Beierholm Thyborøn • Find din lokale revisor hér

Havnegade 62
DK-7680 Thyborøn
Kontortider:

Mandag-torsdag: 8:00-16:00
Fredag: 8:00-15:30

Din lokale revisor i Thyborøn og omegn

Vi er din lokale revisor i Thyborøn – og som kunde vil du opleve os som engagerede i vores lokalområde. Vi har et tæt samarbejde med kontoret i Lemvig, og sammen servicerer vores revisorer og rådgivere et bredt spektrum af virksomheder, private og erhvervsdrivende i Lemvig Kommune og omegn.

I Lemvig Kommune er vi sammen med kontoret i Lemvig markedsledende og har kunder inden for mange forskellige erhverv og brancher. Særligt er vi specialiserede inden for fiskeri, forsyning og har generelt en forkærlighed for de mindre og mellemstore erhvervsdrivende. Uanset branche står vi klar til at hjælpe dig med revision, regnskab og bogholderi – mens vi ligeledes rådgiver i strategiudvikling, skatteforhold og budgettering.

Vi er en del af lokalsamfundet i Thyborøn – og af den grund er det vigtigt for os at engagere os og bidrage til udviklingen af det lokale liv og erhverv i området. 

En del af noget større

Beierholm i Thyborøn er en afdeling i Danmarks foretrukne revisionsfirma og rådgivningsvirksomhed for mindre og mellemstore virksomheder. Vi har kontorer rundt om i hele Danmark. Vores revisorer og rådgivere hjælper kunder til en mere enkel økonomisk administration, mens vi ligeledes støtter dem med sparring og rådgivning i forbindelse med udvikling af deres forretning.

Udover de kompetencer vi huser i Thybørn, kan vi trække på en lang række specialister inden for skat, moms og afgifter samt områder som digitalisering, finansiel rådgivning, bæredygtighed, it-sikkerhed og persondata, it-revision samt pensionsrevision. Derfor kan vi som sparringspartner møde dig, uanset hvor du er – og vi hjælper dig gerne med at blive endnu bedre.

Kontaktpartner hos Beierholm Thyborøn

Tag fat i mig. Jeg står klar til at hjælpe.

Revisorer samt øvrige medarbejdere

Søger du en medarbejder fra team Thyborøn, finder du os her.

NavnTelefonE-mail
Betina Toft Jepsen 96 90 03 09 bje@beierholm.dk
Dorthe Holm dor@beierholm.dk
Dorthe Holm dor@beierholm.dk
Kristina Batalova 96 90 03 56 kba@beierholm.dk
Marianne Gielsgaard 96 90 03 34 mgi@beierholm.dk
Trine Poulsen 96 10 67 78 tpo@beierholm.dk