Revisor Thyborøn • Lokal revision og rådgivning

Havnegade 62
DK-7680 Thyborøn
Kontortider:

Mandag-torsdag: 8:00-16:00
Fredag: 8:00-15:30

Kontakt os:
Udfyld gerne vores kontaktformular eller tag fat i vores kontaktpartnere.

Din lokale revisor i Thyborøn og omegn

Vi er din lokale revisor i Thyborøn – og som kunde vil du opleve os som engagerede i vores lokalområde. Vi har et tæt samarbejde med kontoret i Lemvig, og sammen servicerer vores revisorer og rådgivere et bredt spektrum af virksomheder, private og erhvervsdrivende i Lemvig Kommune og omegn.

I Lemvig Kommune er vi sammen med kontoret i Lemvig markedsledende og har kunder inden for mange forskellige erhverv og brancher. Særligt er vi specialiserede inden for fiskeri, forsyning og har generelt en forkærlighed for de mindre og mellemstore erhvervsdrivende. Uanset branche står vi klar til at hjælpe dig med revision, regnskab og bogholderi – mens vi ligeledes rådgiver i strategiudvikling, skatteforhold og budgettering.

Vi er en del af lokalsamfundet i Thyborøn – og af den grund er det vigtigt for os at engagere os og bidrage til udviklingen af det lokale liv og erhverv i området. 

En del af noget større

Beierholm i Thyborøn er en afdeling i Danmarks foretrukne revisionsfirma og rådgivningsvirksomhed for mindre og mellemstore virksomheder. Vi har kontorer rundt om i hele Danmark. Vores revisorer og rådgivere hjælper kunder til en mere enkel økonomisk administration, mens vi ligeledes støtter dem med sparring og rådgivning i forbindelse med udvikling af deres forretning.

Udover de kompetencer vi huser som revisor i Thybørn, kan vi trække på en lang række specialister inden for skat, moms og afgifter samt områder som digitalisering, finansiel rådgivning, bæredygtighed, it-sikkerhed og persondata, it-revision samt pensionsrevision. Derfor kan vi som sparringspartner møde dig, uanset hvor du er – og vi hjælper dig gerne med at blive endnu bedre.

 

Kontaktpartnere hos Beierholm Thyborøn

Tag fat i en af os. Vi står klar til at hjælpe.

 

Kontakt os

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Kontakt os og få en uforpligtende vurdering af, hvad vi kan gøre for dig eller din virksomhed. Måske har du allerede besluttet dig for at blive kunde i Beierholm?

Udfyld kontaktformularen, så kontakter vi dig snarest muligt.

Hvad kan vi hjælpe med?
3 + 6 =
Løs denne simple matematikopgave og indtast resultatet. Indtast f.eks. 4 hvis opgaven er 1+3.