Revisor Hobro • Lokal revision og rådgivning

Smedevej 1B
DK-9500 Hobro
Kontortider:

Mandag-torsdag: 8:00-16:00
Fredag: 8:00-15:30

Kontoret holder lukket mellem jul og nytår.

Kontakt os:
Udfyld gerne vores kontaktformular eller tag fat i vores kontaktpartnere.

Din lokale revisor i Hobro og omegn

I Hobro har vi en stor afdeling med revisorer og rådgivere, der har et indgående kendskab til det lokale erhvervsliv i Mariagerfjord Kommune og de nærliggende kommuner. Herudover servicerer vi i afdelingen mange forskellige virksomheder i hele landet, og vi har specialister med stor ekspertise inden for rådgivning af læger, fondsselskaber og kapitalforvaltere samt formuende kunder.

Vores revisorer og rådgivere hjælper til dagligt mindre og mellemstore virksomheder med at skabe et solidt økonomisk fundament. Det gør vi ved at tilbyde en bred vifte af revisionsopgaver og rådgivning – lige fra regnskab og bogføring til sparring om strategi og udvikling af virksomheden.  

I lokalsamfundet er vi en af de største virksomheder – og derfor tager vi også ansvar for at fremme byens udvikling og erhvervsliv. Det gør vi blandt andet ved at samarbejde med det lokale erhvervsliv i Hobro og omegn. Vi er ligeledes medlem af Mariagerfjord Erhvervsråd, som er sat i verden for at hjælpe lokale virksomheder med at indfri deres potentiale. Herudover bidrager vi til byens livlige foreningsliv gennem sponsorater, mens vi naturligvis støtter Hobro IK og deltager i foreningens erhvervsnetværk.

Bred rådgivning og revision i Hobro

Beierholm i Hobro er en afdeling i Danmarks foretrukne revisionsfirma og rådgivningsvirksomhed for mindre og mellemstore virksomheder. Vi har kontorer rundt om i hele Danmark. Vores revisorer og rådgivere hjælper kunder til en mere enkel økonomisk administration, mens vi ligeledes støtter dem med sparring og rådgivning i forbindelse med udvikling af deres forretning.

Udover de kompetencer vi huser som revisor i Hobro, kan vi trække på en lang række specialister inden for skat, moms og afgifter samt områder som digitalisering, finansiel rådgivning, bæredygtighed, it-sikkerhed og persondata, it-revision samt pensionsrevision. Derfor kan vi som sparringspartner møde dig, uanset hvor du er – og vi hjælper dig gerne med at blive endnu bedre.
 

 

Statsautoriserede revisorer og kontaktpartnere hos Beierholm Hobro

Tag fat i en af os. Vi står klar til at hjælpe.

 

Kontakt os

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Kontakt os og få en uforpligtende vurdering af, hvad vi kan gøre for dig eller din virksomhed. Måske har du allerede besluttet dig for at blive kunde i Beierholm?

Udfyld kontaktformularen, så kontakter vi dig snarest muligt.

Hvad kan vi hjælpe med?
4 + 6 =
Løs denne simple matematikopgave og indtast resultatet. Indtast f.eks. 4 hvis opgaven er 1+3.