Velkommen!

Beierholm er Danmarks foretrukne revisions- og rådgivningsvirksomhed for mindre og mellemstore virksomheder. Vi hjælper kunderne til en mere enkel økonomisk administration og støtter dem med sparring og rådgivning i forbindelse med udvikling af deres forretning. Vi har lokale kontorer over hele Danmark og en række specialister inden for skat, investering og finansiering, forretningsudvikling, digitalisering og automatisering, bæredygtighed m.v.

Beierholm er medlem af FSR.
 

40 kontorer

1900 ansatte

Medlem af HLB

 

Vores værdier

Beierholm er en danskejet virksomhed, baseret på en partnerkreds af statsautoriserede revisorer. Vi er en af Danmarks førende revisions- og rådgivningsvirksomheder, og vi brænder for vores kunder. For at udvikle kundernes forretning og forenkle deres økonomiske administration mest muligt.

Vi vil gerne have, at vores kunder opfatter Beierholm som er en professionel sparringspartner, der forstår at sætte sig ind i deres virksomhed.

Beierholms værdier skal af os selv og vores kunder opfattes som:

Vi stiler højt både på egne og vores kunders vegne. Vi løser opgaven ud fra indsigt i kundens virksomhed, og ud fra vores brede viden om mindre og mellemstore virksomheders udfordringer og muligheder. Vi er pragmatiske i vores tilgang og tilpasser vores løsninger til den enkelte kundes ambitioner og ressourcer.

Hele løsninger kræver hele mennesker. Revision og rådgivning er ikke kun et spørgsmål om tal. Det er også et spørgsmål om nærvær og forståelse for mennesket bag virksomheden. Vi er lokalt forankret, og vores rådgivere er tilgængelige over hele landet. Det er vores kendetegn, at vi møder vores kunder i øjenhøjde, og at vi omkring det faglige taler et sprog, som alle kan forstå.

Vi vil gerne kendes på vores faglige niveau og på vores indsigt i mindre og mellemstore virksomheders liv. Vi tager allerede i dag aktivt stilling til morgendagens udfordringer og forsøger i vores formidling til kunderne og i de ydelser, vi tilbyder, at imødekomme udfordringerne, før de bliver problemer. 

Vi har i mange år specialiseret os i at arbejde med mindre og mellemstore virksomheder. Det er en tilgang til revision og rådgivning, som er centreret omkring kompetence, nærhed og menneskelighed.

Selvom vi har vores faglige kompetencer, kommer vi ikke bare med alle svarene på forhånd. Vi arbejder ud fra den tankegang, at vi skal kende din virksomhed næsten lige så godt, som du kender den selv. For kun ved at være tæt på din hverdag og dine udfordringer kan vi se dit potentiale – og være med til at realisere det.