Viden og indsigt

Med et stærkt bagland af rådgivere og specialister forklarer vi love og regler, så det er til at forstå for dig og din virksomhed. Under "Viden og indsigt" finder du aktuelt om skat, moms og afgifter, revision og regnskab samt en lang række af emner, der kan berige dig og din virksomhed. Vi bringer inspiration og indsigter i artikler og cases. du får muligheder for at deltage i nationale og lokale events og webinarer med faglighed, nede på jorden, så det er til at forstå, og du kan bringe det værdifuldt videre ind i virksomheden.

Cases

Ingen kunder, problemstillinger og løsninger er ens. Alligevel tager vi hos Beierholm altid samme tilgang, fordi vi mener, at nærhed, forståelse for unikke behov og kompetencer er nøglen til et succesfuldt samarbejde. Uanset om det gælder regnskab og revision eller rådgivning.

Events

Vi afholder faglige og sociale events i hele landet, både mindre lokale og sociale samt større nationale events, som f.eks. Beierholms Faglige Dage. Som Børsen Gazelle Partner indbyder vi til events om vækst om foråret og gazellekåringer om efteråret. 

Vi springer med gazellerne

Alle årets gazellevirksomheder kan noget særligt, og som Børsen Gazelle partner står vi klar til at være din betroede sparringspartner og rådgive dig og din virksomhed. 

Gennem ekspertise og indsigt skaber vi ro om din vækst og hjælper dig med at træde din egen vej til succes.

Inspiration til alle faser i virksomheden

Hent værdifulde indsigter og få inspiration, der når hele vejen rundt om din virksomheds behov. Lad dig inspirere og får værdifuld viden om digitalisering, intelligent økonomistyring, værdiansættelse, konkurrentmåling, ejerskifte, køb og salg samt meget andet.

Nyheder og artikler

I vores aktuelle nyhedsflow bliver du orienteret om seneste nyt om skat, moms og afgifter, start af virksomhed, finansiering, digitalisering, optimering af processer, outsourcing, vækstemner, ejerskifte, salg af virksomhed og meget mere. 

Publikationer

I vores populære publikationer går vi i dybden med emner. Her finder du bl.a. en række udgivelser om skat og moms, som opdateres årligt, f.eks. personalegoder, bilbøgerne, skattefri- rejse og befordring og energiudgifter. Du finder desuden publikationer om forældrekøb, iværksætterkontoen m.fl.

Alt samlet i arkivet

I vores arkiv finder du nyheder, artikler, cases og publikationer samlet. Måske du ønsker at vide, hvad der er udgivet inden for et bestemt emne eller område. Det har du mulighed for at finde frem til her.

Gå til arkivet
Beierholm it-sikkerhed i ferien