Vil du vide mere om SMV:Digital?

Ønsker du at sætte fart på den digitale omstilling i din virksomhed, og overvejer du at søge om støtte til ekstern rådgivning? Så er du velkommen til at kontakte os. Vi hjælper dig gerne med den indledende afklaring – f.eks. i forbindelse med krav til ansøgere og vejledning i forhold til selve ansøgningsprocessen. Udfyld og indsend formularen her på siden.

Du kan læse mere om de aktuelle ansøgningspuljer på smvdigital.dk/.

Digitalisering skal ned på jorden

Hvis du bliver blandt de virksomheder, der får tildelt støtte via SMV:Digital, kan du købe rådgivning hos Erhvervsstyrelsens godkendte rådgivere – og her er Beierholm iblandt.

Partner, forretningsudviklingschef Per Troelsgaard Sloth fra Beierholm fortæller:

For mig at se handler det om at få virksomheden hen over den indledende usikkerhed og få ordet ”digitalisering” ned på jorden. I virkeligheden handler det meget om at finde ud af, hvordan virksomheden kan spare tid i det daglige. Tid er ofte den store mangelvare, og virksomheder kan frigøre meget tid ved at se på de arbejdsopgaver, der både er rutineprægede og tidskrævende. Her kan en digital omstilling give virksomheden hurtige og effektive gevinster.”

Beierholm - kop og laptop i grønt miljø.jpg

Den rette løsning gennem dialog

Når det kan betale sig at søge støtte til rådgivning, hænger det blandt andet sammen med, at alle virksomheder er forskellige, og at der er en jungle af muligheder. Det betyder, at man som ejerleder nok kan surfe rundt på nettet og læse om alverdens digitale løsninger, men man farer hurtigt vild og kommer i tvivl om det reelle udbytte. 

Derfor kan det være en fordel med en rådgiver, der kan se virksomheden udefra og stille de rigtige spørgsmål. Så finder vi ofte frem til løsninger, der ligger lige for, men som virksomheden ikke nødvendigvis havde spottet på egen hånd,” fortæller Per Troelsgaard Sloth.

Beierholm-workshop.jpg

Mulighederne er mange

Vejen til at finde de gode løsninger går via dialog eller workshops med virksomhedens ledelse og andre medarbejdere med indsigt i virksomhedens økonomistyring, IT og processer. For at man kan sætte strøm til arbejdsgange og for alvor digitalisere, er der ofte brug for at starte et andet sted. Derfor er der mange muligheder, der giver mening på virksomhedens vej til en mere digital hverdag. For eksempel kan man overveje:

  • Er der brug for, at I dokumenterer jeres arbejdsgange?
  • Bør I udskifte jeres økonomisystem?
  • Skal I have hjælp til at bruge jeres data bedre?
  • Har I brug for hurtigere og bedre rapportering?
  • Hvor kan vi skabe hurtigt udbytte?
  • Giver det mening at sende opgaver ud af huset?
  • Skal I hjælpes af med tidskrævende papirarbejde?
  • Kan I få gavn af robotteknologi?
  • Ønsker I at arbejde med bæredygtighed, fx indsamling af data til et klimaregnskab?
Beierholm forretningsudvikling og optimering
 

Beierholm har godkendte rådgivere i regi af SMV:Digital

Hvis din virksomhed bliver godkendt og tildelt midler hos SMV:Digital, kan Beierholm være jeres rådgiver i projektet.

Udfyld formularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Hvad kan vi hjælpe med?