering, investering og digitalisering. Derfor kan vi som sparringspartner møde dig, uanset hvor du er – og vi hjælper dig gerne med at blive endnu bedre. 

 

Kontaktpartner hos Beierholm Nakskov

Tag fat i mig. Jeg står klar til at hjælpe.

 

Kontakt os

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Kontakt os og få en uforpligtende vurdering af, hvad vi kan gøre for dig eller din virksomhed. Måske har du allerede besluttet dig for at blive kunde i Beierholm?

Udfyld kontaktformularen, så kontakter vi dig snarest muligt.

Hvad kan vi hjælpe med?
3 + 0 =
Løs denne simple matematikopgave og indtast resultatet. Indtast f.eks. 4 hvis opgaven er 1+3.