Beierholm som statsautoriseret revisionsfirma

Hos Beierholm kan vores statsautoriserede revisorer hjælpe dig med bogføring og revision af regnskabet. Vores tilgang til revision og rådgivning er forankret i kompetence, nærhed og menneskelighed, og vi er dedikerede til at realisere dit potentiale og styrke din virksomhed.

Vi rådgiver virksomheder over hele Danmark med særligt fokus på mindre og mellemstore virksomheder. Vores kunder spænder fra nystartede iværksættere, der søger sparring, til veletablerede virksomheder, som ønsker at erobre nye markeder eller konsolidere deres position, samt større virksomheder, der har behov for kompleks rådgivning.

 

Lad vores statsautoriserede revisorer hjælpe din virksomhed

Beierholm tilbyder en bred vifte af revisions- og rådgivningsydelser, herunder bogføring, rapportering, revision, udarbejdelse af regnskaber samt rådgivning i forbindelse med opstart, vækst, konsolidering og salg.

Vi har skarpt fokus på de digitale muligheder og hvordan de kan hjælpe dig med at få overblik og automatisere arbejdsgange. Dette frigør tid og ressourcer, så du kan fokusere på det, der virkelig betyder noget for dig. Med moderne og innovative værktøjer sikrer vi, at vores kunder får exceptionel kvalitet for pengene inden for regnskab og revision.

 

Hvad er en statsautoriseret revisor?

For at kunne kalde sig statsautoriseret revisor skal man som revisor bestå en højere revisoreksamen, som udbydes af Erhvervsstyrelsen. Denne eksamen markerer en revisors evne til at opfylde de højeste standarder inden for revision og økonomisk rådgivning.

En statsautoriseret revisor varetager alt, der omhandler økonomisk rådgivning og revision, og ofte er det statsautoriserede revisorer, som laver revision i større og mellemstore virksomheder, og registrerede revisorer, der laver revision i mindre virksomheder. 

Statsautoriseret revisor er en beskyttet titel, mens titlen revisor ikke er.

Læs mere om vores forskellige revisionsydelser:

Kontakt os. Vi hjælper gerne

5 gode grunde til at have en revisor

  1. Du får en nær, betroet rådgiver, som har tavshedspligt
  2. Du styrker din troværdighed over for bank, leverandører m.fl.
  3. Du får indberettet skat og moms korrekt og til tiden
  4. Du får kvalificeret, praksisnær rådgivning om drift og udvikling
  5. Du opnår samlet større reel værdi end udgiften til revisoren.

Læs mere